首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If there’s one rule that most parents cling to in the confusing, fast-changing world of kids and media, it’s "No screens before
If there’s one rule that most parents cling to in the confusing, fast-changing world of kids and media, it’s "No screens before
admin
2023-01-31
41
问题
If there’s one rule that most parents cling to in the confusing, fast-changing world of kids and media, it’s "No screens before age 2."
As of today, that rule has been thrown out the window.
The American Academy of Pediatrics (AAP), which first issued that recommendation back in 1999, has extensively updated and revised its guidelines for children and adolescents to reflect new research and new habits.
The new guidelines, especially for very young children, shift the focus from WHAT is on the screen to WHO else is in the room. And in doing so, they raise some intriguing points about the future of learning from media
For babies younger than 18 months, AAP still says no screens at all are the best idea—with one notable exception: Live video chat. Surveys indicate that families already popularly believe that "Face time doesn’t count", or at least that the benefit of virtual visits with grandparents or other relatives outweighs the potential cost of exposing babies to the laptop or smartphone.
The AAP doesn’t cite positive evidence that infants actually get something out of this kind of "conversation", the way that they clearly do from live social interaction. But there’s some observational research that infants as young as six months old are emotionally engaged by playing live peekaboo (躲猫猫游戏) with Grandma online.
For infants and toddlers (学步儿童), ages 15 months to 2 years old, there’s limited evidence from a couple of very small studies that they can learn new words from educational media, if and only if parents are watching alongside them, repeating what the video says and/or drawing attention to what is on the screen. In other words, treating a video or an app like a picture book is the best bet.
The flip side of this is that many studies have actually shown poorer language skills correlated with earlier solo viewing of "educational" videos. There’s also research that shows language delays in children who watch more TV and start watching earlier. In both cases, the problem seems to be media replacing interaction with people. For this reason, the new AAP guideline has changed from "avoid all screens under age 2" to "avoid solo media use in this age group."
For preschoolers ages 2 to 5, there’s more evidence that they have the ability to transfer knowledge from screens to the real world, including early literacy and math. For this age group, AAP recommends no more than an hour a day of screen use. And, just as with younger children, they want care-givers to take part in screen time: "Co-view with your children, help children understand what they are seeing, and help them apply what they learn to the world around them."
What do we learn about the "No screens under 2" rule?
选项
A、It has met more and more resistance from parents.
B、It has proved helpful to children’s healthy growth.
C、It confuses parents with regard to kids’ education.
D、It has been discarded in line with recent research.
答案
D
解析
根据题干中的“No screens under 2”rule定位至第1段。题目询问我们可以了解到关于“2岁前不要接触屏幕”这条规则的什么信息。第1段提到“No screens under 2”是多数父母会坚持的一条规则。第2段进一步指出,这条规则在今天已经被抛到九霄云外了。第3段接着提到美国儿科学会为反映新研究成果,大幅更新和修订针对儿童和青少年的指南。可见,父母的教育观念、研究发现都在更新,与时俱进,D项“这条规则已被摒弃以契合最新研究结果”符合文意。A项“越来越遭到父母的抵制”、B项“被证明有助儿童的健康成长”属于无中生有,选项中resistance from parents、healthy growth找不到原文依据,可排除。C项“让父母对孩子的教育感到困惑”利用第1段出现的confusing制造干扰,文中说的是孩子和媒体的世界纷繁复杂(confusing)、瞬息万变,而且文章也没有提到父母在教养孩子方面的困扰,故排除C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LxvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Culturalglobalization,formany,meansWesternizationorAmericanization.Animportantdistinctionconcerningtoday’scultural
InJuly1994Jupiter,thelargestplanetinoursolarsystem,wasstruckby21piecesofacomet(彗星).Whenthefragments(碎片)l
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】________adviceofhisfriends,hedecidedtogothereafte
TheidealrurallifestylereflectedintheartandliteratureisagreatcharacteristicinChinesecivilization.Itislargelya
InWesternculture,anengagementbeginswith"yes"toasimplequestion;"Willyoumarryme?"Theseheart-stoppingwordsoften
Sinceitsfoundingin1948,McDonald’shasgrownfromafamilyburger(汉堡包)standtoaglobalfast-foodchain,withmorethan30,
Becausechemistry’spositionasoneofthenaturalscienceshaslongseemed________,historianshavegenerallytreatedthefound
我自己就是浪费了很多时间的一个人。我不打麻将,我不经常的听戏看电影,几年中难得一次,我不长时间看电视通常只看半个小时,我也不串门子闲聊天。有人问我:“那么你大部分时间都做了些什么呢?”我痛自反省,我发现,除了职务上的必须及人情上所不能免的活动之外,我的时间
A细节归纳题。在谈到城市光线向天空外溢时,女士说这只是光污染所表现出的一个现象,她建议在城市居住的人抬头看一看夜空,就会发现20年前还是繁星点点的夜空,现在只能看到几颗星星,能够看到5到10颗星星就很让人惊喜了。她还说,照射到天空的光线遮住星星只是光污染的
A、Hecandressupandplayaroundjustlikeakid.B、Hecanplaytricksonpeople.C、Heiscuriousabouthowpeopledressup.D、
随机试题
消防设备电源末端切换就是消防设备的两个电源相互切换,互为备用电源的一种供电形式。其中一个作为主电源,另一个作为备用电源,当主电源损坏或故障时,备用电源通过末端切换装置手动投入使用。()
A.Tumer综合征B.21-三体综合征C.粘多糖病D.先天性甲状腺功能减低症E.软骨发育不良2岁男孩,智力落后,表情呆滞,眼距宽,眼裂小,鼻梁低平,舌体细尖,常伸出于口外,皮肤细腻,右侧通贯手。肌张力低下,最可能的诊断是
教师职业的基本要求是()。
民间工艺品在线销售成为产业发展的契机,但互联网的技术推广也需因时而论、________。地区差异和环境因素以及人文传统的特点等,使民间工艺品很难在当今网络世界中________。填入画横线部分最恰当的一项是:
有一个很有名的投资理念,那就是“要投资具有护城河的公司”。大意是说,一家公司只有具备足够的竞争优势,才能抵御其他竞争对手对自己盈利空间的蚕食,投资者只有投资这样的公司才有可能带来超额收益。然而“护城河”往往存在陷阱,最常见的陷阱是市场份额。较高的市场份额,
导致东汉末年军阀混战,分裂割据局面的根本原因是()
论证有效性分析:分析下面的论证在概念、论证方法、论据及结论等方面的有效性。600字左右。(提示:论证有效性分析的一般要点是:概念的界定和使用上是否准确并前后一致,有无各种明显的逻辑错误,该论证的论据是否支持结论,论据成立的条件是否充分等。要注意分析的内容
当代资本主义发生新变化的原因是多方面的,其根本推动力量是()
YouwillhearaninterviewwiththeCEOofStandardBankGroup,JackoMaree,onreflectinghowmultinationalsmightapproachdoi
Married,WithMoneyYoufightoverfinances,right?Here’showtokeepthecash-andthepassion.BrianGreenbergisa
最新回复
(
0
)