首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
For years, digital news conformed to one section of the 1984 prophecy of the technology guru Stewart Brand—that "information wan
For years, digital news conformed to one section of the 1984 prophecy of the technology guru Stewart Brand—that "information wan
admin
2021-04-06
53
问题
For years, digital news conformed to one section of the 1984 prophecy of the technology guru Stewart Brand—that "information wants to be free because the cost of getting it out is getting lower." Now, it is relying on his other, lesser-known maxim—that "information wants to be expensive because it’s so valuable. "
As paywalls go up, and advertising yields continue to fall, publishers have pinned their hopes on subscriptions. Some suggest that it is a breach of publishers, moral obligation to make news freely accessible because it is a public good.
I don’t see why publishers have an ethical duty not to charge for the content they originate. Free news is a recent phenomenon. Newspaper publishers always charged readers, albeit a small amount compared with the cost of newsgathering. Furthermore, people have access to far more information than before the Internet. News cannot be patented once information is uncovered, it spreads rapidly across Twitter and Facebook, and is repeated by rivals and aggregators.
Yet the trend is clear. Most of the top US newspapers have a paywall in place, or are planning one. The financial model for print newspapers that most revenues came from advertising does not work online. The double-digit increase in on-line advertising revenues in the early 2000s has slowed to the low single figures, as growing traffic is mostly offset by falling advertising yields. It is obvious that when the space for advertising expands, prices fall. For a long time, this evaded news publishers, who lived in the vain hope that they could rely more on advertising in the online world, rather than less. Many important papers have reversed that tactic— the NYT’s circulation revenues now exceed those from advertising. Thus, news is increasingly being paid for by affluent individuals or produced as part of a corporate service.
The risk is that news will become slanted in the interests of corporations and the wealthy. So far, there isn’t much sign of that. The news organisations best placed to prosper from the shift have high standards. Indeed, the shift towards subscriptions could raise editorial standards. Free sites that need to boost page views to gain advertising have an incentive to go downmarket with more gossip and celebrity news; the ones that rely more on subscriptions have the reverse incentive.
But the fading era of advertising-subsidised newspapers and free-to-air television was at least democratic. At relatively low cost, everyone could be well informed. In the future, the information super high-way will have both fast and slow lanes.
The trend of setting up paywalls is mainly driven by the fact that______.
选项
A、traffic growth is slowing down
B、online advertising prices are dropping
C、advertising is shifting from print to online
D、the number of wealthy readers is increasing
答案
B
解析
细节题。根据题干关键词定位到第四段。通读第四段,可以发现设置支付墙最终是因为广告价格下降引起的收入下降,B项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Q01Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
It’slongbeenknown,butlittlediscussedinpolitehigh-techcircles,thatinformation-agetechnologyisnotthecleanindustr
OnJan.17,1995,Kobewashitbya6.9-magnitudequake.TheGreatHanshinEarthquakekilled6,400people.Damagewasestimated
TheStudents’Unionisgoingtoorganizeabookdonationactivity.WriteaproposalLetterofabout100wordstoinvitestudents
Supposeyoureallylikethejobyou’vejustinterviewedforinacompany.Writealettertothepersonnelmanagerto1)re-e
Nowadays,manymiddleschoolstudentsstudyabroad.ItisreportedbyGlobalTimesthat,thereareabout50%studentvisaforhi
放慢生活节奏:怎样从里到外生活得更平和、更简单——2016年英译汉及详解Mentalhealthisourbirthright.【F1】Wedon’thavetolearnhowtobehealthy;itis
By1830theformerSpanishandPortuguesecolonieshadbecomeindependentnations.Theroughly20million【C1】______ofthesenati
Seariseasaresultofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthatlargefractionoftheglobelivingatsealevel.Nearlyo
Seariseasaresultofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthatlargefractionoftheglobelivingatsealevel.Nearlyo
Forthefirsttime,morewomenthanmenintheUnitedStatesreceiveddoctoraldegreeslastyear,theclimaxofdecadesofchang
随机试题
中外领导人的专职秘书财务辅助的范围
试述精子的产生部位,排泄途径。
精液检查,精子前向运动缓慢,应按世界卫生组织分类,定为
在精神分析中,治疗师会潜意识恋慕或憎恨患者,称为
在诸影响房地产价格因素中,有的影响因素从某一角度看会提高房地产的价格,但从另一个角度看会降低房地产的价格,其对房地产价格的最终影响如何,是由这两方面的合力决定的。()
贷款重组是指借款企业由于财务状况恶化或其他原因而出现还款困难,银行在充分评估贷款风险并与借款企业协商的基础上,修改或重新制定贷款偿还方案,调整贷款合同条款,控制和化解贷款风险的行为。()
下列关于企业会计信息质量要求中实质重于形式的表述,正确的有()。
政府在市场监管方面的主要职能不包括()。
依陶器的用途可分为_______器,_______器和储藏器。
我国在对资本主义工商业进行社会主义改造的过程中,在实行个别企业的公私合营中,企业利润分配上采取的政策是()
最新回复
(
0
)