首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the information technology industry, it is widely acknowledged that how well IT departments of the future can fulfill their b
In the information technology industry, it is widely acknowledged that how well IT departments of the future can fulfill their b
admin
2010-01-10
592
问题
In the information technology industry, it is widely acknowledged that how well IT departments of the future can fulfill their business goals will depend not on the regular updating of technology, which is essential for them to do, but on how well they can hold on to the people skilled at manipulating the newest technology. This is becoming more difficult. Best estimates of the current shortfall in IT staff in the UK are between 30,000 and 50,000, and growing.
And there is no end to the problem in sight. A severe industry-wide lack of investment in training means the long-term skills base is both ageing and shrinking. Employers are chasing experienced staff in ever-decreasing circles, and, according to a recent government report, 250,000 new IT jobs will be created over the next decade.
Most employers are confining themselves to dealing with the immediate problems. There is little evidence, for example, that they are stepping up their intake of raw recruits for in-house training, or retraining existing staff from other functions. This is the course of action recommended by the Computer Software Services Association, but research shows its members are adopting the short-term measure of bringing in more and more consultants on a contract basis.
With IT professionals increasingly attracted to the financial rewards and flexibility of consultancy work, average staff turnover rates are estimated to be around 15%. While many companies in the financial services sector are managing to contain their losses by offering skilled IT staff "golden handcuffs" — deferred loyalty bonuses that tie them in until a certain date — other organizations, like local governments, are unable to match the competitive salaries and perks on offer in the private sector and contractor market, and are suffering turnover rates of up to 60% a year.
But while loyalty bonuses have grabbed the headlines, there are other means of holding on to staff. Some companies are doing additional IT pay reviews in the year and paying market premiums. But such measures can create serious employee relations problems among those excluded, both within and outside IT departments. Many industry experts advise employers to link bonuses to performance wherever possible. However, employers are realising that bonuses will only succeed if they are accompanied by other incentives such as attractive career prospects, training, and challenging work that meets the individual’s long-term ambitions.
According to the passage, the success of IT departments will depend on ______.
选项
A、their success at retaining their skilled staff
B、the extent to which they invest in new technology
C、their attempts to recruit staff with the necessary skills
D、the ability of employees to keep up with the latest developments
答案
A
解析
这是道细节题。所谓细节题就是能够在文中找到句子来解题。这个题目的解题句是从第一段的后面一个depend on就能看出答案是第一个。文中第一段的"depend not on the regular updating of technology,which is essential for them to do,but on how well they can hold on to the people skilled at manipulating the newest,”(不能依靠技术经常更新,因为这不是关键点,而是要依靠他们怎么把那些能掌握最新技术的人留住,)通过一个转折句子可以看出答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Od0O777K
本试题收录于:
NAETI中级口译笔试题库外语翻译证书(NAETI)分类
0
NAETI中级口译笔试
外语翻译证书(NAETI)
相关试题推荐
Theremusthavebeensomeonewhohasinstigatedarebellionbecausethepeoplearesowellorganized.
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’snowa"globalvillage"wherecountriesareonlyseco
Manystudentsagreedtocome,butsomestudentsagainstbecausetheysaidtheydon’thavetime.
Thefirstyearofthecollegelifeisaverycomplex______period,andthemorefullythefreshmenprepareforit,thebetter.
Hewaslookingimpatientatthevisitingsalesman,whoshowednosignsofgettingreadytoleave.
Microbiomehelpsusbydigestingourfood,trainingourimmunesystemsandcrowdingoutotherharmfulmicrobesthatcouldcause
Whentheirhorsesdied,theyfoundthemselvesawagonandsetoffforabetterfutureoftheirowndreams.
Foratimehe______acareerasanarmymedicaldoctor,buthisfamilyobligationforcedhimtogiveuptheidea.
UnitedStatescitizensarenowenjoyingbetterdentalhealth,asshownbythedeclining______oftoothdecay.
A、Florencefinishedherspeechwithsomeintroductoryremarks.B、Florencefoundherselfmakingaspeechwhenthespeakerbecame
随机试题
将5枚相同的纪念邮票和8张相同的明信片作为礼品送给甲、乙两名学生,要确保礼品全部分完且每人至少有一件,不同的分法有()。
Tyger!Tyger!burningbrightIntheforestsofthenight,WhatimmortalhandoreyeCouldframethyfearfulsymmetry?Questio
患者,男性,24岁,冬春季节上腹痛发作已有4年。近半个月来上腹痛加重,伴反酸及饥饿痛,并有半夜痛,痛醒后进食使疼痛缓解。1小时前突然发作上腹部刀割样剧痛,大汗淋漓,面色苍白,腹痛迅速蔓延至全腹而来院急诊。首选用哪项检查来协助作出诊断
A.咳喘无力,气短懒言B.干咳少痰,颧红潮热C.干咳无痰,鼻燥咽干D.咳嗽痰多,色白而黏E.咳嗽咯痰,发热恶寒肺气虚证常见的症状是()。
海关对()具有行政裁定权。
关于公司制期货交易所的独立董事和董事会秘书,下列说法正确的有(),
数学中学到的逻辑推理规则,有利于物理问题的解决,这属于()。
一次竞赛共有10道题目,答对前一道才能作答后一道,下一题的得分均比上题多2分,满分是100分。某人若要保证总分在80以上,每题的平均分至少为()?
设总体X的方差为1,根据来自X的容量为100的简单随机样本,测得样本均值为5,则X的数学期望的置信度近似等于0.95的置信区间为______.
Youcandrinkwinethere.Youcanseeafilmthere.
最新回复
(
0
)