首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)The Term "CYBERSPACE" was coined by William Gibson, a science-fiction writer. He first used it in a short story in 1982, and
(1)The Term "CYBERSPACE" was coined by William Gibson, a science-fiction writer. He first used it in a short story in 1982, and
admin
2020-04-01
49
问题
(1)The Term "CYBERSPACE" was coined by William Gibson, a science-fiction writer. He first used it in a short story in 1982, and expanded on it a couple of years later in a novel, "Neuromancer" , whose main character, Henry Dorsett Case, is a troubled computer hacker and drug addict. In the book Mr Gibson describes cyberspace as "a consensual hallucination experienced daily by billions of legitimate operators" and "a graphic representation of data abstracted from the banks of every computer in the human system. "
(2)His literary creation turned out to be remarkably prescient(有先见之明的). Cyberspace has become symbolic of the computing devices, networks, fibre-optic cables, wireless links and other infrastructure that bring the internet to billions of people around the world. The myriad connections forged by these technologies have brought tremendous benefits to everyone who uses the web to tap into humanity’s collective store of knowledge every day.
(3)But there is a darker side to this extraordinary invention. Data breaches are becoming ever bigger and more common. Last year over 800m records were lost, mainly through such attacks. Among the most prominent recent victims has been Target, whose chief executive, Gregg Steinhafel, stood down from his job in May, a few months after the giant American retailer revealed that online intruders had stolen millions of digital records about its customers, including credit- and debit-card details. Other well-known firms such as Adobe, a tech company, and eBay, an online marketplace, have also been hit.
(4)The potential damage, though, extends well beyond such commercial incursions. Wider concerns have been raised by the revelations about the mass surveillance carried out by Western intelligence agencies made by Edward Snowden, a contractor to America’s National Security Agency(NSA), as well as by the growing numbers of cyber-warriors being recruited by countries that see cyberspace as a new domain of warfare. America’s President, Barack Obama, said in a White House press release earlier this year that cyber-threats "pose one of the gravest national-security dangers" the country is facing.
(5)Securing cyberspace is hard because the architecture of the internet was designed to promote connectivity, not security. Its founders focused on getting it to work and did not worry much about threats because the network was affiliated with America’s military. As hackers turned up, layers of security, from antivirus programs to firewalls, were added to try to keep them at bay. Gartner, a research firm, reckons that last year organizations around the globe spent $ 67 billion on information security.
(6)On the whole, these defenses have worked reasonably well. For all the talk about the risk of a "cyber 9/11" , the internet has proved remarkably resilient. Hundreds of millions of people turn on their computers every day and bank online, shop at virtual stores, swap gossip and photos with their friends on social networks and send all kinds of sensitive data over the web without ill effect. Companies and governments are shifting ever more services online.
(7)But the task is becoming harder. Cyber-security, which involves protecting both data and people, is facing multiple threats, notably cybercrime and online industrial espionage, both of which are growing rapidly. A recent estimate by the Centre for Strategic and International Studies(CSIS), puts the annual global cost of digital crime and intellectual-property theft at $ 445 billion—a sum roughly equivalent to the GDP of a smallish rich European country such as Austria.
(8)To add to the worries, there is also the risk of cyber-sabotage. Terrorists or agents of hostile powers could mount attacks on companies and systems that control vital parts of an economy, including power stations, electrical grids and communications networks. Such attacks are hard to pull off, but not impossible. One precedent is the destruction in 2010 of centrifuges(离心机)at a nuclear facility in Iran by a computer program known as Stuxnet.
(9)But such events are rare. The biggest day-to-day threats faced by companies and government agencies come from crooks and spooks hoping to steal financial data and trade secrets. For example, smarter, better-organized hackers are making life tougher for the cyber-defenders, but even so a number of things can be done to keep everyone safer than they are now.
(10)One is to ensure that organizations get the basics of cyber-security right. All too often breaches are caused by simple blunders, such as failing to separate systems containing sensitive data from those that do not need access to them. Companies also need to get better at anticipating where attacks may be coming from and at adapting their defenses swiftly in response to new threats. Technology can help, as can industry initiatives that allow firms to share intelligence about risks with each other.
