首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Marketers like to work on the demand side—take what’s in demand, make it cheaper, run a lot of ads, make a profit. If you can in
Marketers like to work on the demand side—take what’s in demand, make it cheaper, run a lot of ads, make a profit. If you can in
admin
2016-11-11
49
问题
Marketers like to work on the demand side—take what’s in demand, make it cheaper, run a lot of ads, make a profit. If you can increase demand for what you have already made, a lot of problems will take care of themselves. It’ s the promise made by the typical marketing organization: Give us money, and we’ll increase demand.
There’s an overlooked alternative. If you can offer a scarce and coveted good or service that others can’t, you win. What is both scarce and in demand? Things that are difficult: difficult to conceive, to convey, and to make. Sometimes difficult even, at first, to sell—maybe an unpopular idea or a product that’s ahead of its time. In fact, just about the only thing that is not available in unlimited supply in an ever more efficient, connected world is the product of difficult work.
It’s no longer particularly difficult to run a complex factory. There are people across the globe able to do it more cheaply than you. Commoditization doesn’ t apply only to making and selling cheap goods. Almost everything they teach in business school is easy to do. It’s easy to do the options pricing model. Providing audit services isn’t difficult. Neither is running a high-traffic website. Amazon will do it for you for pennies on the dollar.
With a lack of difficulty comes more choice, more variation, and, yes, lower prices. And so consumers of every stripe are jaded. This puts huge pressure on organizations, because the race to the bottom demands that they either do all this easy work faster or do it cheaper than they did it yesterday. And there’s not a lot of room to do either one. The only refuge from the race to the bottom? Difficult work. Your only alternative is to create something scarce, something valuable, something that people will pay more for.
What’s difficult? Creating beauty is difficult, whether it’s the tangible beauty of a brilliant innovation or the intangible essence of exceptional leadership. Beauty exists in an elegant and novel approach to a problem. Maybe it’ s captured in a simple device that works intuitively, reliably, and efficiently or in an effective solution—a "beautiful" solution—to an organizational dysfunction. And it exists in the act of connecting with and leading people.
Leading changes is difficult. It’s difficult to find, hire, and retain people who are eager and able to change the status quo. It’s difficult to stick with a project that everyone seems to dislike. It’s difficult to motivate
a team of people
who have been lied to or had their spirits dashed.
People who can do difficult work will always be in demand. And yet our default is to do the easy work, busy work, and work that only requires activity, not real effort or guts. That’s true of individuals, and also true of companies. That’s because we regard our role as cranking out average stuff for average people, pushing down price, and, at best, marginally improving value. That used to be the way to grow an organization.
No longer. The world will belong to those who can create something scarce, not something cheap. The race to the top has just begun.
What can we infer from paragraph 3 and 4 ?
选项
A、The lack of difficulty increases producers’ competitive strength.
B、Commoditization reduces producers’ difficulty in management.
C、Globalization has led to the race to the bottom.
D、Consumers hardly benefit from the competition among produces.
答案
B
解析
这是一道细节分析推理题,考查考生捕捉文章细节及推理引申的能力。答案信息来源于第三段,前两句表明制造便宜的产品变得简单。第三句承上启下,指出商品化不只涉及产销成本的降低。紧接着第四句至段末通过举例说明商业运营中涉及的其他活动(如制定期权定价模型、提供审计服务、管理网站等)也因商品化而变得简单,由此可知,B选项为正确选项。第四段首句表明,难度的缺乏使得同类产品增多,加剧了竞争,从而生产者不得不降低价格、减少自身利润空间以应对这种情况,并不能得出生产者的竞争力提高,A选项不正确。C选项强加因果,第三段第二句指出全世界(across the globe)总有人可以找出更省钱的生产方式,只能说明降低成本的难度降低,并未涉及全球化与削减成本(逐底竞争的方式之一)的因果关系。D选项也不正确,虽然第四段第二句指出消费者对低价产品感到厌倦,但不可否认,竞争产生的低价多少使消费者获益。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PXoZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Therealizationthatcoldscankillhasrenewedinterestinfindingvaccinesandtreatments.Thetroubleisthatthecommoncold
PublichealthofficialsgrapplingwiththeobesityepidemichavedebatedawiderangeofapproachestohelpingslimtheAmerican
PublichealthofficialsgrapplingwiththeobesityepidemichavedebatedawiderangeofapproachestohelpingslimtheAmerican
Telecommuting,Internetshoppingandonlinemeetingsmaysaveenergyascomparedwithin-personalternatives,butasthedigital
IntheUnitedStates,thefirstdaynursery,wasopenedin1854.Nurserieswereestablishedinvariousareasduringthe【C1】_____
Whatdoesthehamburgersayaboutourmodernfoodeconomy?Alot,actually.OverthepastseveralyearsWaldoJaquithintendedt
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
Optimistsoutlivepessimists,anewstudyshows.Ofnearly100,000women【C1】______intheWomen’sHealthInitiative,thosewhoga
Optimistsoutlivepessimists,anewstudyshows.Ofnearly100,000women【C1】______intheWomen’sHealthInitiative,thosewhoga
Optimistsoutlivepessimists,anewstudyshows.Ofnearly100,000women【C1】______intheWomen’sHealthInitiative,thosewhoga
随机试题
现代人才最基本的特征是
下面列出的四种存储器中,属于非易失性存储器的是_______。
IamafraidIwon’thaveanyinfluenceovermy18-year-olddaughter______hermindismadeup.
老年性痴呆是指
肝脾破裂出血导致低血容量性休克,遵医嘱应快速输入
合格的消防水枪铸件表面应无结疤裂纹,检查表面是否做()。
编制投标文件的主要依据是()。
从武力社会过渡到权力社会,这是一个进步。过去,为了支配资源,分配财富,必须付出血的代价,正所谓“争地以战,杀人盈野;争城以战,杀人盈城”。这对于整个人类而言,无疑是巨大的灾难。现在,“硬打拼”变成了“软着陆”。只要一声号令,一道文书,便可令行禁止。节约下来
阅读材料并结合背景知识回答问题: 材料一 材料二 材料三 请回答:依据上述材料和所学知识,指出从20世纪5()年代至90年代初,主要资本主义国家经济发展的总趋势。并分析形成这种趋势的原因。
下列关于MDI子窗体在运行时特性的叙述错误的是()。
最新回复
(
0
)