首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Although one might not think so from some of the criticism of it, advertising is essential to the kind of society in which peopl
Although one might not think so from some of the criticism of it, advertising is essential to the kind of society in which peopl
admin
2021-09-26
39
问题
Although one might not think so from some of the criticism of it, advertising is essential to the kind of society in which people in the United Kingdom, and a very considerable proportion of the world live. Advertising is indispensable as a means of communicating with others, of telling them about the goods and services that are provided, and of which most of them would never get to hear at all if it were not for advertising. And advertising is extremely helpful to promote a rising standard of living.
In talking about advertising, one should not think only in terms of a commercial on television, or an advertisement in the newspapers or periodicals. In its widest sense, advertising includes a host of other activities such as packaging, shop displays and—in the sense of communication—even the spoken word of the salesman. After all, the resources of advertising are to be found in the market place.
For many years it was considered that it was enough to produce goods and supply services. It is only more recently that it has become increasingly understood that the manufacture of goods is a waste of resources unless those goods can be sold at a fair price within a reasonable time span. In the competitive society in which we live, it is important that we go out and sell what we have, and advertising plays an important role in this aspect, whether selling at home or in export markets.
About two percent of the UK gross national product is relied on advertising. But it must not be thought that this advertising tries to sell goods to consumers who do not want them. Certainly, advertising does try to attract the interest of the potential consumers, but if the article when purchased does not match up to the standards that the advertising suggests that it will, it is obviously exceedingly unlikely that the article will sell well.
Advertising has its origins in ________.
选项
A、shop window displays and the wrapping of goods
B、face to face contact between sellers and buyers
C、the communicative abilities of a trained sales person
D、articles in newspapers and magazines
答案
B
解析
本题问广告根源于何处。从第二段最后一句“总之,广告根源于最基本的市场交易中”,可判断出广告归根到底是发生在sellers和buyers之间,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GDRC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Itiswidelybelievedthathighlyeducatedstudentsaremorelikelytogetagoodjob.However,atanon-campusjob【C1】______in
Becarefulofthosewhousethetruthtodeceivepeople.Whensomeonetellsyousomethingthatistrue,butleavesoutimportant
Annuallymyfamilyhasaget-togetherinastateparkinthemountainsofNorthCarolina.Atoneoftheget-togethers,theweath
AnewpollshowsthatpeoplebelievethatcomputersandtheInternethavemadelifebetterforAmericans,butpeoplealsoseeso
Thereisatalethatstraw(稻草)istheworstmaterialfromwhichtobuildahouse,particularlyifyouareapigwithahungryw
Donna’sfourthgradeclassroomlookedtypicallytraditional.YetsomethingseemeddifferentthatdaywhenIentereditforthef
WhenIwaslearningcalligraphy(书法),myteachertoldmeastory.Acalligraphertaughthandwriting.Oneofhisstudentswhoo
Thereisadifferencebetweenscienceandtechnology.Scienceisamethodofansweringtheoreticalquestions;technologyisame
Marywasveryfondoftelevision,sowhenshemetayoungmanwhoworkedforatelevisioncompany,shewasveryinterestedanda
Didyoueverhaveadream?I’mnottalkingaboutadreamyouhavewhenyousleep.I’mtalkingaboutaconsciousdream【C1】_____
随机试题
结合材料回答问题:材料1现在摆在中国人民、各民主党派、各人民团体面前的问题,是将革命进行到底呢,还是使革命半途而废呢?如果要使革命进行到底,那就是用革命的方法,坚决彻底干净全部地消灭一切反动势力,不动摇地坚持打倒帝国主义,打倒封建主义,打倒官僚
在新版本的ASP.NET中,动态添加水印效果时,如果使用HttpHandler方式,则创建的HttpHandler程序以()作为后缀名。()
目前,开设护理博士项目的国家有()
毓麟珠多用于治疗
根尖囊肿部分性牙脱位
流水作业施工中,造成专业队窝工是由于出现( )(N——施工过程数,N’——专业队(组)数,M——施工段数)。
根据《标准化法》的规定,对需要在全国范围内统一的技术标准,应当制定()。
某企业的投标文件中,投标报价大写金额为伍仟万元,而小写金额为5200万元,则其投标价格应认定为()。
关于防火墙的功能,以下()描述是错误的。
A、ItspleasantenvironmentB、Itsworldwidefame.C、Itsgenerousscholarships.D、Itswell-designedcourses.A男士在谈到选择诺丁汉大学的时候,提到他喜
最新回复
(
0
)