首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、More than 400. B、More than 4,000. C、About 200. D、About 50. C原文提及“400多人参与了这次研究,几乎半数患有高血压。”故C正确。
A、More than 400. B、More than 4,000. C、About 200. D、About 50. C原文提及“400多人参与了这次研究,几乎半数患有高血压。”故C正确。
admin
2014-05-30
54
问题
Most doctors have long believed that reducing salt can decrease blood pressure. A new American study suggests this is true even when people do not eat the healthiest foods.
The research appeared in the New England Journal of Medicine. A team at Brigham and Women’s Hospital in Boston, Massachusetts performed the study. Frank Sacks of Harvard University Medical School led the team.
More than four-hundred people took part in the research. Almost half of them had high blood pressure. They all ate foods with different amounts of salt. Salt contains sodium. There is strong evidence that sodium affects blood pressure.
Half the people ate an average American diet. Their food was high in fat and cholesterol. The other people ate low-fat, low-cholesterol foods. Members of the low-fat group ate many vegetables, fruits and grains.
The study showed that the people who ate healthful foods while eating less salt lowered their blood pressure the most. However, blood pressure decreased for both groups when they ate less salt. Almost fifty-million Americans have high blood pressure. Continued high-blood pressure is dangerous because it can increase(he risk of heart disease and stroke.
Philip Greenland of Northwestern University Medical School in Chicago, Illinois praised the study. He said the decreases in blood pressure among the people in the study were similar to those caused by medicine. However, Doctor Greenland said popular prepared foods need to be improved if people are to decrease salt in their diets. He said most people get their salt mainly from these prepared foods. They include many soups and cooked meat products.
16. Among the participants in the research, how many of them have high blood pressure?
17. What does the study at Brigham and Women’s Hospital seem to prove?
18. What is mentioned as one of the causes of increasing the risk of heart disease?
19. What is the proposal presented by Doctor Greenland?
选项
A、More than 400.
B、More than 4,000.
C、About 200.
D、About 50.
答案
C
解析
原文提及“400多人参与了这次研究,几乎半数患有高血压。”故C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Pg17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thetrendtowardsmallerfamiliesmaynotbeasmodernaswethink.Althoughwomengatherershadfourorfivechildren,onlytwo
A、Helosthismealtickets.B、Thecafeteriafoodwasawful.C、HemissedhisfavoriteTVprogram.D、HisTVwasbroken.A根据对话中男士提到
A、Studentsreceivecreditforworkexperience.B、Theprofessorvideotapesclasslecturesforreview.C、Classesareheldatvario
A、Sheshouldgiveuptheclass.B、Shehastowaitanothertimeforregistration.C、Shecancomebackforregistrationaweeklat
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______toyourfamily,butifyouchoosethewrongkindofdog
WhenZadieSmithfinishedhermostrecentnovel,OnBeauty,shedrankabottleofwine,laydownamongtherottingapplesinher
WhenZadieSmithfinishedhermostrecentnovel,OnBeauty,shedrankabottleofwine,laydownamongtherottingapplesinher
中国的许多酒精饮料(alcoholicdrinks)都是非常独特的,和其他国家的酒不同。外国游客第一次喝的时候可能有点小心翼翼。然而,一旦他们尝了一两种样品,他们就准备好品尝各种可以喝的饮料了,而且他们会发现自己真的很喜欢!几个世纪以来,许多不同种类的酒
A、Thelandlord.B、Therenters.C、Thepropertycompany.D、Thebank.A原文提及“要修什么东西时,租房者可以让房东来修理”。故A正确。
A、Trafficaccidents.B、Radiation.C、Traintravel.D、Aircrash.B原文提及“不久前人们认为在太空中会遭遇到严重的威胁,主要有辐射和流星撞击”。故B正确。
随机试题
汇兑心理说认为,人们需要外国货币的理由包括()
A.贲门部B.胃窦C.胃角和胃小弯D.胃体E.幽门部胃溃疡好发于
根据《会计法》的规定,()对本单位的会计工作和会计资料的真实性。完整性负责。
理财规划的原则包括( )。
如果当前资本市场弱式有效,下列说法,正确的是()。
个人在公司任职、受雇,同时兼任该公司董事、监事的,应将董事费、监事费与个人工资收入合并,统一按“工资、薪金所得”项目缴纳个人所得税。()
“一朝被蛇咬,十年怕井绳”属于条件反射的()。
人们相信,属于强震的年代远未结束,因为科学无法给出让人_______的理由。太平洋板块、澳大利亚板块、印度板块,这三个以海洋为主的板块的旋转角速度都在增加,这为大规模地震的爆发_______了足够的能量。已有的研究还表明,全球地震活动显著增强的时间大约滞后
根据我国《专利法》的规定,()的发明创造不能被授予专利权。
某项目的主要约束是质量,为了不让该项目的项目团队感觉时间过于紧张,项目经理在估算项目活动历时的时候应采用(47),以避免进度风险。
最新回复
(
0
)