首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The world is consumed with one of the biggest scandals in Italian soccer history. There is currently a massive investigation int
The world is consumed with one of the biggest scandals in Italian soccer history. There is currently a massive investigation int
admin
2009-04-23
46
问题
The world is consumed with one of the biggest scandals in Italian soccer history. There is currently a massive investigation into whether games were fixed by gambling interests, as well as allegations that elite soccer clubs—including Italy’s most well-known team, Juventus—paid for favorable media coverage and controlled referees’ assignments for their matches. This Italian mess comes after recent match-fixing scandals in Germany, Brazil, Belgium and Portugal. It assures that the World Cup, the biggest sporting event on earth will begin in Germany on a worrisome note.
It is hardly surprising that soccer is an attractive target for gamblers. Since the sport is taken charge of by a single referee with help from two assistant referees, there’s a tremendous amount of power vested in(授予) a single person. Because the game is so low scoring, a single mistaken call can often determine the outcome.
There were no allegations of corruption, at least no official ones, in the 2002 World Cup in South Korea and Japan, but there were many examples of obviously improper call. This is not to say that any of the officials in question were corrupt. There is no reason to believe any of these stumbles came from anything other than human error in pursuit of a difficult task, one in which difficulties have been aggravated by the increased speed of the games. Still, al legations like the Italian ones increase our suspicions in an era when we have the technological means—instant re play and sensors inside sporting equipment, for example—to second-guess a referee.
There is no full-proof protection against human weakness in mind. But the best way to protect the integrity of our games is to incorporate as much technological innovation as possible to support officials. It’s understandable that baseball referees are resistant to a balls-and-strikes calling machine that double-checks their proficiency. Nobody likes to have somebody, let alone some gadget(小装置), looking over their shoulder. But I still look forward to a new era of tennis where rules changes and instant-replay technology will allow some disputed line calls to have a more satisfying resolution. And I regret that the World Cup officials have shown no similar vision and inclination to innovate. They foolishly passed on a chance to incorporate computer chips in soccer balls that could have made definitive the difficult decision as to whether a ball has crossed the line into the goal. The contempt for technology invites controversy and, worse, scandal—and inevitably risks diminishing what are a great event. For those on the losing side of fatally bad calls in the World Cup, there is no consolation in "wait until four years from now."
选项
A、it was criticized of unfair practice in competition
B、it might be disqualified from the World Cup
C、its members were involved in gambling activities
D、it paid money to referees assigned for its matches
答案
A
解析
根据第一段第二句,有人宣称Juventus用金钱保证了媒体报道对他们有利,而且控制着由谁担任他们的比赛裁判,最终目的是为了取胜,A中的“不正当竞争”概括了这两个方面。B原文未提及,可直接排除;该句中的games were fixed by gambling interests和Juventus的丑闻不属同一事件,故排除C;该句中controlled referees’ assignments for their matches说明Juventus在为比赛分派裁判时,通过不正当手段得到对他们有利的裁判,而不是贿赂已经分派给他们的裁判,故排除D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OFpK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Drivinghaslongbeenthoughtofas(efficient)______thanflying,butaccordingtonewresearch,thatisnolongerthecase.
Havingatriparoundthecountryiscertainlygoodfortheoldcouple,butitremains______whethertheywillenjoyit.
Furthertreatmentwillhelptopreventhimfrom(develop)______cancer.
Itwasnotuntilthenextmorning______theparentsdiscoveredthechildrendidnotreturnedhomelastnight.
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowriteabusinessletteraccordingtothefollowin
Indiaistheworld’sbiggestgoldconsumer,butthecountry’spassionfortheyellowmetaliswaning(逐渐减弱).Recordhighpricesa
Indiaistheworld’sbiggestgoldconsumer,butthecountry’spassionfortheyellowmetaliswaning(逐渐减弱).Recordhighpricesa
A、Hekeepsforgettingtheimportantthingshehastodo.B、HehasgreatdifficultyrememberingKoreanwords.C、Hecan’tfindthe
Itisimpliedinthepassagethatinselectingasiteforpastelectricfacilities______.Wecaninferfromthepassagethat_
A、Terrible.B、Shocking.C、unforgettable.D、Cherished.D对话中反复出现的词有“terrible”和“incredible”,故这两个词可以用来说明他们的感受。而在对话开头女士就说直到她将死的那天她都不会
随机试题
人体的触电方式分()两种。
血液透析常见的并发症除外()
大便出血,同时伴有黏液,呈持续性,肛门坠胀.多为
某药材多分枝,常弯曲,集聚成簇,形如鸡爪。与该药材名称相同,弯曲呈钩状,多为单枝,较细小的是()。
关于阴道前庭的解剖结构正确的是
不属于专利权主体的是下列的( )。
选择债券指数化投资的原因不包括()。
下列事项中,可能表明内部控制存在重大缺陷的有()。
2020年9月3日,中共中央、国务院、中央军委在北京人民大会堂举行座谈会,纪念中国人民抗日战争暨世界反法西斯战争胜利75周年。习近平出席座谈会并发表重要讲话强调,中国人民在抗日战争的壮阔进程中孕育出伟大抗战精神,向世界展示了天下兴亡、匹夫有责的爱国情怀,视
我们刚刚吃过午饭。
最新回复
(
0
)