首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) After taking a brief hiatus to weather the recession, an invasion of Britain by some of America’s best-known retail brands
(1) After taking a brief hiatus to weather the recession, an invasion of Britain by some of America’s best-known retail brands
admin
2021-09-18
50
问题
(1) After taking a brief hiatus to weather the recession, an invasion of Britain by some of America’s best-known retail brands—including Best Buy, Banana Republic and Forever 21—is back on the march. And early reports from the front line in the land of shopkeepers indicate that, unlike with earlier attempts by U. S. retailers to break Britain, British consumers are welcoming the invaders with open arms—and wallets.
(2) That’s not always been the case. While the British public has long had an appetite for American fast-food vendors, the record of U.S. retailers who have tried to make it big in Britain is mixed. But the latest arrivals enter the market as already established brands with built-in consumer awareness, thanks to the dominance of U.S. culture in media and online. And they satisfy British shoppers’ desire for "something new," says analyst Natalie Berg, of London-based consultants Planet Retail. "They all bring a cult aspect" to the U.K. high street.
(3) Best Buy—America’s largest consumer-electronics chain—kicked off the latest rush into the British market in May, when it opened its first-ever U.K. store. The 4,650-sq-m big-box outlet in the London suburb of Thurrock is the first of eight to 10 stores Best Buy expects to open in the country this year. And it has proved an impressive beachhead: in terms of sales volume, that first weekend was the chain’s biggest opening weekend in its 27-year history. "We had strong expectations," says Paul Antoniadis, CEO of Best Buy UK (who won’t reveal how much they took in over those first three days). "But the actual delivery was brilliant."
(4) For some U.S. stores, this will be their first foray into the U.K. Following in Best Buy’s footsteps is California-based Forever 21, which specializes in cheap, trendy clothes for young women and will open its first U.K. branch in Birmingham, northern England, in November. But for others, now is the time to expand on past success. Hollister, which is owned by Abercrombie & Fitch (A&F), has proved extremely popular in Britain since it launched its first surf-shack-chic store in London in 2008. Hollister rode the recession like it was the perfect wave. Despite the economic downturn, it opened 11 more stores across the U.K. over the past two years, most recently in April. As a result, A&F reports that average sales volume for Hollister’s British stores is six times the level of its U.S. stores.
(5) Meanwhile, Gap-owned Banana Republic, which debuted in London two years ago, opened its second and third stores in the city last December and April this year. Even in what was a tough year for retailers of all nationalities, Banana Republic’s total U.K. net sales in last year hit $24 million, up from $23 million a year earlier.
(6) What’s the attraction? Britain boasts an overall retail market worth around $415 billion—a tempting target. The U.K. is also a good launchpad for further expansions into continental Europe. Moreover, thanks to growing online sales, U.S. retailers no longer have to blanket Blighty with shops to achieve full market penetration. They can open a few flagship stores in key cities, and back them up with a strong Web presence, which in turn reduces overheads and risk.
(7) The Internet also provides a strong prelaunch marketing tool: Best Buy set up a U.K. website back in January that featured blogs, forums and advice, and used social-networking sites such as Facebook and Twitter to build anticipation for the Thurrock launch. And there’s a new, postdownturn draw too: cheaper rents. U.K. retail rents have historically been sky high, particularly in London. Now many landlords-hit by a raft of vacancies-are willing to bargain.
(8) While the invasion is off to strong start, U.S. retailers shouldn’t consider Britain a sure thing. U.K. retailing is a highly mature market that’s brutally competitive, particularly now as retailers battle to entice credit-crunched shoppers back into shops. "It’s probably not a great time to enter the British market," says Sarah Peters, an analyst at British retailing consultants Verdict Research, "But I’m not sure if there is ever a good time." Indeed, Britain’s retailing landscape is littered with the bones of successful U.S. retailers who stumbled badly when they crossed the Atlantic.
(9) Limited Brands, in conjunction with British fashion chain Next, failed in an attempt in the 1990s to transplant Bath & Body Works to Britain. And Whole Foods Market, which opened a massive food emporium in London in 2007, lost around $52 million in the British capital last year, thanks in part to formidable competition from mainstream British supermarket chains that are already well stocked with organic groceries.
(10) If this latest flock of U.S. retailers does well in the U.K., it will likely be because they offer British shoppers something completely different. Forever 21, for example, will face resistance from established, strong domestic clothing brands, including Topshop, New Look and Primark. But Best Buy, on the other hand, has an edge. Not only are its big-box stores a novelty in Britain, but so is the brand’s emphasis on customer service. Its Geek Squad unit gives customers round-the-clock technical support, and shoppers can use its in-store setup service to configure gadgets before taking them home. "Consumer-electronics stores in the U.K. traditionally have not had good reputations for customer service," says Matthew Piner, another Verdict Research analyst. "And no one has really challenged them before."
