首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
How were children treated in industrial countries 100 years ago? Children worked______a day in a factory at the age of seven.
How were children treated in industrial countries 100 years ago? Children worked______a day in a factory at the age of seven.
admin
2020-11-14
49
问题
How were children treated in industrial countries 100 years ago? Children worked______a day in a factory at the age of seven.
In general, laws for children are a good thing.
One hundred years ago in industrial countries, children worked 18 hours a day in a factory at the age of seven. The factory owner could beat a child who fell asleep or was not MODEL TEST EIGHT 211 fast enough. Both parents and teachers could do the same.
Today, there are many laws about children all over the world. Some people think children must obey rules or they should be punished, others do not agree. The Inuits and Eskimos in Alaska almost never punish their children. The parents don’thit them. If the children go too far, the parents punish them by making fun of them.
Children in other parts of the world are not as lucky as Eskimo children. American parents can spank their children at home, but a teacher cannot hit a child in a public school. This is also true in Germany. By contrast, it is against the law for anyone to hit a child in Sweden. Swedish parents cannot spank their children. The children also have a special government official who works for their rights. There is even a plan for children to divorce from their parents though this is not a law yet!
选项
答案
rules
解析
本题的问题关键词是what。短文中提到一些人认为儿童必须遵守规则,不然就要接受惩罚,因此填rules。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Fy4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、$15.B、$12.C、21D、9D题目询问男士买玫瑰花费多少钱。由女士的话可知玫瑰花的价格是“…ahalfforeachredrose”,男士说“I’dlike…halfadozenredroses.”因此正确答案应该是选项D
A、InMay.B、InMarch.C、InAugust.D、InJune.C本题属于细节考查题。四个选项都是时间。题目询问什么时候能在图书馆读到琼斯的新书。根据男士的话“可能要到8月份我们才能在图书馆看到他的书。”可知,答案为选项C(8月
A、Teacherandstudent.B、Saleswomanandcustomer.C、Husbandandwife.D、Policemanandcriminal.B此题属于身份分析题。根据原文“Anythingelse,sir
A、5p.m.B、12noon.C、8a.m.D、9a.m.D本题属于考查时间的题。题目询问王先生周末几点上班。文中说王先生周六和周日从9点工作到12点,所以他从9点开始上班,即选项D正确。
A.BusinessmanagerYouwillberesponsibleforourglobalbusinesswithinspecificcountriesandwillhaveagoodunderstan
A、Ahotelclerk.B、Aprofessor.C、Astudent.D、Aparkemployee.C题目询问吉姆是干什么的。从“我一直在学习为期末考试做准备”可以推出答案应为选项C(学生)。
说明:请以LisaBrown的名义给Blue先生写一封祝贺信。时间:4月17日。内容:1.祝贺Blue先生晋升;2.肯定其工作;3.认可其成就;4.再次祝贺。注意信函格式!
Wehavenegotiatedtheplanofjointventureseveraltimesandhavecometoabettermutualunderstanding.Ouropinionsareinth
DearSirorMadam,WithreferencetoyouradvertisementinChinaDailyonNovember28th,2008,Iamwritingtoexpressmyin
Lifeexpectancyisrisinginmuchoftheworld.Butdoctorsareseeinganothertrendthatisdisturbing.Somepeoplearechoosing
随机试题
营养级之间的能量转化效率包括()、()、()和()4种。
古人提出,“春夏养阳,秋冬养阴”旨在强调()。
工程施工中拟使用的新产品必须具备的条件中错误的是()。
转送管辖必须具备的条件不包括()。
以下社会保险中,职工个人需要缴纳保险费的有()。
下列各项中,应列入利润表“资产减值损失”项目的有()。
下面四个所给的选项中,哪一选项的盒子能由下边所给定的图形做成()
澳大利亚大陆所处的板块是()。
ItwasadaythatMichaelEisnerwouldundoubtedlyliketoforget.SittinginaLosAngeleswitnessboxforfourhourslastweek
A、Hepretendstobenice.B、Heisnottotallybad.C、Heisnotcleveratall.D、Heisjealousofthewoman.C本题考查人物特征。由句(2一1)可知,
最新回复
(
0
)