首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Welcome to Ontario Parks, a new body set up to manage Ontario’ s most treasured special places, the parks in our area. W
Welcome to Ontario Parks, a new body set up to manage Ontario’ s most treasured special places, the parks in our area. W
admin
2021-01-22
35
问题
Welcome to Ontario Parks, a new body set up to manage Ontario’ s most treasured special places, the parks in our area.
We are entering a very exciting year for Ontario Parks.Last season we asked some 15000 visitors in 45 parks how we could improve our programs and services.We also looked at the thousands of comment cards we received.As a result, new comfort stations have been added, the number of campsites has been increased, and we’ve made other facility (设施) improvements.In addition, we’ll be providing more educational programs.This year, for example, more than 40 parks will offer special day and evening activities to excite your curiosity about nature and history.
Come and discover what Ontario Parks has to offer.Our parks are places to go with families and friends, for relaxation and fun, or simply to get away from it all.They are places where we can enrich our souls and "recharge our internal(内部的) batteries".They provide chances to explore nature, see wildlife, swim, canoe, camp, hike, picnic, ride a bike and so on.You’ll enjoy some of the best outdoor experiences available anywhere in the world.
We urge you to come out and have an Ontario Parks experience!
Which of the following is TRUE?
选项
A、Some visitors suggested that Ontario Parks should provide more campsites.
B、About 15000 people visited 45 parks last season.
C、More people will visit Ontario Parks.
D、The manager of Ontario Parks worries they will have fewer visitors.
答案
A
解析
根据第二段的前四句可知,在上个季度,安大略公园的管理人员向45个公园的15000名游客征求改善公园设施和提高服务质量的意见,阅读了成千上万张意见卡,据此增设了露营区,改进了许多其他设施,因此,A项“一些游客建议增加露营区”与文章内容相符,为正确答案。B项曲解了原文,根据原文,15000人只是游玩45个公园的游客中的一部分;C项“将有更多的人来安大略公园游玩”和D项“安大略公园的经理担心游客会变少”在文中均未提及。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GBSK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Formanyyears,Hawaiihasbeenamagicnametopeoplewholiketotravel.PeopleonbothsidesofthePacificOcean,inJapana
(fortunate)______,hefailedtopasstheexamination.
A——airmailB——datestampC——ExpressMailService(EMS)D——expressdeliveryletterE——letterboxF——plea
Thatsingeranddancer______onthestagethisevening.
Pollutionhasbecomeaseriousprobleminalmostallthebigcitiesoftheworld.Citypeoplearebecomingmoreandmoreworried
Experiencetwogreattheme(主题)parksinonegreatresort(景点)—Disney’sCaliforniaAdventureparkandrightnextdoorDisneylandp
A、Tobuyanewhouse.B、Tobuyanoldhouse.C、Nottobuyahouse.D、Tosavemoney.B对话中男士对应该买新房子还是旧房子犹豫不决,女士建议说要买旧的会便宜一些,还可以节省很
A、Hereyouare.B、Itishere.C、Yes,Iwould.D、I’vegotsomemoney.A“Howaboutdoing…?”是提出建议、请求时的常用句型,这里“:Hereyouare.”表示对方愿意
Hehasbeenawayfromhome______threemonthsago.
ActivitiesProgrammeTIMEANDPLACEJanuary24-30Jan.24-30,8:00a.m.~5:00p.m.Jan.25-29,12:00p.m.~9:00p.m.Classro
随机试题
在儿童发育过程中,腺样体最显著的年龄段为
王某,5岁。偏食、瘦小。门诊就医诊断为营养不良。医生建议纠正饮食习惯,并嘱增加蛋白质膳食,其主要原因是蛋白质在体内可
甲、乙因合伙经商向丙借款3万元,甲于约定时间携带3万元现金前往丙家还款,丙因忘却此事而外出,甲还款未果。甲返回途中。将装有现金的布袋夹放在自行车后座,路经闹市时被人抢夺,不知所踪。下列哪一选项是正确的?(2008年试卷三第4题)
贾某是一有限合伙企业的有限合伙人。根据合伙企业法律制度的规定,下列选项中,正确的有()。
资料一:为缓解中小企业融资难的问题,2007年银保监会提出大力发展新型农村金融机构村镇银行(简称君盛银行或君盛),提高对县域、乡村的金融服务水平;出台法规放宽村镇银行的准入条件,并给予一定的税收优惠,以促进农村金融业的发展。在此背景下,2011年3月,国内
【西塞罗】(MarcusTulliusCicero)南京大学2001年世界古代中世纪史真题;北京大学2003年世界古代史真题;四川大学2013年世界通史真题
Judgingfromrecentsurveys,mostexpertsinsleepbehavioragreethatthereisvirtuallyanepidemicofsleepinessinthenatio
在Word文档中包含了文档目录,将文档目录转变为纯文本格式的最优操作方法是()
Onebusyday,Iwasracingaroundtryingtogettoomuchdone,andIexclaimedtomythreekidsinthecar,"Wecangetboththi
A、Topresenttheirresults.B、Toshowofftheirresults.C、Tomakethemselvesbrave.D、Tobecomeactivepeople.AWhyshouldthe
最新回复
(
0
)