首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) Gabriel Oak was a sensible man of good character, who had been brought up by his father as a shepherd, and then managed to s
(1) Gabriel Oak was a sensible man of good character, who had been brought up by his father as a shepherd, and then managed to s
admin
2021-02-24
40
问题
(1) Gabriel Oak was a sensible man of good character, who had been brought up by his father as a shepherd, and then managed to save enough money to rent his own farm on Norcombe Hill, in Dorset. He was twenty-eight, a tall, well-built man, who did not seem, however, to think his appearance was very important.
(2) One winter morning he was in one of his fields on the side of Norcombe Hill. Looking over his gate, Gabriel could see a yellow cart, loaded with furniture and plants, coming up the road. Right on top of the pile sat a handsome young woman. As Gabriel was watching, the cart stopped at the top of the hill, and the driver climbed down to go back and fetch something that had fallen off.
(3) The girl sat quietly in the sunshine for a few minutes. Then she picked up a parcel lying next to her, and looked round to see if the driver was coming back. There was no sign of him. She unwrapped the parcel, and took out the mirror it contained. The sun shone on her lovely face and hair. Although it was December, she looked almost summery, sitting there in her bright red jacket with the fresh green plants around her. She looked at herself in the mirror and smiled, thinking that only the birds could see her. But behind the gate Gabriel Oak was watching too. "She must be rather vain," he thought. "She doesn’t need to look in that mirror at all!"
(4) As the girl smiled and blushed at herself, she seemed to be dreaming, dreaming perhaps of men’s hearts won and lost. When she heard the driver’s footsteps, she packed the mirror away. The cart moved on downhill to the tollgate. Gabriel followed on foot. As he came closer he could hear the driver arguing with the gatekeeper.
(5) "My mistress’s niece, that’s her on top of the furniture, is not going to pay you the extra two pence," said the driver. "She says she’s offered you quite enough already. " "Well, if she doesn’t pay the toll, your mistress’s niece can’t pass through the gate," replied the gatekeeper. Gabriel thought that two pence did not seem worth bothering about, so he stepped forward. "Here," he said, handing the coins to the gatekeeper, "let the young woman pass. "
(6) The girl in the red jacket looked carelessly down at Gabriel, and told her man to drive on, without even thanking the farmer. Gabriel and the gatekeeper watched the cart move away. "That’s a lovely young woman," said the gatekeeper. " But she has her faults," answered Gabriel.
(7) "True, farmer. " "And the greatest of them is what it always is with women. " "Wanting to win the argument every time? Oh, you’re right. "
(8) "No, her great fault is that she’s vain. "
(9) A few days later, at nearly midnight on the longest night of the year, Gabriel Oak could be heard playing his flute on Norcombe Hill. The sky was so clear and the stars so visible that the earth could almost be seen turning. In that cold, hard air the sweet notes of the flute rang out. The music came from a little hut on wheels, standing in the corner of a field. Shepherds’ huts like this are used as a shelter during the winter and spring, when shepherds have to stay out all night in the fields, looking after very young lambs.
(10) Gabriel’s two hundred and fifty sheep were not yet paid for. He knew that, in order to make a success of the farming business, he had to make sure they produced a large number of healthy lambs. So he was determined to spend as many nights as necessary in the fields, to save his lambs from dying of cold or hunger.
(11) The hut was warm and quite comfortable inside. There was a stove, and some bread and beer on a shelf. On each side of the hut was a round hole like a window, which could be closed with a piece of wood. These air-holes were usually kept open when the stove was burning, because too much smoke in a small, airless hut could kill the shepherd.
(12) From time to time the sound of the flute stopped, and Gabriel came out of his hut to check his sheep. Whenever he discovered a half-dead new lamb, he brought the creature into the hut. In front of the stove it soon came back to life, and then he could return it to its mother.
(13) He noticed a light further down the hill. It came from a wooden hut at the edge of a field. He walked down to it and put his eye to a hole in the wood. Inside, two women were feeding a sick cow. One of the women was middle-aged. The other was young and wore a cloak. Gabriel could not see her face.
(14) "I think she’ll be all right now, aunt," said the younger woman. "I can come and feed her again in the morning. What a pity I lost my hat on the way here!" Just then the girl dropped her cloak, and her long hair fell on to the shoulders of her red jacket. Gabriel recognized the girl of the yellow cart and the mirror, the girl who owed him two pence. The women left the hut, and Gabriel returned to his sheep.
(15) As the sun was rising the next morning, Gabriel waited outside his hut until he saw the young woman riding up the hill. She was sitting sideways on the horse in the usual lady’s position. He suddenly thought of the hat she had lost, searched for it, and found it among some leaves on the ground. He was just going to go up to her to give it back, when the girl did something very strange. Riding under the low branches of a tree, she dropped backwards flat on the horse’s back, with her feet on its shoulders. Then, first looking round to make sure no one was watching, she sat up straight again and pulled her dress to her knees, with her legs on either side of the horse. This was obviously easier for riding, but not very ladylike. Gabriel was surprised and amused by her behaviour. He waited until she returned from her aunt’s hut, and stepped out into the path in front of her.
It can be concluded from Para. 1 that Gabriel Oak______.
