首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
" Sesame Street" (芝麻街) has been called "the longest street in the world". That is because the television program by that name ca
" Sesame Street" (芝麻街) has been called "the longest street in the world". That is because the television program by that name ca
admin
2012-05-22
57
问题
" Sesame Street" (芝麻街) has been called "the longest street in the world".
That is because the television program by that name can now be seen in so many parts of the world. That program became one of America’s exports soon after it went on the air in the New York in 1969
.
In the United States more than six million children watch the program regularly. The viewers include more than half of the nation’s pre-school children. Although some educators object to certain elements in the program, parents praise it highly. Many teachers also consider it a great help, though some teachers find that problems arise when first graders who have learned from "Sesame Street" are in the same class with children who have not watched the program.
The program uses songs, stories, jokes and pictures to give children a basic understanding of numbers, letters and human relationships. Tests have shown that children have benefited from watching "Sesame Street". Those who watch five times a week learn more than the occasional viewers. In the United States the program is shown at different times during the week in order to increase the number of children who can watch it regularly.
Why has "Sesame Street" been so much more successful than other children’s shows? Many reasons have been suggested. People mention the educational theories of its creators, the support by the government and private businesses, and the skillful use of a variety of TV tricks. Perhaps an equally important reason is that mothers watch "Sesame Street" along with their children. This is partly because famous adult stars often appear on "Sesame Street". But the best reason for the success of the program may be that it makes every child watching it feel able to learn. The child finds himself learning, and he wants to learn more.
What is the most important reason for the success of the program according to the author?
选项
A、The creators have good educational theories in making the program.
B、The young viewers find they can learn something from it.
C、Famous adult stars often appear in the program.
D、It gets support from the government and private businesses.
答案
B
解析
细节题。“芝麻街”成功的原因文章列举了很多,但是最重要的原因是在文章中的第五段倒数第二句话:But the best reason for the success of the program may be that it makes every child watching it feel able to learn但它成功的最主要的原因可能是它使得每一个看节目的孩子感觉到他们可以学会些东西。A、C、D项均可通过第五段来排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KtGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Thesestudiesgive______(leading)resultsbecausetheyhaven’tlookedatenoughcases.
Historianscan’ttelluswhen,whereor【71】thefirstfoodwascooked.Inearliest【72】whenpeoplehadeatentheirfood【73】,
Becauseillegalbehaviorgenerallyharmsotherindividualsorsocietiesatlarge.Ourcourtsystemmustpunishpeoplewhodon’t
Usuallystudentsareexpectedtoreadandthinkforthemselves,butsometimestheyarerequiredtoworktogetherwiththeirclas
Forthousandsofyears,peoplehavelookedupatthenightskyandlookedatthemoon.Theywonderedwhatthemoonwasmadeof.
Thisyeartheyhavemadebyfargreaterprogressinbusinessthantheydidlastyear.
Atleasttwentyfiremenwerekilled______ofthecollapseofthebuildingduringthefireaccident.
Astrongvocabularycanbeavaluableasset,bothincollegeandlaterinyoucareer.Considerableresearchevidencesuggeststh
Herfather______nothinginhereducationthatmightmakeherthemostaccomplished(有造诣的)womanoftheage.
随机试题
患者,女,45岁,自述胸痛,头痛日久,痛如针刺而有定处,呃逆日久不止,中医辨为胸中血瘀证,处以血府逐瘀汤,其药物组成为:桃仁、红花、当归、生地黄、川芎、赤芍、牛膝、桔梗、柴胡、枳壳、甘草。处方调配复核中,见有圆柱形的段,切面黄白色,散有多数黄白色点状维
Theseaisthecommonpropertyofallnations.Itbelongsequallytoall.Nonecanappropriateitexclusivelytothemselves;nor
A.www.cfdn.ComB.www.sfda.gov.CnC.www.cpa.org.CnD.www.elp.gov.CnE.www.bonedak.com国家食品药品监督管理局的网址是
甲在诉讼中向人民法院提交相关证据的行为( )。硫酸厂的看法( )。
团队能力开发的依据有()。
企业品牌战略属于()。
甲公司存与乙公司交易中获得由乙公司签发的银行承兑汇票一张,付款人为丙银行。甲公司向丁某购买了一批货物,将汇票背书转计给丁某以支付货款,并记载“不得转让”字样。后丁某又将此汇票背书给张某,张某在向丙银行提示承兑时遭拒绝。根据票据法律制度的规定,张某可对其行使
以下选项中不构成默示意思表示的是()。
设有3箱同型号产品,分别装有合格品20件,12件和15件,不合格品5件,4件和5件,现在任意打开一箱,并从箱内任取一件进行检验,由于检验误差,每件合格品被误验为不合格品的概率是0.04,每件不合格品被误检为合格品的概率是0.04,试求:(1)取到
下面关于ADS1.2开发工具的说法中,不正确的是()。
最新回复
(
0
)