首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Few people now remember the sinking of the great passenger ship Colossus exactly sixty years ago. The number of people who were
Few people now remember the sinking of the great passenger ship Colossus exactly sixty years ago. The number of people who were
admin
2012-05-08
55
问题
Few people now remember the sinking of the great passenger ship Colossus exactly sixty years ago. The number of people who were actually saved from her was small, and some of those have died in the years since, so that those who are still alive today can be counted on the fingers of one hand. Then you will easily understand why I have been asked to write about that sad day in 1912. The Colossus, then she hit an iceberg in thick fog in the North Atlantic Ocean, she actually disappeared in less than twenty minutes, taking nearly fifteen hundred people with her. My own life was saved by my youth. Being only a boy of fourteen, I was one of those lucky women and children who, according to custom, were allowed to get away first from the sinking ship. The selfless crew packed some sixty of us into a small boat and lowered it into the angry sea. But during the ship’s last minutes more and more passengers, as their last hope of escaping death, threw themselves wildly into the sea and tried to get on aboard our boat, with the result that it finally turned over and we all found ourselves struggling for our lives in the water. But I was strong enough to swim for three hours in the icy water before a passing ship picked me up.
Which of the following statements is NOT true according to the passage?
选项
A、A small number of people were saved from the ship.
B、The author’s life was saved because a young man helped him.
C、The author’s life was saved because he was young and strong.
D、A passing ship picked him up at last after he struggled in the sea for three hours.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SJwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whataretheygoingtodonext?
Whenwecanseewell,wedon’tthinkaboutoureyesvery’often.Itisonlywhenwecannotseeperfectlythatwecometoseehow
InonespecialprogrammeinNewYorkState,youngandolderpeople______.Allthemembersworksometimeeverydaymainlyto__
InDisneyland,everyyear,some800000plantsarereplacedbecauseDisneyrefusedto______signsaskinghis"guests"nottost
They______friendssincetheymetinShanghai.
--______ofhisparentslikedpopmusic.--Sotheydid.Itisnoisy.
Doyoubelievethatsomefishcanproduceelectricitystrongenoughtolightalampor______runasmallelectricmotor?
Itrainedveryheavylastsummerandthelittle【S1】______streamnearourhousebecamebigriver.Itburst
Thedramaclub______thattheyweregoingtoputonanewplayinSeptember.
随机试题
依据奥瑞姆理论,部分补偿系统适用于()
20世纪50年代,欧美国家开始采用病案保存的方式是
患者叩诊心界呈靴形,是由于
男,68岁,慢性咳嗽、咳痰20年,5年来气短逐渐加重,3天前受凉发热(39.6℃)咳黄痰,呼吸困难,夜不能平卧,尿少,双下肢水肿来急诊。前述患者的下列心电图改变,哪一项对诊断肺心病没有意义
已知某组织匀浆标本的含氮量为16g/L,则其蛋白质的浓度大约是
所采购的原材料的交货时间宜早不宜迟,因此交货期越早越好。()
我们党必须坚定地站在时代潮流的前头,团结和带领全国各族人民,实现()三大历史任务。
关于黄淮海平原的叙述,正确的是()。
64.2由图2-6Detail(细节)窗格中“IP:DestinationAddress=[202.113.64.31,dns.tjut.edu.cn”可知,主机域名dns.tjut.edu.cn所对应的IP地址为202.113.64.3。图2-6解码
Thetranslatormusthaveanexcellent,up-to-dateknowledgeofhissourcelanguages,fullfacilityinthehandlingofhistarget
最新回复
(
0
)