首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Corporate Ambitions: Amazon, the World’s Most Remarkable Firm, Is Just Getting Started A) Amazon is an extraordinary company. Th
Corporate Ambitions: Amazon, the World’s Most Remarkable Firm, Is Just Getting Started A) Amazon is an extraordinary company. Th
admin
2018-03-26
46
问题
Corporate Ambitions: Amazon, the World’s Most Remarkable Firm, Is Just Getting Started
A) Amazon is an extraordinary company. The former bookseller accounts for more than half of every new dollar spent online in America. It is the world’s leading provider of cloud computing. This year Amazon will probably spend twice as much on television as HBO, a cable channel. Its own-brand physical products include batteries, almonds, suits and speakers linked to a virtual voice-activated assistant that can control, among other things, your lamps and sprinkler.
B) Yet Amazon’s shareholders are working on the premise that it is just getting started. Since the beginning of 2015 its share price has jumped by 173%, seven times quicker than in the two previous years (and 12 times faster than the S&P 500 index). With a market capitalisation (市值) of some $400bn, it is the fifth-most-valuable firm in the world. Never before has a company been worth so much for so long while making so little money: 92% of its value is due to profits expected after 2020.
C) That is because investors anticipate both an extraordinary rise in revenue, from sales of $ 136bn last year to half a trillion over the next decade, and a jump in profits. The hopes invested in it imply that it will probably become more profitable than any other firm in America. Ground for scepticism does not come much more fertile than this: Amazon will have to grow faster than almost any big company in modem history to justify its valuation. Can it possibly do so?
D) It is easy to tick off some of the pitfalls (隐患). Rivals will not stand still. Microsoft has cloud-computing ambitions; Walmart already has revenues nudging $ 500bn and is beefing up online. If anything happened to Jeff Bezos, Amazon’s founder and boss, the gap would be exceptionally hard to fill. But the striking thing about the company is how much of a chance it has of achieving such unprecedented goals.
E) This is largely due to the firm’s unusual approach to two dimensions of corporate life. The first of these is time. In an era when executives routinely whinge about (发牢骚) pressure to produce short-term results, Amazon is resolutely focused on the distant horizon. Mr. Bezos emphasises continual investment to propel (推动) its two principal businesses, e-commerce and Amazon Web Services (AWS), its cloud-computing arm.
F) In e-commerce, the more shoppers Amazon lures, the more retailers and manufacturers want to sell their goods on Amazon. That gives Amazon more cash for new services—such as two-hour shipping and streaming video and music—which entice more shoppers. Similarly, the more customers use AWS, the more Amazon can invest in new services, which attract more customers. A third virtuous circle is starting to whirl (迅速旋转) around Alexa, the firm’s voice-activated assistant: as developers build services for Alexa, it becomes more useful to consumers, giving developers reason to create yet more services.
G) So long as shareholders retain their faith in this model, Amazon’s heady valuation resembles a self-fulfilling prophecy. The company will be able to keep spending, and its spending will keep making it more powerful. Their faith is sustained by Amazon’s record. It has had its failures—its attempt to make a smartphone was a debacle. But the business is starting to crank out (快速大量地制造) cash. Last year cashflow (before investment) was $ 16bn, more than quadruple the level five years ago.
H) If Amazon’s approach to time-frames is unusual, so too is the sheer breadth of its activities. The company’s list of current and possible competitors, as described in its annual filings, includes logistics firms, search engines, social networks, food manufacturers and producers of "physical, digital and interactive media of all types". A wingspan this large is more reminiscent of a conglomerate (大型联合企业) than a retailer, which makes Amazon’s share price seem even more bloated: stockmarkets typically apply a " conglomerate discount" to reflect their inefficiencies.
I) Many of these services support Amazon’s own expansion and that of other companies. The obvious example is AWS, which powers Amazon’s operations as well as those of other firms. But Amazon also rents warehouse space to other sellers. It is building a $ 1. 5bn air-freight hub (中心) in Kentucky. It is testing technology in stores to let consumers skip the cash register altogether, and experimenting with drone deliveries to the home. Such tools could presumably serve other customers, too. Some think that Amazon could become a new kind of utility: one that provides the infrastructure of commerce, from computing power to payments to logistics.
J) And here lies the real problem with the expectations surrounding Amazon. If it gets anywhere close to fulfilling them, it will attract the attention of regulators. For now, Amazon is unlikely to trigger antitrust (反垄断的) action. It is not yet the biggest retailer in America, its most mature market. America’s antitrust enforcers look mainly at a firm’s effect on consumers and pricing. Seen through this lens, Amazon appears pristine (处于原始状态的). Consumers applaud it; it is the most well-regarded company in America, according to a Harris poll. (AWS is a boon to startups, too.)
