首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Afraid. B、Excited. C、Curious. D、Indifferent. A短文说,最初,人类和其他动物一样很可能也怕火。A正确。At first引导的语义强调之处出题,四个选项都为表示心理活动的形容词,听到什么选什么。
A、Afraid. B、Excited. C、Curious. D、Indifferent. A短文说,最初,人类和其他动物一样很可能也怕火。A正确。At first引导的语义强调之处出题,四个选项都为表示心理活动的形容词,听到什么选什么。
admin
2018-05-10
50
问题
We don’t know how the first fire was made. Early fires on the earth were certainly caused by nature, not by man. Some were caused by lightning in a storm; others, perhaps by one hot material which came out of a volcano. Quite possibly, at times, the heat of the sun set light to some dry grass or leaves. At first, man, like other animals, was probably afraid of fire. He saw that fire could destroy a forest; he knew that fire could hurt his body. So great was the power of fire that he feared it and worshipped it Gradually, however, with his better powers of thinking, he overcame his fear. Probably he overcame most of his fear when he discovered how to make fire for himself. Throughout the ages he has learned more about fire, how to control it, and how to use it in many ways. Now fire is no longer a master or a god, it is a servant. Again, at some early date, man found how fire could be used to make certain metals from rocks. Some time later, he found out how to make the metal which we now call bronze. This is a mixture of copper and tin. Bronze was a very useful metal. It was hard and tough, but he could shape it by hammering(probably with heavy stones). He could make a tool with a sharp edge for cutting. It isn’t so easy to get iron from its ore and this metal was probably not discovered until very much later.
16. What do we know about early fires on the earth?
17. What was probably man’s response to the first fire?
18. What is bronze made of?
选项
A、Afraid.
B、Excited.
C、Curious.
D、Indifferent.
答案
A
解析
短文说,最初,人类和其他动物一样很可能也怕火。A正确。At first引导的语义强调之处出题,四个选项都为表示心理活动的形容词,听到什么选什么。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LG47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TheNationalTrustinBritainplaysanincreasinglyimportantpartinthepreservationforpublicenjoymentofthebestthatis
Howdidtheearlypeopledotheircounting?Atfirst,theydidalltheircountingwithsmallstones.Later,theylearnedtouse
Howdidtheearlypeopledotheircounting?Atfirst,theydidalltheircountingwithsmallstones.Later,theylearnedtouse
TheUSCongressA)TheUScongressisthelegislativebranchofthefederalgovernment.Itisabicameral(两院制的)law-making
Searchingforloveisnolongerjustafavoritesubjectforsongs.Ithasalsobecomeahugeindustry.Expertssaythatthe
A、Quebecisafamousmodemcity.B、Quebechasmanytraditionalbuildings.C、HehasafriendfromcollegeinQuebec.D、Hewillgo
A、Gettinghighskilledpeople.B、Promotingcompany’stechnology.C、Findingenoughemployees.D、Increasingmembersofimmigrants.
A、Hardworkingstudentsbeingaccusedofcheating.B、Innocentpeoplebeingsuspectedgroundlessly.C、Boystudentsbeingoftentre
A、Nationalconflict.B、Agriculturalproblems.C、Populationdecrease.D、Economicproblems.D短文提到了缺水会产生的问题,其中谈到影响到发展中国家改善经济的能力,即缺水
PreparingChildrentoBeSafeatCollege[A]Moneycanbuymanythingstohelpchildrenexcelacademically,liketutorsandpriv
随机试题
住宅安全权也称住宅不受侵犯权,即任何公民居住、生活、休息的场所不受()
纤维蛋白降解产物的主要作用是
首次公开发行股票并在创业板上市的,持续督导期内保荐机构应当自发行人披露年度报告、中期报告之日起( )个工作日内在中国证监会指定网站披露跟踪报告。
下列固定资产可以计提折旧的是()。
(2020年节选)甲公司是一家在科创板上市的综合性医疗集团公司,2×18年和2×19年发生相关交易或事项如下:2×18年1月1日,甲公司向乙公司的股东按面值发行可转换公司债券60万份作为支付对价,收购乙公司100%股权。该债券面值为100元,期限为3年,票
李某,男,25岁,甲市乙乡人,在丙市某企业打工时与丁市城镇居民陈某结婚。两人此前均未生育,婚后不久陈某怀孕。根据《流动人口计划生育工作条例》,李某夫妇办理生育服务登记时,应当提供的证明材料包括()。
“因材施教"体现了人的身心发展的()。
下列关于发展的表述,与中国共产党第十八届中央委员会第五次全体会议中的相关说法,不相符的是()。
“小轩窗,正梳妆,相顾无言,唯有泪千行”,出自苏轼的哪首词?()
MadScientistStereotypeOutdatedDopeoplestillimagineaphysicistasabeardedmaninglassesorhastheimageofthema
最新回复
(
0
)