首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
There are many commonly held beliefs about eyeglasses and eyesight that are not proven facts. For instance, some people believe
There are many commonly held beliefs about eyeglasses and eyesight that are not proven facts. For instance, some people believe
admin
2016-08-13
35
问题
There are many commonly held beliefs about eyeglasses and eyesight that are not proven facts. For instance, some people believe that wearing glasses too soon weakens the eyes. But there is no evidence to show that the structure of eyes is changed by wearing glasses at a young age. Wearing the wrong glasses, however, can prove harmful. Studies show that for adults there is no danger, but children can develop loss of vision if they have the wrong glasses.
We have all heard some of the common myths about how eyesight get bad. Most people believe that reading in dim light causes poor eyesight, but that is unique. Too little light makes the eyes work harder, so they do get tired and strained. Eyestrain also results from reading a lot, reading in bet, and watching too much television. But although eyestrain may cause some pain or headaches, it does not permanently damage eyesight.
Another myth about eyes is that they can be replaced, or transferred from on person to another. There are close to on million verve fibers that connect the eyeball to brain, and as if yet it is impossible to attach them all in a new person. Only certain parts of the eye—the cornea and the retina—can be replaced. But if we keep clearing up the myths and learning more about the eyes, someday a full transplant may be possible!
The word "develop"is used to mean______.
选项
A、become larger
B、create
C、train
D、acquire
答案
D
解析
参考文章第一段。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/H9iC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
—Wasthehousemasterstrict?—Yes,herequestedthatwe______televisiononweeknights..
Somepeopledonotlikeanythingtobeoutofplace;theyareneverlateforwork;theyreturntheirbooksontimetothelibrar
Maybeten-year-oldElizabethputitbestwhenshesaidtoherfather,"But,Dad,youcan’tbehealthyifyou’redead."Dad,
Oureatinghabitsareveryimportantforgoodhealthandastrongbody.Therearetimeswhenmostofuswouldrathereatsweets
Thesmallnumberofnewbornbabies,whichhasbeencausedbyhighpricesandthechangingsocialsituationofwomen,isoneoft
Thiswasnoordinaryclass.ThestudentswhocametogetherwereallscienceorengineeringprofessorsatCornellUniversity.The
EveryyearjustafterChristmastheJanuarySalesstart.Alltheshopsreducetheirpricesandfortwoweeks,theyarefullofp
StaffSgt.NicholasLanierhasenteredwhathecallsthe"vastunknown."Acombatveteranandfathertofourdaughters,hecan’
ShirleyAllenlovedtosingandplaythepiano.Shestudiedmusicincollege.Herdreamwastobecomea【C1】______orsinger.
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.NoschoolIhavetaughtinhaseveri
随机试题
可燃物质燃烧过程如下图所示:下列数字代表的分别是()。
炎性乳癌的特点包括
病情危重、凶险的疟疾是()
男性,42岁,食欲不振,尿色深2周,来院就诊。查体:皮肤、巩膜均黄染,肝大,肋下2cm,轻度触痛,脾肋下未触及。实验室检查:总胆红素120μmol/L,直接胆红素60μmol/L,ALT200U/L,ALP100U/L,GGT100U/L,尿胆红素及尿胆原
患儿,女,5月龄。母乳喂养,腹泻1个月,大便3~6次/天,稀或糊状,粪便常规检查无白细胞和红细胞。患儿精神状态好,食欲好,体重7.8kg,考虑该患儿是()
甲房地产公司欲建设一住宅项目,委托一社会调研公司进行住宅项目调研,该调查公司设定了开放式的调研问卷,进行调研工作,其问卷内容如下:(1)您能想象美化小区的好处吗?(2)您认为精装房的优缺点在哪里?你愿意买吗?(3)若您买房您最
简述平均数、中数与众数的含义及三者的关系。
小蒋是一位中学教师,在教务处负责初一年级学生的成绩管理。由于学校地处偏远地区,缺乏必要的教学设施,只有一台配置不太高的PC可以使用。他在这台电脑中安装了:MicrosoftOffice,决定通过Excel来管理学生成绩,以弥补学校缺少数据库管理系统的不足
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandland.Geographerscompareandcontrast【C1】______placesontheeart
()教练员()足球越位()守门员()裁判员
最新回复
(
0
)