首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He believed that both trading stocks and investing stocks are risky. B、He regarded investing stocks equally risky as trading s
A、He believed that both trading stocks and investing stocks are risky. B、He regarded investing stocks equally risky as trading s
admin
2006-01-14
87
问题
Stocks can be divided into two categories: those for trading and those for investing. Within trading stocks, you make money by figuring out whether other traders will keep buying or start selling the stock and positioning yourself accordingly for a few weeks or even days. By contrast, with investing stocks you aim to buy into a company at an attractive price, given the worth of its assets and likely future profits, regardless of when the value will be recognized by the market. This way, you can steer clear of overpaying for fashionable dogs.
There’s nothing revolutionary about this strategy, of course. It’s just a question of calmly mixing and matching some old, and apparently somewhat contradictory, stock market wisdom and applying it to a hot market. About 70 years ago, British economist John Maynard Keynes said investors should view the market as a beauty contest, and they should mainly buy trading stocks that other people would find attractive. Benjamin Graham, the father of modem securities analysis, bristled at that idea. He lamented that stock buyers, though almost always called investors, are often actually speculators. Instead, he preached that they should make a hardnosed assessment of the inherent value of companies and search out investing stocks.
选项
A、He believed that both trading stocks and investing stocks are risky.
B、He regarded investing stocks equally risky as trading stocks.
C、He insisted that trading stocks were less valuable than investing stocks.
D、He compared hot stocks to fashionable dogs.
答案
C
解析
根据题干中的人名这一特定信息,迅速在材料相关处找寻有关的信息。发现在原文第二段最后一句,文中提到Benjamin Graham教导投资者“they should make a hard-nosed assessment of the inherent value of companies and search out investing stocks”即“投资者们应对各公司固有的内在价值做认真细致的评估,并查寻出投资股票”。因此选项c是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GF0O777K
本试题收录于:
CATTI二级口译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI二级口译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
Howdoconfidentpeopleapproachlife?Herearejustsomeofthewaysworthlearning.1.Confidentpeoplearemoreproducti
Britishwebusersarespending65%moretimeonlinethanthreeyearsago,accordingtoasurveyofnet【C1】______.Theaverag
中国政府对新闻的态度是管理,而不是控制。中国政府要求媒体不要做违反宪法的事情。如,新闻不能进行以推翻中国政权为目的的煽动活动。不能渲染暴力和色情,因为这种报道不符合中国人民的根本利益和中国的文化传统。中国政府鼓励媒体对公务员的行为进行监督和批评。
Anewspaperhastheright—thedutyeven—toassumeanattitude,totakeaposition.Butithasanequallysacredrighttoexp
Nomatterhowhardyoutry,youcanfindnoparallelexistingbetweenthem.
Someofthelow-endMade-in-Chinamechanical-electronicproductsarenotsellingwellinexportmarketascomparedwithwhatare
Thespeakerwasverymuch______byrudewordsandbehavioroftheaudienceinthehall.
Itisknowntoallthatchildreninthisregionhavestrong______toswimminginsummerbecauseofthehotweather.
Hisoriginalbookcanstillprovideamodernreaderwitharelativelyup-to-dateversionofpsychology,so______washisvision.
InterpersonalRelationshipsInthelast25yearswehavewitnessedanimpressivegrowthinourknowledgeaboutemotionsande
随机试题
由我国自营勘探开发的首个1500米超深水大气田“深海一号”在海南岛东南陵水海域正式投产,标志着中国海洋石油勘探开发能力全面进入“超深水时代”,对保障国家能源安全、________能源结构转型升级和提升我国深海资源开发能力具有重要意义,建设海洋强国迈出了__
肾损伤后,血尿与损伤程度是一致的。
微量肾上腺素与局麻药配伍目的主要是
A.肺炎克雷伯杆菌B.金黄色葡萄球菌C.肺炎链球菌D.肺炎支原体E.嗜肺军团菌引起肺外表现最多的致病菌为
患者李女士,上午行子宫切除术,术前留置尿管,护士在操作过程中应为患者安置的体位是
A.利巴韦林滴眼剂B.酞丁安滴眼剂C.利福平滴眼剂D.醋酸可的松滴眼剂E.硫酸锌滴眼剂流行性出血性结膜炎患者宜选用()。
下列古语与物理现象对应错误的是:
我国刑法规定,对犯罪集团的首要分子的处罚原则是()。
A、Ifeellikegoingonapicnic.B、Yes,I’llgo.C、Makingplansisagoodhabit.D、Idon’tcareaboutit.A本题考查对于询问计划的特殊疑问句的回答。题
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysapersonmaybecomerecognisedastheleaderofasocialgroup.Alth
最新回复
(
0
)