K) But as it grows, so will concerns about its power. Even on standard antitrust grounds, that may pose a problem: if it makes as much money as investors hope, a rough calculation suggests its earnings could be worth the equivalent of 25% of the combined profits of listed Western retail and media firms. But regulators are also changing the way they think about technology. In Europe, Google stands accused of using its clout as a search engine to extend its power to adjacent businesses. The comparative immunity from legal liability of digital platforms—for the posting of inflammatory content on Facebook, say, or the vetting of drivers on Uber—is being chipped away.
L) Amazon’s business model will also encourage regulators to think differently. Investors value Amazon’s growth over profits; that makes predatory pricing more tempting. In future, firms could increasingly depend on tools provided by their biggest rival. If Amazon does become a utility for commerce, the calls will grow for it to be regulated as one. Shareholders are right to believe in Amazon’s potential. But success will bring it into conflict with an even stronger beast: government.
Amazon remains so high in market value for so long but so small in profit that no other company in history can match with it.
选项
答案
B
解析
B段定位句表明,此前从未有过一家公州能维持如此高的市值这么久,却赚取如此少的钱:其92%的市值来自于2020年以后的预期盈利。题干中的so high in market value和no other company in history can match with it分别对应定位句中的worth so much和Never before has a company;so small in profit是定位句中making so little money的同义转述,故B)为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Jqa7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Moretiredbutdon’twanttosleep.B、Moreexhaustedandsleepylater.C、Lesstiredbutneedmoresleep.D、Morerelaxedanden
A、Smokingistheonlybadhabitthemanshouldchange.B、Shedoesn’tlovethemanasdeepasbefore.C、Shedoesn’twanttohave
A、Anassistedsuicideorganization.B、Atravelagency.C、Ahospital.D、Apolicestation.A题目问的是Dignitas是什么。新闻中提到,Dignitas是一个在瑞士的
Ifyou’relikemostpeople,you’rewaytoosmartforadvertising.Youskiprightpastnewspaperads,neverclickonadsonlinea
Apaper,Anatomy(剖析)ofaLargeScaleSocialSearchEngine,layingoutastrategyforsocialsearchhasbeengettingagooddeal
A、Convenient.B、Clean.C、Crowded.D、Lovely.C短文开头即提到在Tokyo,“我”想去的地方总是有太多的人,故C很好地概括了说话者对Tokyo的感觉。
A、Tospendaholidayandseefriends.B、ToattendtheArtsFestival.C、Tovisittheexhibitionofcellos.D、Togiveprivatecell
Whenolderpeoplecannolongerremembernamesatacocktailparty,theytendtothinkthattheirbrainpowerisdeclining.Buta
A、SheisthemanageroftheTokyobranchbank.B、ShestudieseconomicsinJapan.C、SheworksforaJapanesebankinAmerica.D、S
DesertFormationA)Thedeserts,whichalreadyoccupyapproximatelyafourthoftheEarth’slandsurface,haveinrecentdecades
随机试题
Havingafewtoomanydrinkscanmeanmorethanjustablackoutorabadhangover.Peoplewhoengageinbingedrinkingarecourt
关于ADH的正确叙述有
类风湿关节炎常见的关节表现是
背景材料:某施工单位承接了一路面改造施工标段,路面施工项目部拟对路面施工分成三个区段进行,在施工作业方法的选取时要求组织几个相同的路面工作队,在同一时间、不同的空间上进行施工。派出了测量工、拌合设备操作人员、摊铺机操作人员、压路机操作人员、边缘修饰人员、
下列关于基本存款帐户与临时存款帐户在管理上的区别,表述正确的是()。
滞期费
材料1 人无信不立,业无信不兴。诚信不仅是个人安身立命的根本,也是社会良序发展的基石。 党的十八大以来,党和国家高度重视诚信建设。习近平总书记在多个不同场合围绕诚信主题发表了一系列重要论述,从战略高度为新时代中国的诚信建设提供了基本遵循。他从历史维
依照我国《侵权责任法》的规定,下列哪个特殊侵权行为适用过错推定原则?()
设函数y=y(x)由参数方程所确定,求
Maybeunemploymentisn’tsobadafterall.Anewstudysaysthat,incomenotwithstanding,havingademanding,unstableandthank
最新回复
(
0
)