首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Technology companies usually focus their employee benefits around making people stay in the office longer: ping-pong tables, gam
Technology companies usually focus their employee benefits around making people stay in the office longer: ping-pong tables, gam
admin
2018-07-04
43
问题
Technology companies usually focus their employee benefits around making people stay in the office longer: ping-pong tables, game rooms, on-site training rooms, some even offer laundry services. We, ABC Company, don’t do any of these.
Instead, we focus on benefits that get people out of the office as much as possible. We designed our benefits system to reflect that. Here are some of the benefits we offer to get people away from the computer:
Vacations: For the last three years in a row, we’ve worked with a professional travel agent to prepare different travel packages that employees could pick from as a holiday gift. Everything is paid for and included. Specific, pre-arranged trips — whether for a family to go to Disneyland or a couple to tour Spain — have helped make sure people actually take their vacations.
4-day Summer Weeks: From May through October, everyone who’s been with the company for more than a year gets to work just four days in a week. This started out as "Friday’s off", but roles like customer support and operations need to cover all hours.
To come up with the best ideas, you need a fresh mind. These travel and time-off benefits help everyone stay sharp.
The purpose of the benefits system of ABC Company is to ______.
选项
A、encourage its employees to work overtime
B、get its employees out of the office
C、develop its unique marketing strategies
D、increase its overseas market share
答案
B
解析
事实细节题。根据ABC Company查找到第一段最后一句,该句说,我们ABC公司不这样做。接着第二段第一句用Instead“相反”引出他们的做法,即注重于让人们尽可能走出办公室(get people out of the office asmuch as possible)。B项get its employees out of the office与原文一致,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GNaK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
WantedxxxForeignLanguageInstituteisaforeignlanguagestudyinginstitute.NowweareseekingfortwoEnglishteachers.
LostPropertyOfficeOpeninghoursTheofficeisopeneverydayfrom08:00-19:00.ContactingthelostpropertyofficeTelephon
LostPropertyOfficeOpeninghoursTheofficeisopeneverydayfrom08:00-19:00.ContactingthelostpropertyofficeTelephon
A-BusinessManagementI-HumanResourceManagementB-MarketingManagement
Noamountofwordscanfullydescribethefriendshipandthejoywefeltonthisvisit.
Afterthenewtechniquewasintroduced,thefactoryproduced________tractorsin1998thantheyearbefore.
A、It’snotimportanthowhedances.B、It’stoocrowdedtodance.C、Ifheiscareful,noonewillnotice.D、Nooneknowshowtod
Let’stakethingsastheyare.Itcan’tbehelped.
Bywritingthispassage,thewriterintendstotellusthat______.Theamountofsleeprequiredmay______.
Togetsomeideaoftheamountofheatthesungivesoff,thinkaboutthis.Ifyoucouldcollectalltheheatthathitstheeart
随机试题
请根据下图所示网络结构回答下列问题。如果该网络内服务器群的IP地址为192.168.64.15—192.168.64.33,并且采用一种设备能够对服务器提供如下保护措施:发送到服务器群的数据包将被进行过滤检测,如果检测到恶意数据包时,系统发出警报并阻
[*]
弯沉代表值大于设计验收的弯沉值时,相应分项工程为不合格。()
对建筑地基进行换填垫层法施工,正确的是()。
TBM施工方法的优点有()。
水泥混凝土拌和物的和易性包括()。
下列人力资源供需平衡方法中,速度快、员工受伤程度高的是()。
关于货币均衡水平的说法,正确的是()。
在理发店的以下各项活动中,属于外部后勤的是()。
评价中心技术主要包括()
最新回复
(
0
)