首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The country’s inadequate mental health system gets the most attention after instances of mass violence that the nation has seen
The country’s inadequate mental health system gets the most attention after instances of mass violence that the nation has seen
admin
2020-02-26
57
问题
The country’s inadequate mental health system gets the most attention after instances of mass violence that the nation has seen repeatedly over the past few months. Not all who【C1】______these sorts of cruelties are mentally ill, but【C2】______ have been. After each, the national discussion quickly, but temporarily, turns toward the mental health services that may have【C3】______to prevent another attack.
Mental illness usually is not as dangerous or dramatic. 【C4】______23 million Americans live with mental disorder, according to the National Institute of Mental Health. Very few of these men and women are【C5】______mass-murderers; they need help for their own well-being and for that of their【C6】______. The Affordable Care Act has significantly increased insurance coverage 【C7】______mental health care. But that may not be enough to expand 【C8】______to insufficient mental-health-care resources.
Rep. Tim Murphy has a bill that would do so. The Helping Families in Mental Health Crisis Act is more【C9】______than other recent efforts to reform the system and perhaps has the brightest prospects in a divided Congress. The【C10】______would reorganize the billions the federal government pours into mental health services. It would 【C11】______the way Medicaid pays for certain mental health treatments. It would fund mental health clinics that 【C12】______certain medical standards. And it would【C13】______states to adopt policies that allow judges to order some severely mentally ill people to undergo treatment.
Not everyone is satisfied. Some patients’ advocates have【C14】______Mr. Murphy’s approach as coercive and【C15】______ to those who need help. The government should not be expanding the system’s capability to hospitalize or impose treatment on those【C16】______severe episodes, they say. It should instead be investing in community care that 【C17】______the need for more serious treatment.【C18】______, for a small class who will not accept treatment between hospital visits or repeat arrests, they say, states have good reason to 【C19】______ them to accept care, under judicial supervision. Mr. Murphy’s reform package may not prevent the next Sandy Hook. 【C20】______the changes would help relieve a lot of suffering that does not make the front page.
【C19】
选项
A、invite
B、allow
C、require
D、refute
答案
C
解析
此处的句意为“…政府有理由______他们在司法监督下接受治疗”。根据前文的分析,此处应为政府对病人的敦促或强制,故C.require“要求,命令”符合题意,为正确答案。invite“邀请”在语气上不符合语境,应排除。政府从未禁止病人就医,故allow“允许”不符合题意;refute“反驳,驳斥”后跟言论或人作宾语,但无refute sb.to do sth.的结构,且在含义上不符合语境,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Oz1Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Theideathatmusicmakesyousmarterhasreceivedconsiderableattentionfromscholarsandthemedia.Currentinterestin【C1】__
Theideathatmusicmakesyousmarterhasreceivedconsiderableattentionfromscholarsandthemedia.Currentinterestin【C1】__
Thecountry’sinadequatementalhealthsystemgetsthemostattentionafterinstancesofmassviolencethatthenationhasseen
Thecountry’sinadequatementalhealthsystemgetsthemostattentionafterinstancesofmassviolencethatthenationhasseen
AsinglenightoftakingthedrugEcstasycancauseseriousbraindamageandhastenthe【C1】______ofParkinson’sdisease,scienti
AsinglenightoftakingthedrugEcstasycancauseseriousbraindamageandhastenthe【C1】______ofParkinson’sdisease,scienti
AsinglenightoftakingthedrugEcstasycancauseseriousbraindamageandhastenthe【C1】______ofParkinson’sdisease,scienti
AsinglenightoftakingthedrugEcstasycancauseseriousbraindamageandhastenthe【C1】______ofParkinson’sdisease,scienti
随机试题
房地产开发企业应取得商品房预售许可证才能预售,但预售时不必向求购人出示《商品房预售许可证》。()
Television—thatmostattractivemoderntechnology,markedbyrapidchangeandgrowth—ismovingintoanewerawhichpromisesto
A、急诊处方B、药品名称C、药品使用的剂量D、处方用法与用量E、慢性疾病处方应以《临床用量须知》为准的是()。
夏柯三联征是指
某企业2012年度利润总额8万元,年末结账后资产总额22万元,负债总额8万元,资本公积金2万元,盈余公积1万元,未分配利润1万元,则实收资本为()万元。
下列关于发行可转换公司债券时的会计处理,正确的有()。下列关于可转换公司债券转股后的会计处理,正确的有()。
阅读下列文字,回答有关问题。下面是某教师关于“碳酸钠和碳酸氢钠”的教学片段实录。学生实验1:在试管A、B中分别加入少量的Na2CO3和NaHCO3(各约1g),分别滴入几滴水,振荡试管。老师提问1:Na2CO3和NaHCO3外观上有什么差别,用手摸
执行下列命令后:UPDATEzgSET基本工资=基本工资+100理解正确的是()。
BoeingCo’sSonicCruiser,aproposedfasterairliner,wouldbemostlyblendedmaterial,programdirectorWaltGillettesaidrec
A、Theycanthinkbig.B、Theycanairtheirviews.C、Theycanbreakconventions.D、Theycanworkflexiblehours.B细节理解题。由短文可知,女士所
最新回复
(
0
)