首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The National Geographic Channel is often praised for its meticulous science documentaries, but a show that aired last month focu
The National Geographic Channel is often praised for its meticulous science documentaries, but a show that aired last month focu
admin
2015-03-25
45
问题
The National Geographic Channel is often praised for its meticulous science documentaries, but a show that aired last month focusing on the blockbuster video game Spore is coming in for harsh criticism. Surprisingly, the toughest critics are some of the scientists who appear in the film itself. They say that they were not informed before taking part that it would focus on a commercial product. " I literally never heard about Spore until I saw myself on television in this info-mercial about the game," says Cliff Tabin, a geneticist at Harvard University. "It’s an outrage. "
The documentary, titled How to build a Better Being, which aired on 9 September, puts Spore and its creator, Will Wright, front and center. Over the course of the 1-hour show, Wright visits several U. S. -based academic scientists to discuss their research. Between these scientific interludes, the documentary returns to Wright and Spore. "Journey into the billion-year history of the human body, led by computer game visionary Will Wright as he explores the breakthrough science that’s revealing the secret genetic machinery that shapes all life in the game Spore," reads a description of the film on the National Geographic Channel’s Web site.
Tabin, along with Neil Shubin, a paleontologist at the University of Chicago in Illinois, and Michael Levine, a geneticist at the University of California, Berkeley, sent Science identical e-mails from the film’s producers inviting them to take part. The e-mail describes the documentary as an investigation of "recent discoveries in evolutionary science" with no mention of Spore or Wright. "I thought I was being interviewed for a documentary about evolutionary biology," says Shubin, who appears to be playing the game in the film. "They didn’t mention Spore until we were in the middle of the interview. ...I sat there with Will Wright as he fiddled with it," he says. "I don’t endorse video games, particularly one that claims to be about evolution. "
Ellen Stanley, National Geographic’s communications vice president, says there was no intent to mislead the participants. "Our producers were transparent with all of the scientists," she says. The production of such a documentary takes "several months" she adds, and "the idea for the film evolves during that process. "
Spore is described in the film as "one of the most ambitious games ever, simulating the process of evolution," and a DVD of the film is included in the $80 "Galactic Edition" of the game. "There’s no question that the impression one gets from watching the film is that Spore is scientifically based and that scientists endorse this as not only a valid representation of how life on earth arose but moreover a really cool way that kids can learn about it," says Tabin. But "the science is told in the most superficial way and not really explained or clarified," he says. "And then it becomes more about this computer game designer than it is about the science. "
"We had a great time partnering with the folks over at National Geographic," wrote a spokesperson for Electronic Arts in an e-mail to Science. "However, we don’t typically discuss business terms of our partnerships. "
Which of the following is true according to the third paragraph?
选项
A、Levine played the game in the film with Will Wright.
B、In the e-mail of the film producers to Tabin, they told him something about Spore.
C、Shubin is a paleontologist at the University of California in Illinois.
D、Shubin treats video games with disfavor.
答案
D
解析
事实细节题。由题干提示定位至第三段。该段介绍了科学家对游戏的态度和出现在纪录片中的原因。由该段第三句Shubin,who…可知,在纪录片中玩游戏的是Shubin而不是Levine,故排除[A];纪录片制作人的电子邮件中没有提到任何有关Wright和游戏的事情,故[B]错误;Shubin所在的大学是芝加哥大学,而不是加利福尼亚大学,故[C]错误;treat…with disfavor意思是“不赞同”,与段中I don’t endorse video games相符,故选[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OQ74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
ThepopulationoftheUnitedStatesisonly6%theworld’spopulation,butAmericans(1)_____onethirdofalltheenergy(2)___
Untilrecently,mostpopulationgrowthhasoccurredinrelativelydenseurbanenvironments.In【C1】______words,evenifwewerew
Inthefollowingtext,somesentenceshavebeenremoved.ForQuestions41-45,choosethemostsuitableonefromthelist(A、B、C、
Americanstodaybelievethatacceptablesocialbehaviorfollowseffortlesslyfrompersonalvirtue.The(1)_____betweenmoralsa
Whenwomendobecomemanagers,dotheybringadifferentstyleanddifferentskillstothejob?Aretheybetter,orworse,manag
Itwouldhavebeenimpossible,completelyandentirely,foranywomantohavewrittentheplaysofShakespeareintheageofSha
Isitpossiblethattheideaswehavetodayaboutownershipandpropertyrightshavebeensouniversalinthehumanmindthatit
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturethanthatispossibletolearningeneralhistoryclass
InafamousepisodeoftheTVshowSeinfeld,a"closetalker"makesothersuncomfortablebystandingmerecentimetersfromtheir
Asmoreandmoreelectrifiedvehicleshitthefloorsofcardealerships,conventionalwisdomhasitthatthemarketwon’tgetmo
随机试题
关于浅基坑开挖采用临时性支撑加固情景的说法,正确的有()。
A.10%KClB.0.9%NaClC.10%葡萄糖酸钙D.5%NaHCO3E.3%NaCI不准静脉推入或小壶滴入的电解质液是
A.婴儿死亡率B.出生率C.死因别死亡率D.平均预期寿命E.病死率
A.聚乙二醇B.聚山梨酯C.羧甲基淀粉钠D.微晶纤维素E.淀粉有超级崩解剂之称的辅料
下列关于城市气源种类选择原则中,正确的有()。
以下属于机械设备的有()。
()风险是指在商业银行进行国家风险限额管理时,具有清偿能力和偿债意愿的债务人由于政府或监管当局的控制不能自由获得外汇或不能将资产转移于境外而导致不能按期偿还债务。
进行教学评价时,应当考虑评价活动占课堂整体()的比例。要注重评价的实际效果,要避免使用过于烦琐的评价程序,占用过多的教学时间进行评价。不能为评价而评价或以评价为目标进行教学。
下列有关宪法关系的说法中正确的有()。
SMTP使用端口(68)传输邮件报文,报文采用(69)格式表示。
最新回复
(
0
)