首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to Betty, what can be said about the sales of both cheese and oil in New Zealand and Colombia?
According to Betty, what can be said about the sales of both cheese and oil in New Zealand and Colombia?
admin
2015-08-06
51
问题
According to Betty, what can be said about the sales of both cheese and oil in New Zealand and Colombia?
(Knocking at the door)
PROFESSOR: Come in!
BETTY: Professor Dundee? We’re ready to make our presentation.
PROFESSOR: Oh, yes. I did say one o’clock, didn’t I? Please, sit down. So, who goes first? Bruce? Or you, Betty?
BETTY: I guess I could. Bruce is always a little shy.
PROFESSOR: Not after he’s had a lager for lunch, eh Bruce?
BRUCE: Heh, heh. No, Betty really should go first.
BETTY: OK. Well, I’m reporting on the effects of different marketing strategies on the cheese and oil markets. Different strategies obviously affect the sales volume differently. I looked at the sales in two countries, New Zealand and Colombia.
PROFESSOR: And what did you find, pray tell?
BETTY: Well, in New Zealand the sales of both oil and cheese have declined pretty steadily. And in fact the sales have decreased more quickly than the population. On the other hand, in Colombia, the volume of sales for both products has remained the same.
PROFESSOR: Wait, so you said sales in New Zealand have been going down?
BETTY: Correct. Suppliers have introduced two new upscale brands of each product, which are a bit expensive but very tasty. The big ad agencies are trying out a new series of ads that shift the focus from health to great taste. They think that will get sales moving up in New Zealand, where the population is less affluent and generally less health-conscious.
PROFESSOR: Brilliant. Thank you. And Bruce?
BRUCE: Uhhh...yeah. My report is about chocolate sales in Italy and Germany. The two countries’ marketers have found out that you have to market chocolate differently in each country.
PROFESSOR: For example?
BRUCE: In Italy, "Kostig", the most expensive brand, pays shop owners to put the candy just about knee-high for an adult.
PROFESSOR: I don’t see...
BRUCE: For little kids, that’s about eye-level! That bright red candy is the first one they see, so they buy it! Even better, they start telling their moms to buy it too!
PROFESSOR: So, you mean...
BRUCE: Well, I mean, in Italy if you locate your product at the right location of shelves, sales do great. They say it doesn’t matter much what brand of chocolate you’re selling. As for Germany...
PROFESSOR: "Das Land der Schokolade".
BRUCE: Huh?
PROFESSOR: That’s German. It means "The Land of Chocolate". Germans love the stuff, so people make a joke and call Germany that.
BRUCE: Oh...uh, right...
PROFESSOR: So, you were saying?
BRUCE: Well, like you pointed out, Germans love chocolate. But they’re thrifty. For a long time, the biggest selling brand was "Schmutzig", mostly because it was the second cheapest, but didn’t taste too bad.
PROFESSOR: Again brilliant! A pretty good job, both of you. Tell me, what do you plan to investigate for next week?
BETTY: I’m especially interested in the effects of color on sales of products, so I’ll be looking at ads for cosmetics and cleaning products in the local market. You know, like the distinct orange color of Mr Muscle, lavatory cleaning products.
PROFESSOR. And you, Bruce?
BRUCE: I’m focusing on the effects of different containers on sales of cookies. So I’m going to look into packaging for cookies and how the materials they use will affect the image, and in turn sales. You know, most containers are paper, but some expensive cookies come in metal boxes. The shiny metal boxes catch people’s attention and the image remains in the memory longer.
PROFESSOR: Well, it sounds like you two are all set. But as always in this course, I urge you both to pay much more attention to advertisement extensions. That’s often the key. Alright, any questions for me before you go?
BETTY: No, I think I’m all set. Thanks!
BRUCE: Me too. Thanks, Professor Dundee. See ya later.
选项
答案
B
解析
B C根据题干,我们得知本题考查的是New Zealand and Colombia这两个国家奶酪的销售情况,既然是曲线图,就要注意听录音中的上升、下降等表示趋势的词语。原文:In New Zealand the sales of both oil and cheese have declined pretty steadily.因此B选项急速下降为正确选项之一。而原文:In Colombia,the volume of sales for both products has remained the same.所以C选项保持不变亦为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HpAO777K
本试题收录于:
雅思听力题库雅思(IELTS)分类
0
雅思听力
雅思(IELTS)
相关试题推荐
IndividualLongTurnNow,I’mgoingtogiveyouatopicandI’dlikeyoutotalkaboutitforonetotwominutes.Beforeyo
Describeatimewhenyoustartedusinganewtechnologicaldevice(e.g.anewcomputerorphone).Youshouldsay:whatdeviceyo
.Whydoyouthinkordinarypeopleareinterestedinthelivesoffamouspeople?.Howhasthedevelopmentofeconomyaffected
.Doyouthinkit’sgoodtotakepublictransporttowork?.Iskeepingapetgoodforchildren,doyouthink?.Howoftendoyo
Whatskillsdoyouthinkareneededtogetagoodjobthesedays?
WRITINGTASK2Youshouldspendabout40minutesonthistask.Presentawrittenargumentorcasetoaneducatednon-spec
Peopleattendcollegeoruniversityformanydifferentreasons(forexample,newexperience,careerpreparation,increasedknowl
Agreatnumberofpeoplethinkthatthosewithuniversityeducationshouldgethigherpaythanthosewithout,fortheybelievet
Youshouldspendabout20minutesonthistask.Thethreepiechartsbelowshowthechangesinannualspendingbyaparticul
Questions28-29Completethenotes,whichshowhowtheapproachestodefining’talent’havechanged.ChooseONEorTWOWORDSfro
随机试题
用圆柱形铣刀铣削平面,若铣出的平面宽度中间略有凸起,则铣刀的__________。
A.淋巴细胞渗出为主的炎症B.纤维蛋白渗出为主的炎症C.浆液渗出为主的炎症D.中性粒细胞渗出为主的炎症小叶性肺炎是
试述羌活与独活功效与应用的异同。
患者肝内超声发现一低回声肿块,大小约30mm×20mm,边界尚清晰,似可见包膜,内部为低回声,乙肝阳性,CDFI内见动脉血流,测得阻力指数(RI)为0.68。最可能的诊断是()。
在采用完工百分比法确认劳务收入时,其相关的销售成本以实际发生的全部成本确认。 ( )
北京地区现有多少座天主教教堂?
下列论断,属于客观唯心主义的有()。
禁止与取缔,是指公安机关依法对于某些犯罪行为和违反治安管理、扰乱社会秩序、妨害公共安全的行为宣布禁止,予以取缔,并对违禁者予以法律制裁。()
Theydonotthrowlavishparties.Theireditorsarenotimmortalisedinfilms.ButthemagazinesputoutbyBritain’ssupermarke
A、Paymoreattentiontotheroads.B、Stayatasaferplace.C、Bringmoremobilephones.D、Takeatrainhome.A细节辨认题。新闻最后提到,道路警察负
最新回复
(
0
)