首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Insurance (保险)is the sharing of risks. Nearly everyone is exposed to risk of some sort. The house owner, for example, knows that
Insurance (保险)is the sharing of risks. Nearly everyone is exposed to risk of some sort. The house owner, for example, knows that
admin
2016-06-10
50
问题
Insurance (保险)is the sharing of risks. Nearly everyone is exposed to risk of some sort. The house owner, for example, knows that his property can be damaged by fire; the ship-owner knows that his vessel may be lost at sea; the breadwinner knows that he may die at any early age and leave his family poorer. On the other hand, not every house is damaged by fire nor every vessel lost at sea. If these persons, each put a small sum into a pool, there will be enough to meet the needs of the few who do suffer loss. In other words, the losses of the few are met from the contributions of the many. This is the basis of insurance. Those who pay the contribution are known as insured and those who administer(管理)the pool of contributions as insurers.
The legal basis of all insurance is the policy. This is a printed form of contract on stout paper of the best quality. It states that in return for the regular payment by the insured of a named sum of money, called the pre-mium(保险费), which is usually paid every year, the insurer will pay a sum of money or compensation for loss, if the risk or event insured against actually happens. The premium for an insurance naturally depends upon how likely the risk is to happen, as suggested by past experience. If companies fix their premiums too high, there will be more to make the premium too low, they will lose money and may even have to drop out of business. So the ordinary forces of supply and demand keep premiums at a level satisfactory to both the insurer and the insured.
According to the writer, insurance is possible because______.
选项
A、only a small proportion of the insured suffer loss
B、only insured people suffer loss
C、nearly everyone suffers loss
D、everyone at some time suffers loss
答案
A
解析
题干意为“根据文章,保险是可行的,因为…”。由第一段中“On the other hand,not every house isdamaged…”可以看出,并不是所有的人都会遭受损失,损失的只是一小部分,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/H0iK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
LocatedinNewSouthWales,oneofAustralia’smostagriculturally,industriallyandculturallyrichareas,CharlesStrutUniver
A、Polynesian.B、American.C、English.D、Japanese.A听出答案TheslowestspeakingnationisthepeopleofPolynesiaislandinthePaci
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowriteabusinessletteraccordingtothefollowin
"Avoidtherush-hour"mustbethesloganoflargecitiesallovertheworld.Wheneveryoulook,it’speople,people,people.The
ThePresidentofHarvardpioneeredtheelectivesystemby______studentswereabletochoosetheirowncoursesofstudy.
Aftertheinvestigation,itwasconcludedthattheoldmanwasresponsiblefortheaccident.
YourMathinstructorwouldhavebeenhappytogiveyouamake-upexamination,hadyougoneandexplainedthatyourparentswere
Lasttermcandidateswerenotallowedtobringbooksintotheexaminationroom.
Wecannothelpaskingifsandstormisapurenaturalphenomenonoverwhichwehavenocontrol.
A、Hehastofinishhishomework.B、Hedoesn’tknowitisverylate.C、Hismotherwantshimtodohomework.D、Hecan’tsleep.A男
随机试题
下列疾病时CSF中葡萄糖含量明显减少的是:()
下列关于ELISPOT的说法,错误的是
女,37岁,慢性腹泻2年,大便每天2~3次,常带少量粘液,反复粪便致病菌培养阴性,结肠镜检查见为直肠、降结肠和横结肠充血、水肿,有少数散在浅溃疡。拟诊为溃疡性结肠炎。首选的治疗方案是
A.代偿性呼吸性酸中毒B.代偿性代谢性酸中毒C.失代偿性呼吸性酸中毒D.失代偿性代谢性碱中毒E.无酸碱平衡紊乱pH7.38,PaCO250mmHg,HCO3-34mmol/L
一般认为,所得课税和财产课税属于直接税,()属于间接税。
大森林公司为增值税一般纳税人,销售货物适用的增值税税率为16%。2019年6月发生有关的经济业务如下:(1)6月2日,预收甲公司购货定金100万元,并于当日送存银行。(2)6月16日,从乙公司购入生产用原材料一批,取得货物增值税专用发票
高龄老人王阿婆与子女居住在一起,因为大小便失禁,家人不予护理,身上经常发出难闻的味道,社会工作者认为王阿婆正在遭遇()老人的问题。
曹操:煮酒论英雄:割须弃袍
业务流程分析的目的是了解各个业务流程的过程,明确各个部门之间的业务关系和每个业务处理的意义。在业务流程分析方法中,(25)________________能够找出或设计出那些能够使客户满意,实现客户价值最大化;(26)________________能够对
A、Theyareabletogetperfectbodyshape.B、Theycanmakefriendswiththesamehobby.C、Theyenjoythenaturalenvironment.D、
最新回复
(
0
)