首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Some people choose friends who are different from them. Others choose friends who are similar to them. Which kind of friend woul
Some people choose friends who are different from them. Others choose friends who are similar to them. Which kind of friend woul
admin
2012-12-25
81
问题
Some people choose friends who are different from them. Others choose friends who are similar to them. Which kind of friend would you choose, different or similar?
You should write about 150 words in.
选项
答案
Similar Friends In our life we are surrounded by our family and friends. We cannot choose our family, but we can choose our friends. I prefer to be friends with similar people. We tend to think that opposites attract like magnets do,but when it comes to friendship,opposites repel each other. If your friend never agrees with you, how can you have a nice time together? You will never make a mutual decision on where to go or what to do,because you like to go swimming, while your friend likes cycling. If your friends do not understand your life and the troubles that you go through, how can they support you in difficult times? In my years in college,most of my friends study the same major. This way, we understand the challenges of studying better and can help each other through difficult times. My friends have similar ideas on contemporary issues. We do not always agree on everything. We can have healthy debates,but in general we think alike. When I had to graduate, I was genuinely sorry that I had to leave these firends. I think that friends cannot be friends if they do not understand the workings of each other’s minds. Although some people may choose to be friends with dissimilar people,I prefer to have friends who understand me and think in a similar way.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Llp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?Whydoestheauthormentionthevisible-lightmicroscopeinthefirstparagraph?
Theauthorbelievesthat______.Thepassageismainlyabout______.
Whatmakesacitygoodforbusiness?Employersusuallylistaskilledworkforce,goodtransportlinks,lowpropertycostsandgo
theauthorthinksthatthetrendtowardsarapidriseinconsumptionwas"undesirable"because______.Fromthispassage,wele
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases(1)_____trial
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases(1)_____trial
ThepurposeoftheauthorinwritingthetextistoTheauthor’sattitudetowardAmericanmoralvaluesmaybe
Today,asmillionsofmenandwomenofchildbearingageandyoungeraresurvivingcancer,thequestionofreproductionisarisin
NASAlaunchedthefirstspacemissiontoPlutoyesterdayasapowerfulrockethurledtheNewHorizonsspacecraftonanine-year,
Theterm"disruptivetechnology"ispopular,butiswidelymisused.Itrefersnotsimplytoaclevernewtechnology,huttoone
随机试题
用气体对管线试压时,应设立可靠的()。
抗日民族统一战线形成的标志是
采用高选择性迷走神经切断术治疗十二指肠溃疡,主要依据是
红花属植物,干燥的管状花,橙红色,花管狭细,裂片狭线形,花药黄色,联合成管,高出裂片之外,其中央有柱头露出。具特异香气,味微苦。以花片长、色鲜红、质柔软者为佳。红花药材的粉末特征是
患者,女性,22岁,舞蹈演员。患病毒性心肌炎经治疗康复后出院。医嘱要求出院后限制活动半年。患者认为现已康复,询问护士出院后是否可以继续舞蹈训练。护士向其耐心解释合理休息的主要原因是
下列关于我国产业技术政策措施的叙述,正确的是()。
下列选项中不是城市主要灾害的防灾标准之一的为()。
低碳城市是一个新生事物,没有现成可借鉴的模式。专家指出,对低碳经济的认识问题上.首先需要澄清“低碳等于贫困”、“低碳等于高成本”等误区。低碳经济是在较高的文明发展水平前提下,出现的一种碳生产力水平较高、但人均碳排放水平较低的经济状态。在这个过程中,能源结构
简述留置权的成立条件。
最近,网络上开展了关于是否逐步延长退休年龄的讨论。根据某网站该问题讨论专栏一个月来的博客统计,在超过200字的陈述理由的博文中,有半数左右同意逐步延长退休年龄,以减轻人口老龄化带来的社会保障压力;然而,在所有博文中,有80%左右反对延长退休年龄,主要是担心
最新回复
(
0
)