(11) To pay for its U.K. invasion, Best Buy, which was pummeled by the recession, has already shelled out around $30.5 million and expects to spend around another $50 million to $58 million this fiscal year. That’s a big bet. But for Best Buy, and many other U.S. retailers, the potential payoff for succeeding in Britain means it’s one worth making.
According to the reports, the U.S. retailers won the popularity among British consumers because ________.
选项
A、the Englishmen are fond of eating American snacks
B、their products can attract the consumers with novelty
C、the American culture has penetrated in the media of Britain
D、the Englishmen have their own brand awareness
答案
B
解析
可定位到第2段。根据第2段最后一句话可知,英国的消费者欢迎美国零售商是因为这些品牌满足了英国购物者“求新”的愿望,给英国繁华的商业大街带来了追捧的偶像。所以答案B正确。细节判断题,A似乎可以从第2段第2旬找到依据,但该句叙述的是前期美国零售商开拓市场时的经历,并非本次成功的原因。C迷惑性较大。但应注意到本次成功的直接原因并非是美国文化的渗透,而是借助网络等媒体的宣传,故C应予排除。选项D原文中没有提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RrIK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
(1)NoteventhecombinedpowersofSpiderman,IronMan,theIncredibleHulk,CaptainAmericaandtheX-MencouldkeepTheMouse
(1)DetroitseemstobewhereWallStreetmeetsMainStreet.TightcreditisreckonedtohavecosttheAmericancarmakers40,000
A、Oneminute.B、Halfaminute.C、20seconds.D、10seconds.D访谈中女士提到,招聘者在每份简历上只会花10秒左右的时间,因此本题选D。
A、Thehousingsector.B、Thetourismsector.C、Themanufacturingsector.D、Theservicesector.D在回答男士关于今年职场前景如何这一问题时,女士说由于房地产等产业的
A、75%ofthem.B、40%ofthem.C、35%ofthem.D、17.5%ofthem.A本题考查今年有多少美国人打算找新工作。访谈中,女士提到一个调查显示今年约有75%的美国人打算找新工作,因此选A。B中的40%是今年
A、Englishlanguageproficiency.B、Differentculturalpractices.C、Differentnegotiationtasks.D、TheAmericanizedstyle.B本题考查在J
A、Buyingsomebooks.B、Preparingforlunch.C、Meetingwithfriends.D、Goingtohercompany.B女士在回答男士吃饭时是否抽烟这个问题时,忽然想起自己的丈夫和儿子还在等
CulturalDifferencesbetweenEastandWestI.FactorsleadingtotheculturaldifferencesA.Differentculture【T1】______【T1】_
CulturalDifferencesbetweenEastandWestI.FactorsleadingtotheculturaldifferencesA.Differentculture【T1】______【T1】_
随机试题
A.切除病灶,保留生育功能手术B.切除子宫,保留卵巢功能手术C.切除全子宫及双附件D.切除双附件E.骶前神经离断术47岁女性,G4P1,月经量多2年,伴痛经,需服止痛药物,妇科检查:子宫前位,均匀增大如孕8周大小,较硬,活动;左侧附件还可触及6
双侧肺满布湿啰音见于
某证券经营机构被中国证监会以欺诈客户为由,罚款20万元。该机构不服,向人民法院提起行政诉讼。一审法院经过审理,判决维持。判决书6月10日送达该证券机构,该机构依法上诉。二审法院于6月26日收到上诉状,经审查后于9月5日作出并宣告判决,撤销一审判决,改为对上
材料消耗定额中不可避免的消耗一般以损耗率表示,其公式为()。
会计报表是用于综合反映企业某一特定日期财务状况和经营成果、现金流量的书面文件,是企业经营活动的缩影。 ( )
“传统是一种巨大的阻力。是历史的惰性力,但由于它只是消极的,所以一定要被摧毁。”这是()的观点。
我国德育目标是首先培养学生正确的政治方向。()
请将图4-15中各实体之间的联系补充完整。该超市考虑引入积分卡制度,根据累积消费金额计算积分点,再根据积分点在顾客购物时进行现金返还,并修改顾客的累积消费金额和积分点。请给出新增加的积分卡关系模式,并对销售详单关系模式进行修正,指出修正后关系模式和新增
Collegegraduateshaveastrongpreferenceforthecitywheretheirschoolslocate.Thenumberofgraduatesstayingincentralc
A、Hewouldprefercallinghernextweek.B、Hewillletherdecideaboutthenextmeeting.C、Hewouldliketobuysomerefreshmen
最新回复
(
0
)