首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such people, but I also explain that there’s a big diff
Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such people, but I also explain that there’s a big diff
admin
2018-02-03
58
问题
Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such people, but I also explain that there’s a big difference between "being a writer" and writing. In most cases these individuals are dreaming of wealth and fame, not the long hour alone at a typewriter. " You’ ve got to want to write," I say to them, "not want to be a writer. "
The reality is that writing is a lonely, private and poor-paying affair. For every writer kissed by fortune there are thousands more whose longing is never rewarded. When I left a 20-year career in the U. S. Coast Guard to become a freelance (自由栏目) writer, I had no prospects at all. What I did have was a friend who found me my room in a New York apartment building. It didn’ t even matter that it was cold and had no bathroom. I immediately bought a used manual typewriter and felt like a genuine writer.
After a year or so, however, I still hadn’ t gotten a break and began to doubt myself. It was so hard to sell a story that I barely made enough to eat. But I knew I wanted to write, I had dreamed about it for years. I wasn’ t going to be one of those people who die wondering: What if? I would keep putting my dream to the test even though it meant living with uncertainty and fear of failure. This is the shadowland of hope, and anyone with a dream must learn to live there.
"Shadowland" in the last sentence refers to________.
选项
A、the wonderland one often dreams about
B、the bright future that one is looking forward to
C、the state of uncertainty before one’ s final goal is reached
D、a world that exists only in one’ s imagination
答案
C
解析
语义推断题。找到该词与上下文中对应的词语,来帮助推断其具体含义。文章的结尾句,代词this指代前一句中it meant living with uncertainty and fear of failure的内容,所以,“This is the shadowland”中的shadowland就是之前所说的uncertainty和fear of failure。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RNCO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisa【C1】______bywhichpeoplecanprotectthemselves【C2】______largelosses.Protecti
Whenwewalked(past)thetheater,therewerealotofpeople(waited)(in)alonglineoutsidethe(boxoffice).
Internet(hasmadepossible)(forpeopletoknow)what(isgoing)on(allover)theworld.
(Bynomeans)(itis)truethat(allEnglishpeople)knowtheir(own)language.
Englandisnotabigcountry:fromnorthtosouthandfromeasttowestitisonlyaboutthreehundredmilesacross.(76)Butfo
Forthispart,youareallowedthirtyminutestowriteacompositiononthetopic"IsaTestofSpokenEnglishNecessary".Yous
WheneverIseeanyonebuyingaNationalLotteryticketIwanttostopthemandaskiftheyknowwheretheirmoneyisgoing.
HowcanEnglishteachersacceleratethelanguagelearningoftheirstudents?Onewayistoteachstudentshowtolearnmoreeffe
ThehistoryoftheAmericanpeopleis,【C1】______,thehistoryofthemovementoftheAmericanpeople.Theymovedfromthecoloni
Somepeoplearguethatthepressureoninternationalsportsmenandsportswomenkillstheessenceofsport—thepursuitofpersona
随机试题
纯净物和混合物各指什么?
A.EffectivelyimprovetheParty’sstyleofworkandfocusoncombatingcorruptionandupholdingintegrity.B.Expandopeningu
某猪场3~6月龄架仔猪5月份突然发病,T可达42.5℃,精神沉郁,不食,呼吸高度困难,粪便干燥,下颌皮肤、腹部皮肤、四肢末端皮肤出现紫色或紫红色淤斑,喜卧,驱赶时尖叫,病程快的1~2天死亡,病程长的可见后肢关节肿大,跛行,注射器穿刺有纤维素和脓汁,后期出现
某投资者中了一张彩票,该彩票在未来20年中每年年底将收到50000元,假定利率为10%,则这个彩票的现值为()元。
义务人在诉讼时效进行中直接向权利人作出同意履行义务的意思表示,使双方当事人之间的权利义务关系重新得以明确,诉讼时效自此中断。履行义务的方式包括()。
的展开式中的常数项为_______.
(中山大学2015)这是一位汉语国际教育硕士生在我国台湾某大学汉语课堂上观察到的真实案例。请根据你对汉语国际教育和跨文化交际的理解分析案例。要求1500字。包括:(1)对这堂课的教学进行评价和反思;(2)对课堂活动参与者(师生和“我”)的表现进行
Manypoliticalproblemsaresocomplicatedthatthelaymancannotseethewood______.thetrees.
尽管目前流行的广告都在试图说服顾客.但只有一小部分这样的广告可以被认为是不道德的,由此可知,有些说服行为可以被认为是不道德的。以下哪项中的推理与上文的最相似?
MoreAmericansarecohabiting-livingtogetheroutofwedlock—thanever.Someexportsapplaudthepractice,butotherswarnplayi
最新回复
(
0
)