首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It can help people to become literate within a short time. B、It was originally designed for teaching the English language. C、I
A、It can help people to become literate within a short time. B、It was originally designed for teaching the English language. C、I
admin
2008-12-10
68
问题
More than fifty years ago, the United Nations declared that literacy is a basic human right. It’s very important for improving the lives of individuals. However, it is estimated that 880 million adults around the world are illiterate, that is, they are unable to read or write. A majority of them are women. More than 110 million school age children in the world do not attend school. Many others complete school or fail to finish their studies without learning to read or write. Many countries depend on the efforts of people who offer their time to help illiterate individuals. For example, John Mogger became concerned about the problem of illiteracy three years ago, so he started teaching five prisoners in Brazil. In his teaching, he developed a system with this group of prisoners. He says his way of teaching can help anyone learn how to read and write with about thirty hours of study. To learn his system, people must first know how to write letters of the alphabet and learn which sounds they represent. The system divides letters into three groups. The first group, of letters can be written between two lines. The second can be written between two lines but part of the letter is above the top line. The third group has letters that are partly written below the lower line. John Mugger taught his students to write simple words from the letters. In this way, his students learned more than seven hundred words. Many of them can now write to family members. They also can read newspapers and magazines.
选项
A、It can help people to become literate within a short time.
B、It was originally designed for teaching the English language.
C、It enables the learners to master a language within three months.
D、It is effective in teaching any alphabetical language to Brazilians.
答案
A
解析
What does John Mogger say about his teaching method?
该题问“对于自己的教学方法,John Mogger 是怎么说的?”文中提到,john Mogger 说,他的方法能帮助人们通过 30个小时的学习学会读写,这个时间对学会读书写字来说是相当短了。据此,可以推断A项“这个方法能在很短的时间内帮人们学会读写”正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/A74K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Peoplevisitothercountriesformanyreasons.Sometravel【T1】______;otherstraveltovisitinterestingplaces.Wheneveryougo
WelcometothePublicBusSystem.Itsbusnetwork【T1】______365daysoftheyearandhasservicesthatcantakeyoutoyourdesti
Greateffortsshouldbemadetoinformthepublicoftheterribleconsequencesofneglectingenvironmentalprotection.
_____impressedmemostabouttheschoolishowitwasdesignedtosupportboththestudentsandthecommunity.
BetteryourEnglishandcustomerserviceskillsinabettercareerJoinourfastexpandingteamandyouwillbeinvolvedin
Bankscompeteforcustomersjustlikeotherplacesofbusiness,soyoucanshoparoundforthebestbargains.
InWashingtonD.C.,1600PennsylvaniaAvenueisaveryspecialaddress.ItistheaddressoftheWhiteHouse,thehomeofthe
Sheboughtseveralclothesshopsandpreparedtobuildupachain.
A、Lookingforanapartment.B、Lookingforajob.C、Takingasuburbanexcursion.D、Askingthemanforhisopinions.AM:It’snice
A、GarbagefromfoodB、Oldears.C、Emptybottles.D、Bottleglass.D文中可听到:Butbottleglasscanbegroundintosandandusedtopav
随机试题
Globalwarmingiscausingmorethan300,000deathsandabout$125billionineconomiclosseseachyear,accordingtoareportby
在腹前壁上第4腰椎的体表定位点是
乙为水泥厂,甲为水泥销售公司。甲、乙订立一购销合同,约定乙于6月1日前送水泥1000吨给甲;甲支付定金10万元给乙。后乙于6月2日将1000吨水泥运至甲处。甲以乙违约(迟延履行1天)为由,要求乙双倍返还定金20万元。以下说法正确的是:
下列术语中卖方不负责办理出口手续及支付相关费用的是()。
可转换公司债券享受转换特权,在转换前和转换后的形式分别为()。
根据企业所得税相关规定,企业提供劳务完工进度的确定,可以选用的方法有()。
Whodesignedthefirsthelicopter?Who【C1】______themostfamouspicturesintheworld?Whoknewmoreaboutthehumanbodythanm
关于因特网的域名系统,以下哪种说法是错误的?______。
Whichwordcantaketheplaceoftheunderlinedword"fervency"inparagraph1?Theunusuallysurprisingwaythathescoredgoa
A、TomeetCharley.B、Toworkinhisoffice.C、Togotohospital.D、Toattendameeting.DM:ThisisCharleyspeaking.Couldyou
最新回复
(
0
)