(11)There is also a need to provide incentives to improve cyber-security, be they carrots or sticks. One idea is to encourage internet-service providers, or the companies that manage internet connections, to shoulder more responsibility for identifying and helping to clean up computers infected with malicious software. Another is to find ways to ensure that software developers produce code with fewer flaws in it so that hackers have fewer security holes to exploit.
(12)An additional reason for getting tech companies to give a higher priority to security is that cyberspace is about to undergo another massive change. Over the next few years billions of new devices, from cars to household appliances and medical equipment, will be fitted with tiny computers that connect them to the web and make them more useful. Dubbed "the internet of things" , this is already making it possible, for example, to control home appliances using smartphone apps and to monitor medical devices remotely.
(13)But unless these systems have adequate security protection, the internet of things could easily become the internet of new things to be hacked. Plenty of people are eager to take advantage of any weaknesses they may spot. Hacking used to be about geeky college kids tapping away in their bedrooms to annoy their elders. It has grown up with a vengeance.
Cyberspace is described by William Gibson as______.
选项
A、a function only legitimate computer operators have
B、a representation of data from the human system
C、an important element stored in the human system
D、an illusion held by the common computer users
答案
B
解析
细节理解题。根据题干中的William Gibson定位至第一段。在该段最后一句中,作者引用作家威廉·吉布森的原话,说他将网络空间描述成“数十亿合法操作者每日共同经历的幻觉”和“以图表形式呈现的从每一个人类电脑系统的芯片中提取出的数据”,可见选项[B]“人类系统数据的呈现”符合原文,而选项[D]虽与第一个引号中的内容接近,但忽略了原文中legitimate“合法的”一词,故[B]为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KwbK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
ThefoundingoftheBostonLibraryin1653demonstratetheearlyNorthAmericancolonists’interestinbooksandlibraries.
PlanningaWritingLessonI.Whatisagenre—variousinkind—commonfeaturesofthesamegenre:—layout,thelevelof【T1】____
A、Manyofthemwon’tchangetheirjobsformoremoney.B、Manyofthemappliedforasalesjobafteryearsofteaching.C、Manyof
ThePurposesofLiteraryAnalysisI.IntroductionLiteraryanalysisisinitselfauniversalnecessity.—reason1:enablesrea
ChineseAmericansI.EarlyimmigrationA.thefirstgroupofChineseimmigrants—cameto【T1】______【T1】______—becamethe【T2】__
ChineseAmericansI.EarlyimmigrationA.thefirstgroupofChineseimmigrants—cameto【T1】______【T1】______—becamethe【T2】__
ChineseAmericansI.EarlyimmigrationA.thefirstgroupofChineseimmigrants—cameto【T1】______【T1】______—becamethe【T2】__
A、Treatinglendingmoneyasafriendlytransaction.B、Lendingmoneyinarelativelylargeamount.C、Treatinglendingmoneyasa
(1)There’sthisgreatrecurringSaturdayNightLiveskitfromseveralyearsbackwherePhilHartmanplaysanunfrozencavemanwh
(1)There’sthisgreatrecurringSaturdayNightLiveskitfromseveralyearsbackwherePhilHartmanplaysanunfrozencavemanw
随机试题
体现辛开苦降配伍方法的方剂是
颞下颌关节髁突动度检查常采用的方法是
甲公司是一家注册资本为人民币50亿元的大型证券公司,主要从事证券的自营业务、承销业务和经纪业务,下列该公司及工作人员的活动违反《证券法》相关规定的有:()
[问题一]监理工程师应批准工期索赔多少天?[问题三]若每提前一天交工给业主带来的经济效益为人民币2.5万元,试问监理工程师应建议业主采用案例三的赶工方案,还是采用本案例问题二的处理方案?
纳税人、扣缴义务人必须接受税务机关依法进行的税务检查,如实反映情况,提供有关资料,不得拒绝、隐瞒。()
人造石墨制的轴承
下列属于基础货币的有( )。该国当时的货币供给量为( )亿元。
_____thejobtakesasignificantamountoftime,moststudentsagreethattheexperienceisworthit.
20世纪初,美国人比尔斯倡导了()
全国最大的零售商报告了在过去的6个月中巨本的销售量。在这段销售旺盛的时间里,利润反倒比平时要少。这种情况不太寻常,因为通常而言,当销售量增加时,利润也会增加。下列关于过去6个月的说法如果是正确的,哪一项最有助于解释以上不寻常的现象?()
最新回复
(
0
)