首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A] Pay for home health care, not nursing home [B] Buy when it’ s inexpensive [C] Go for a simple and souped-up policy
[A] Pay for home health care, not nursing home [B] Buy when it’ s inexpensive [C] Go for a simple and souped-up policy
admin
2019-11-20
66
问题
[A] Pay for home health care, not nursing home
[B] Buy when it’ s inexpensive
[C] Go for a simple and souped-up policy
[D] Work with an independent agent
[E] Start with a budget
[F] Buy sooner, not later
[G] Plan realistically
Years from now many Baby Boomers will need help with the daily stuff of life, like dressing, bathing, eating or remembering to take medication. Regular health insurance, including Medicare, doesn’t pay for with these "custodial care" tasks, except in limited circumstances. Long-term care insurance does. Here’ s how to keep price affordable.
【R1】______
"The key to long-term care insurance is to apply early while it’s inexpensive," says Kevin Lynch, assistant professor of insurance at the American College of Financial Services in Bryn Mawr, Pa. Among 65-year-old applicants, 28% will be denied because of their health, Lynch says.
The ideal age to start shopping? "I think 50 is the magic number," says Deb Newman, president of Newman Long Term Care, an independent insurance agency in Richfield, Minnesota.
【R2】______
Prices vary by insurer for the same amount of coverage. Work with an agent who can sell—not just quote—policies from different carriers. A good agent will know which companies will likely accept you for coverage based on your health and give you the lowest price.
Get price comparisons even if you’re offered the opportunity to buy long-term care insurance through a group, such as your employer. If you ’re healthy, you might find a better deal on your own.
【R3】______
Decide what you’re comfortable spending for coverage, and ask the insurance agent for quotes that fit your budget, advises Brian Gordon, president of Maga Ltd., an independent long-term care insurance agency. Gordon discourages people from buying a policy if they’ll struggle to pay the premium.
Work with a financial adviser to review other options if you can’t qualify or pay for long-term care insurance. Medicaid, the federal and state insurance program for people with low incomes, will pay for nursing home care, but to qualify, you have to spend down most of your money first.
【R4】______
Newman encourages clients to buy enough coverage to pay for home health care for a few years. The average annual cost of a full-time home health aide is $46,332, compared with $82,125 for a semi-private nursing home room, according to the Genworth 2016 Cost of Care Survey.
Most long-term care insurance policies reimburse you for care at home or in assisted living or a nursing home. So if you buy enough to pay for home health care but instead go to a nursing home, the policy will pay at least some of the nursing home costs.
Look at costs of care in your area to estimate how much coverage to buy, Lynch advises.
【R5】______
Ask for quotes for good, better and best coverage from each company to see costs at different levels, Slome says.
Avoid adding features, called riders, that you don’t need. "Keep it a good, simple, long-term care policy without all the bells and whistles," Gordon says.
An example is a "restoration of benefits" rider: If you need long-term care but then get better, the benefits you used are restored for a later date. But Gordon says once people start to need long-term care, they usually continue to need it.
【R5】
选项
答案
C
解析
本部分第二段第二句是重点句,即Keep it a good,simple,long-term care policy without all the bells and whistles,其是作者援引专家的话来论证自己的观点,出现了good,simple以及policy等词,因此Go for a simple and souped-up policy是正确选项。通读本部分的三个段落可知,作者想要寻找简单的、长期的保险项目,拒绝附加内容的保险项目,符合simple和souped-up的含义,因此本题答案选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JZe4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Allthepeople______treatmentprotestedthatthemedicalfeewastoohightobeacceptable.
Theauthorbelievesinthepassagethat______.AllofthefollowingarestepsinvolvedintruecloningEXCEPT______.
Amajorreasonforconflictintheanimalworldisterritory.Themaleanimal(21)anarea.Thesizeoftheareaissufficientt
Anunremarkedconsequenceofournewinformationage—onethatwillinfluencereaders,writers,andpublishersinthefuture—ist
Conveniencefoodhelpscompaniesbycreatinggrowth;butwhatisitseffectonpeople?Forpeoplewhothinkcookingwasthefoun
Thequestioningoftheroleofthepubliegalleryisnotanewphenomenon.Itissomethingthathasbeenarguedoversinceitsv
SomeoftheconcernssurroundingTurkey’sapplicationtojointheEuropeanUnion,tobevotedonbytheEU’sCouncilofMinister
FormostthinkerssincetheGreekphilosophers,itwasself-evidentthatthereissomethingcalledhumannature,somethingthat
Theterm"Followyourpassion"hasincreasedninefoldinEnglishbookssince1990."Findsomethingyoulovetodoandyou’llnev
随机试题
简述上市公司增发的条件。
关于血清肌酐哪一项是错误的()
按照隧道长度进行分类,属于长隧道的是()。
从财政收入角度看,()是中央政府为实现公共财政职能、平衡财政收支、按照有借有还的信用原则筹集财政资金的一种方式。
Thegovernmentissuedawarningtolocalcompaniesthatallwastemustbedisposedof________ortheywillfaceheavyfines.
1.人人都知道文化的重要性,也明白未来是个“拼文化”的时代,电影、电视、网络、游戏、动漫、出版、非物质文化遗产,正在受到空前的重视。但在文化建设中,公共文化服务在大众的意识里始终没有形成一个清晰的概念。所谓公共文化服务,就是主要南政府提供的以保障公民的基本
能被植物光合作用利用的太阳辐射,称为光合有效辐射(PAR)。图1示意1961-2007年我国年平均PAR强度的空间分布。如仅考虑光合有效辐射,我国农业生产潜力最大的地区是()。
传统理论认为水稻、小麦等自花授粉作物没有杂交优势,而袁隆平等科学家在实践中观察到的现象与此不符,于是大胆创新,反复试验,成功培育出三系杂交稻。这说明()
服をたくさん________て、汗をかいてしまいました。
Wheredidmanypeoplemovefromtothecities?Manypeoplemovedfrom______and______tothecities.
最新回复
(
0
)