选项
A、had a sensitive disposition
B、grew up in extreme poverty
C、rented a farm on Norcombe Hill eventually
D、thought good looks took a back seat to money
答案
C
解析
推理判断题。根据题干提示定位至第一段。该段第一句提到加布里埃尔-奥克在由父亲抚养长大之后设法攒够钱在多塞特郡诺科姆山上租下自己的农场,该句中的manage to do sth.表示“设法做某事且做成功了”,由此可知,加布里埃尔最终在诺科姆山上租下了一个农场,故C为答案。该段第一句提到Gabriel Oak was a sensible man of good character,这是指加布里埃尔-奥克是个品行优良、通情达理(sensible)的人,而不是指他生性敏感(sensitive),故排除A;该段第一句只提到加布里埃尔-奥克的父亲把他抚养长大成一个牧羊人,并未提及他的成长环境是否极度贫穷,故排除B;第二句虽然提到加布里埃尔对自己外表的看法,但是指他并不认为自己的外表非常重要,而不是指他认为好看的相貌不如金钱重要,故排除D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/L9IK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
TheAmericanmedicalschoolisnowwellalonginthesecondcenturyofitshistory.Itbegan,butformanyyearscontinuedto【S1
第二天,苏林教授乘早上第一班电车出发。根据报名单上的地址,好容易找到了在杨树浦的那条僻静的马路,进了弄堂,蓦地不由吃了一惊。那弄堂里有些墙垣都已倾塌,烧焦的栋梁呈现一片可怕的黑色,断瓦残垣中间时或露出枯黄的破布碎片,所有这些说明了这条弄堂不仅受到台风破坏,
不管是好习惯还是坏习惯,都是逐渐养成的。当一个人重复做某件事时,一种看不见的力量驱使他去重复做同一件事,这样就养成了习惯。习惯一旦形成,要改掉它是困难的,有时是不可能的。所以,我们在形成习惯的时候要小心谨慎,这一点是非常重要的。小孩子常常会养成坏习惯。这些
中国认为,人权的实现离不开世界的和平与发展。和平与发展是当今世界的两大主题,也是实现普遍人权和基本自由必不可少的前提。没有和平稳定的国际环境,没有公正、合理的国际经济秩序,就不可能实现普遍的人权。国际社会只有将促进人权同维护世界和平、促进人类发展联系起来,
你是否觉得劳生草草,身心两乏?我劝你工余之暇,常到小巷里走走,那是最好的将息,会使你消除疲劳,紧张的心弦得到调整。你如果有时情绪烦燥,心情悒郁,我劝你到小巷里负手行吟一阵,你一定会豁然开朗,怡然自得,物我两忘。你有爱人吗?我建议不要带她去什么名园胜景,还是
“人们的生活越来越富裕,但却远不如以前那样快乐了”,这个现象似乎早已成为现代生活永恒的矛盾之一。一个可能的答案就潜藏在我们的心理因素中,即如何才能够满足。我们对于地位、财富的需求从来都不是孤立定位的,而是在与参照组——通常是那些我们自认为与其地位相当的人—
午后,手捧一杯茶,静静地阅读一本好书。这样的情景似乎只发生在早已远去的工业时代。如今,在这个充斥着数字、网络和虚拟世界的21世纪,年轻人无时无刻不被机器联系在一起:上班时用电脑工作,购物时电脑划卡,回家后的休息也许还是需要与电脑、电视为伴。这样高速运转的生
当我在小学毕了业的时候,亲友一致的愿意我去学手艺,好帮助母亲。我晓得我应当去找饭吃,以减轻母亲的勤劳困苦。可是,我也愿意升学。我偷偷地考入了师范学校——制服,饭食,书籍,宿处,都由学校供给。只有这样,我才敢对母亲提升学的话。入学,要交十元的保证金。这是一笔
重庆,地处中国内陆之西南,属中亚热带季风气候,夏日阳光炽烈,故称“火炉”,城市依山而建,人谓“山城”,冬春云轻雾重,又号“雾都”。1937年,抗日战争爆发,南京失陷,国民政府西迁重庆,又把这里定为“陪都”。由于第二次世界大战中重庆在反法西斯战争中的重要地位
A、Herbalmedicine.B、Acupuncture.C、Massage.D、Injection.D细节题。需要用排除法解答。当问及中医的组成部分时,王教授回答道:Itconsistsofthreemainmodalities:
随机试题
下列代码将对象写入的设备是()。ByteArrayOutputStreambout=newByteArrayOut—putStream();ObjeetOutputStreamout=newObjectOutputStream(bout);
阳气旺盛、内火偏重的人比较适用_______。
物质资料生产方式之所以是社会存在和发展的基础,原因在于_______、_______、_______、_______。
患者,女性,30岁,变色。患牙无自发痛和冷热刺激痛史。2年前,患牙曾有外伤史,未做过治疗。检查:牙冠完整,呈暗黄色,无光泽,叩痛(一),温度及电活力测验无反应,X线片未见根尖周明显异常。患牙应当诊断为
按照合同所包括的工程范围以及承包关系的不同划分,合同可分为()。
从下列各项活动的内容看,属于公安机关保护公共财产和个人合法财产的有()。
反诉,是指在已经提起的诉讼中,被告针对与原诉有联系的行为,提起独立诉讼请求的行为。下列行为属于反诉的是()。
怎样理解教育是一种投资、一种“人力资本”?忽视教育的人力资本意义或仅仅把教育看做人力资本的观念在教育界、社会上有何表现?它们都是对的吗?
下列关于法的作用,不正确的说法有()。
大投资的所谓巨片的票房收入,一般是影片制作与商业宣传总成本的2—3倍。但是电影产业的年收入大部分来自中小投资的影片。以下哪项如果为真,最能解释题干的现象?
最新回复
(
0
)