首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A twenty-year-old immigrant, Levi Strauss, came to the United States in 1850 to seek his fortune in the gold fields. But strange
A twenty-year-old immigrant, Levi Strauss, came to the United States in 1850 to seek his fortune in the gold fields. But strange
admin
2010-03-19
64
问题
A twenty-year-old immigrant, Levi Strauss, came to the United States in 1850 to seek his fortune in the gold fields. But strangely enough, this man made his fortune on heavy canvas that he found suitable for working clothes. Strauss’ jeans were particularly good for prospectors and cowboys. In the early days of jeans, this man couldn’t have guessed that his pants, made only for rough work, would become so popular at all levels of society. Yes, this is a fact: jeans have become fashionable in our society. Furthermore, these pants have come to symbolize changes in social attitude.
In the last decade or two we have seen movements toward equality as well as defiance of authority. Jeans, now worn by everybody, can be said to symbolize these changes for the better. In the past, only men wore jeans, and those men were at the bottom -- socially and economically. Jeans were worn by truck drivers, farm and factory workers. Today, jeans no longer are looked down upon. They are worn by both men and women, by both skilled and unskilled workers, by both employees and employers. This common way of dressing symbolizes respect for individuality, no matter what your occupation or sex. In the fight against authority, young people have been the leaders, So it is natural that teenagers would defy parents and school administrators over the right to wear jeans to class and win. Jeans are the typical dress of civil rights marchers, fans at rock concerts, "hippies" returning to nature, and serious college students.
Because everyone can be comfortable in them, the blue jeans invented for the use of workers are now accepted almost anywhere, anytime. This is true not only in the United States, but in many other countries in the world. I strongly agree with the following statement: "Old or new, glorified or plain, jeans are likely to be around for a long time to come. Already they have succeeded where statesmanship has failed. Although unable to speak the same language, the inhabitants of this embattled planet have at least agreed to wear the same pants."
The author is of the opinion that ______.
选项
A、jeans are likely to be a short-lived fashion
B、jeans are popular only in the United States
C、jeans are likely to be popular for a long time to come
D、jeans are no longer fashionable
答案
C
解析
根据原文最后一段…jeans are likely to be around for a long time to come(在未来的很长的一段时间内,牛仔将继续存在。),因此C为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MT9K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Solongasteachersfailtodistinguishbetweenteachingandlearning,theywillcontinuetoundertaketodoforchildrenthatw
Solongasteachersfailtodistinguishbetweenteachingandlearning,theywillcontinuetoundertaketodoforchildrenthatw
Thatexperiencesinfluencesubsequentbehaviorisevidenceofanobviousbutneverthelessremarkableactivitycalledremembering
Shehadtobevery_________tofeedsuchalargefamily,especiallywhenherhusbandwasoutofwork.
Thismathematicproblemwassodifficultthatnostudentandnoteacher_________abletosolveit.
Theonly______beforehimwhichhefelthimselftobeincapableofcontemplatingwastheprospectofleavingEmily.
ThefamilyisthecenterofmosttraditionalAsians’lives.Manypeopleworryabouttheirfamilieswelfare,reputation,andhono
Wehadn’texpectedapowercutsowewereastonishedwhenthewholehousewas______intodarkness.
Wehaddifficultiesatfirstbuteverythingworked______smoothlyintheend.
The______crownjewelsarekeptintheTowerofLondon.
随机试题
肝颈静脉回流征阳性见于
根据《合同法》的规定,可撤销合同的当事人行使撤销权的有效期限是()。
王某因不堪忍受张某对其的多次诽谤向法院提起诉讼,法院依法受理后,王某又与张某进行了“私了”,并向法院申请撤诉,则关于本案的说法,下列说法正确的有:()
成本计划的核心是()。
反映现象在一段时间内的总量的指标是( )。
涂尔干说:“教育在于使青年社会化——在我们每一个人之中,造成一个社会的我。这便是教育的目的。”这句话反映了【】
下列各项权利和自由中,()是我国宪法没有规定的。
计算机主要技术指标通常是指
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningourknowledgeofourselvesandtheworldaboutus.When
A、Herattractiveclothing.B、Herbeautifulfigure.C、Herunusualheight.D、Herfashionablehandbag.B短文说,在市场拥挤的人流中,她显得非常优雅。故B正确。
最新回复
(
0
)