首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Immigration poses two main challenges for the rich world’s governments. One is how to manage the inflow(流入)of migrants; the othe
Immigration poses two main challenges for the rich world’s governments. One is how to manage the inflow(流入)of migrants; the othe
admin
2015-04-24
38
问题
Immigration poses two main challenges for the rich world’s governments. One is how to manage the inflow(流入)of migrants; the other, how to integrate those who are already there.
Whom, for example, to allow in? Already, many governments have realized that the market for top talent is global and competitive. Led by Canada and Australia, they are redesigning migration policies not just to admit, but actively to attract highly-skilled immigrants. Germany, for instance, tentatively introduced a green card of its own two years ago for information-technology staff. Whereas the case for attracting the highly-skilled is fast becoming conventional wisdom, a thornier issue is what to do about the unskilled. Because the difference in earnings is greatest in this sector, migration of the unskilled delivers the largest global economic gains. Moreover, wealthy, well-educated, ageing economies create lots of jobs for which their own workers have little appetite.
So immigrants tend to cluster at the upper and lower ends of the skill spectrum. Immigrants either have university degrees or no high-school education. Mr. Smith’s survey makes the point: Among immigrants to America, the proportion with a postgraduate education, at 21% , is almost three times as high as in the native population; equally, the proportion with less than nine years of schooling, at 20% , is more than three times as high as that of the native-born.
All this means that some immigrants do far better than others. The unskilled are the problem. Research by George Boras, a Harvard University professor whose parents were unskilled Cuban immigrants, has drawn attention to the fact that the unskilled account for a growing proportion of America’s foreign-born. Newcomers without high-school education not only drag down the wages of the poorest Americans; their children are also disproportionately likely to fail at school.
These youngsters are there to stay. "The toothpaste is out of the tube," says Mark Krikorian, Executive Director of the Centre for Immigration Studies. And their numbers will grow. Because the rich world’s women spurn motherhood, immigrants give birth to many of the rich world’s babies. Foreign mothers account for one birth in five in Switzerland and one in eight in Germany and Britain. If these children grow up underprivileged and undereducated, they will create a new underclass that may take many years to emerge from poverty.
For Europe, immigration creates particular problems. Europe needs it even more than the United States because the continent is aging faster than any other region. Immigration is not a permanent cure(immigrants grow old too), but it will buy time. And migration can "grease the wheels" of Europe’s sclerotic(硬化的)labor markets, argues Tito Boeri in a report published in July. However, thanks to the generosity of Europe’s welfare states, migration is also a sort of tax on immobile labor. And the more immobile Europeans are — the older, the less educated — the more xenophobic(恐惧外国人的)they are too.
The author cites Mr. Smith’s survey in order to show that______.
选项
A、most immigrants are either highly skilled or poorly unskilled
B、immigrants take up a larger proportion of American population than the natives
C、immigrants are mostly those who haven’t received good education in their own countries
D、there are more highly-skilled immigrants in America than unskilled immigrants
答案
A
解析
细节推理题。根据题干关键词Mr.Smith’s survey定位到第三段第三句。由第三段前两句可知,移民主要集中在高端人群和低端人群,要么是拥有大学学历,要么是连高中都没有念过,接下来引用Mr.Smith的调查结果正是为了说明这一点。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QkLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Becausefuelsuppliesarefiniteandmanypeoplearewasteful,wewillhavetoinstall______solarheatingdeviceinourhome.
Americanwomenexperienceagreat【1】oflifestyles.A"typical"Americanwomanmaybesingle.Shemayalsobedivorcedormarried
Recentlyscientistshavebeen【1】andperfectingothersourcesofenergy:nuclearoratomicpower,solar(sun)power,andsynthetic(
YangtzeRiverflowsatawidthofupto2kmandanaveragedepthofbetween6and15mthroughalargeplainwithmanylakes.Thi
Directadvertisingincludesallformsofsalesappeals,mailed,delivered,orexhibiteddirectlytotheprospectivebuyerofan
Computersarepermeatingalmosteveryaspectofourlives,includingmanyareaspreviouslyuntouchedbytechnology.1.Butunlik
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Manyofthemostflexibleexamplesoftooluseinanimalscomefromprimates(theorderthatincludeshumans,apes,andmonkeys).
It’sallannualback-to-schoolroutine.Onemorningyouwavegoodbye,andthat【C1】______eveningyou’reburningthelate-night
YourlittlebrotherJameshaswonthefirstprizeattheEnglishSpeechCompetition,anditispleasuretowriteacongratulatio
随机试题
下列哪经病证可见肩痛
特发性肺间质纤维化的特征病变为
黄疸消退后,病体仍有气滞血瘀者,宜选用逍遥散合
A、氯化钠B、氧化锌C、无水碳酸钠D、邻苯二甲酸氢钾标定氢氧化钠滴定液的基准物质为( )。
资料一:基本情况上海机床有限责任公司(3310215031)接受国外某企业的委托制造出口机床零部件,由国外客户提供原材料铰链(属法定检验检疫和自动进口许可管理商品,法定计量单位为千克)。载运货物的运输工具于2005年7月9日申报进境,上海机
下列不属于教学模式内容的是()。
下列毛泽东的代表作中,全面表达了实事求是,群众路线和独立自主的根本观点的是()。
甲、乙为夫妻,双方父母双亡,膝下无子,甲只有一妹妹,没有其他近亲属;乙无近亲属。甲、乙在一次外出旅游中意外死亡。经查,甲、乙有共同财产40万元,则该40万元中()。
A、Themaximumnoisethatourhumanearscanputupwithis140decibels.B、Itisadvisabletolistentosomerockmusicwhenan
A、Tohelparoundfarm.B、Toentertaintourists.C、Tobesoldformoney.D、Tobeavehicle.B
最新回复
(
0
)