首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Mark Twain’s instructions were quite clear: his autobiography was to remain unpublished until 100 years after his death. You cou
Mark Twain’s instructions were quite clear: his autobiography was to remain unpublished until 100 years after his death. You cou
admin
2013-06-12
29
问题
Mark Twain’s instructions were quite clear: his autobiography was to remain unpublished until 100 years after his death. You couldn’t imagine a writer doing something like that these days. Who could resist a pay cheque in the here and now for deferred immortality in the hereafter? More to the point, could any modern writer be certain their lives would still be interesting to anyone so long after their death?
Hubris never came into Twain’s calculations. He was the American writer, the rags-to-riches embodiment of the American dream, and it never seems to have occurred to him that his popularity would fade. Nor has it. He is still the writer before whom everyone from Faulkner to Mailer has knelt. And even though his literary executors might not have followed his instructions to the letter — various chunks of his autobiography have been published over the years— this year’s publication of the first of three planned collections of Twain’s full autobiographical writings to coincide with the centenary of his death has still been one of the literary events of the year.
They are about the abstract. Such as religion.
"There are some extracts, including one in which he confuses the Virgin birth and the Immaculate Conception, in which he declares his religious scepticism robustly, about which Twain was extremely nervous," says Smith. "He was so worried he would be ostracised and shunned for this by God-fearing Americans that he actually set a publication date of 2406 for those sections."
Imagine. A man so protective and nervous of his own reputation that he sought to keep some of the ideas he thought might alienate his public silent for 500 years. Yet equally a man so sure of his reputation that he had no doubts people would still want to read him 500 years after his death. There, in essence, is Twain’s ambivalence between the public and the private, between truth and spin. Needless to say, his executors didn’t adhere to the 500-year diktat and the American public continue to adore him regardless. Then Twain being Twain, he’d have hardly expected anything less.
Which of the following is true about Mark Twain’s autobiography?
选项
A、It follows the chronological order in narration.
B、It has never been published before.
C、It holds no interest for modern readers.
D、It crosses out some sensitive passages.
答案
D
解析
本题考查文章中心内容马克·吐温自传的细节。文章第十段大意是吐温自己也承认自传中隐去了某些事实真相,第十一段前两句接着讲,吐温明白自己形象的价值,并尽可能地保护它,因此自传中一些敏感内容被删去,由此判定[D]正确。第六段第一句明确指出自传没有使用线性叙事法,换言之就是不是以时间为序的,所以排除[A]。从第二段第五句中破折号中间的内容得知,以前也曾出版过吐温部分的自传,所以[B]“以前从未出版过”错误。第二段前三句大意是,吐温并没有高估自己100年后的声望,他是美国梦的体现,他从未想过自己的声望会有所下降,事实上他的声望也从未下降过;最后一段最后两句的大意是,吐温仍是美国公众崇拜的对象,吐温仍是那个德高望重的吐温,由此可以推断,即使是现代读者也还是会对吐温的作品感兴趣,排除[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/S04O777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
______formstheCabinetintheBritishParliament.
Atsometimeinyourlifeyoumayhaveastrongdesiretodosomethingstrangeorterrible.However,chancesarethatyoudo
BetweentheeighthandeleventhcenturiesA.D.,theByzantineEmpirestagedanalmostunparalleledeconomicandculturalreviv
BetweentheeighthandeleventhcenturiesA.D.,theByzantineEmpirestagedanalmostunparalleledeconomicandculturalreviv
BetweentheeighthandeleventhcenturiesA.D.,theByzantineEmpirestagedanalmostunparalleledeconomicandculturalreviv
WilliamFaulknerwasborninOxford,Miss.Hehad【1】education,thenhejoinedtheBritishRoyalAirForceinCanadabecausehew
Arecentsurveyof2,000collegestudentsaskedabouttheirattitudestowardsphonecallsandtext-messaging(alsoknownasShor
A、millionsofinstructionspersecondB、discountC、remoteconnectionD、managementcommitteeC
A、shouldremaineffectiveB、shouldbeabolishedC、shouldbediscussedagainD、shouldbesupplementedC
在十二世纪及随后的几个世纪中,练金术在欧洲得到广泛的研究,并引起许多有学问的人的注意.虽然他们制造金子的种种尝试注定了是要失败的,但是他们的工作却使许多新的化学知识和实验方法得以发展。然而后来欧洲的许多炼金术士却是十足的骗子,他们施展各种诡计诈骗那些信以
随机试题
一患者突然咯血200mL,既往间断咳嗽,咳脓痰20余年。该患者咯血最可能的原因是()
Evenplantscanrunafever,especiallywhenthey’reunderattackbyinsectsordisease.Butunlikehumans,plantscanhavethei
患儿5岁,弛张高热,气促,咳嗽有黄痰,突然出现明显的呼吸困难、烦躁、剧烈咳嗽、面色发绀、不能平卧,查体:胸廓饱满,叩诊上方呈鼓音、下方胸廓叩诊呈实音,听诊呼吸音减弱,心率140次/min,肝大肋下0cm,可能合并
A公司2015年和2016年有关委托代销的资料如下。(1)2015年12月6日A公司委托B公司销售甲商品1000件,每件单位成本为O.8万元,每件协议价为1万元(不含增值税额),商品已发出。合同约定B公司对外销售价格可自行决定但最高不得超过每件1.5万元
在人类的历史上,文明冲突的现象一直存在,或者说,政治和经济的利益常常披着文明精神的外衣发生冲突,但另一方面,____________。甚至可以说,冲突具有短暂性,而融合具有留存性和长远性。在许多情况下,冲突本身也成为融合的工具。填入划横线处最恰当的是(
“大家快看,前面就是三峡工程建设工地!”这种导游讲解语调是()。
园名意为和煦普照之日光,喻父母之恩德的是()。
为检验卤代烃(R—X)中的X元素,有下列实验操作:①加热煮沸;②加入硝酸银溶液;③取少量卤代烃;④加入稀硝酸酸化;⑤加入氢氧化钠溶液;⑥冷却。正确操作的先后顺序是()。
人们常说第一只有一个,但是也有人说得第一并不难,只要愿意另起一行。每个人都是第一。你怎么看?
巴黎圣母院是著名的_______式建筑之一。
最新回复
(
0
)