首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Use of the illegal drug named Ecstasy(MDMA)has increased alarmingly in Britain over the last few years. Many deaths have so far
Use of the illegal drug named Ecstasy(MDMA)has increased alarmingly in Britain over the last few years. Many deaths have so far
admin
2014-03-22
57
问题
Use of the illegal drug named Ecstasy(MDMA)has increased alarmingly in Britain over the last few years. Many deaths have so far been【C1】______to the drug in Britain although it is possible that other drugs contributed to some of those deaths. While it is true that all drugs by their very nature change the way in which the body reacts to its environment and are therefore potentially dangerous, it is still unclear whether casual use of Ecstasy is as dangerous as【C2】______believe. What is certain is that the drug causes【C3】______changes to the body which may lead to【C4】______complications in certain circumstances. In almost all cases of MDMA-related deaths in Britain, overheating of the body and inadequate replacement of fluids have been noted as the【C5】______causes of death.
However, not all physical problems【C6】______with the drug are immediate. Medium-term and long term effects have been reported which are quite disturbing, yet not all are conclusively linked to the drugs use. Medium-term effects include the possibility of【C7】______the liver disease hepatitis, or risking【C8】______to the kidneys. Animal studies show no such damage, although it is readily admitted by researchers that animal studies are far from conclusive since humans react in different ways than rats and monkeys to the drug. Perhaps the most damning evidence urging against the use of Ecstasy is that it is【C9】______an addictive substance, and one that quickly loses its ability to transport the mind, while it increases its effect upon the body. Yet, unlike the classic addictive drugs, Ecstasy does not produce physical【C10】______symptoms. In fact, because one becomes quickly tolerant of its effect on the mind, it is necessary to forgo its use for a while in order to experience again its full effect.
A)primary I)owed
B)primitive J)attributed
C)fatal K)undoubtedly
D)infecting L)traditionally
E)contracting M)damage
F)authorities N)istinguishable
G)withdrawal O)distinct
H)associated
【C8】
选项
答案
M
解析
空前动名词risking及空后介词to提示所填词应为名词,且能与介词to构成合理搭配。本句主要是讲Ecstasy对人体的中期影响包括the possibility或(the possibility of)risking…,由此可知,所填词应表达消极含义,表明Ecstasy对the kidneys(肾脏)的不利影响。备选项中的名词既能与to构成合理搭配,又能表达消极含义的只有M)damage(破坏)。damage to…意为“对……的破坏”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Lt17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Studiesin1830Americanelementaryschoolshaveshown______(贫穷是如何始终与挫败感相联系的).
A、Ithascutdownonfreshmenenrollment.B、Ithasn’texpandedthesizeofafreshmanclass.C、Ithaspickedouttopstudentsby
FollowingNature’sSignpostsFormany,"navigation"hascometomeantheuseofnavigationalinstrumentsandmaps.However,
Theissueofwhetherparentswhosechildrenareobeseshouldbechargedwithneglecthasfueleddebateandgeneratedcontroversi
A、Stoptobuyanumbrella.B、Runquicklythanusual.C、Findshelterfromrain.D、Walkinnormalspeed.D推理判断题。短文开头提到古语忠告说在雨里跑比走会
A、Effectivelegislationsandlawsshouldbeimplemented.B、TheWHOshouldtalkpeopleintogivingupalcohol.C、Thewineonthe
HowSafeIsYourCellPhone?IttakesalittleextraworktogetintouchwithAndreaBoland.TheMainestaterepresentative
A、At8a.m.today.B、At5p.m.today.C、NextMondaymorning.D、NextMondayafternoon.D推理判断题。对话最后女士表示期待男士的加入并希望在下星期一下午见到他。由此可知,该
A、Aspecialsymbolinlife.B、Atheatricalroleinaplay.C、Agreatcharacterinhistory.D、Animaginarypersoninafiction.D
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortravelling,butthedeepestandmostconsistentwayisth
随机试题
世言晋王之将终也,以三矢赐庄宗而告之。将终:矢:
按炎症发生的快慢、持续时间的长短,可将炎症分为()。
根据有关规定,注册机关可以撤销注册的情形有()。
(2016年)甲公司2015年度财务报告批准报出日为2016年4月5日,甲公司发生的下列交易或事项中,属于资产负债表日后非调整事项的有()。
“凤凰装”是少数民族()代表性的传统服装。
小梁和丈夫结婚以后,选择离开家乡,和丈夫一起到广州打工,小梁应当自到达广州现居住地之日起()日内提交婚育证明。
在牛顿经典力学问世后的200多年时间里,许多科学家认为,整个宇宙都要眼从这一“永恒定律”。20世纪初,爱因斯坦发现牛顿的运动定律只有在宏观低速的情况下才是正确的,牛顿力学的“永恒定律”神话被告打破。这启示我们()
设线性无关的函数y1,y2,y3都是二阶非齐次线性方程y"+p(x)y'+q(x)y=f(x)的解,C1,C2是任意常数,则该非齐次方程的通解是()
Whichisthebesttitleforthepassage?Whatistheauthor’sattitudetowardseavesdropping?
WewillvisitHuangshannextyear______wehaveenoughmoney.
最新回复
(
0
)