首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Increasing numbers of international students are choosing Australia as their overseas study destination. Each year we welcome 80
Increasing numbers of international students are choosing Australia as their overseas study destination. Each year we welcome 80
admin
2013-06-10
58
问题
Increasing numbers of international students are choosing Australia as their overseas study destination. Each year we welcome 80,000 international students from all over the world. Australia is an attractive and safe place to live and we enjoy a very high standard of living.
Australia’s major cities all have something special to offer. Brisbane and other cities in Queensland boast(以有…而自豪) the best weather, welcoming and friendly people, competitive living and tuition costs, opportunities for adventure tourism and modem cities with thriving arts and cultural scenes, brilliant sunsets and great beaches.
Sydney is our biggest city with bright lights, great people and an exciting lifestyle built around the magnificent Sydney Harbor. Having hosted the 2000 Olympics and the 2003 Rugby World Cup—and being the home of the famous Opera House and Bondai Beach—Sydney is an excellent city with many varied options for entertainment. More and more exciting things will be happening in this already vibrant(充满生气的) city.
Melbourne is literally littered with international restaurants and street cafes, and produces some of Australia’s best musicians. Melbourne is actually quite European in its flavor with a distinct multicultural population. This is reflected again in the variety of restaurants around Melbourne and the cultural displays that are present everywhere. Melbourne also celebrates its diversity(多样性) in festivals throughout the year.
Finally, Perth seems to have a little bit of everything and claims to be the world’s biggest kept secret. Situated on the Swan River, Perth is famous for its cleanliness and great weather. Certainly, Perth and Melbourne and Brisbane have proven to be very popular choices for international students.
选项
A、the best weather
B、opportunities for adventure tourism
C、welcoming and friendly people
D、being the biggest city
答案
D
解析
D选项在第三段的第一句话,它描述的是悉尼,不是布里斯班。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SLeK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Howmanystudentsmayliveinoneroom?Atmost______Whatistheperiodduringwhichtheaccommodationexpensesisthehighes
Inthisletter,ABCCompanyispromoting______.Itseemstherecordershouldbe______.
Whenwasthearticleprobablywritten?Accordingtothetext,howmanypercentofadultscanperformcomplexEnglishreadingta
I’doffertopayforMaryifIthoughtshewouldn’tbeoffended,butit’saratherdelicateissue.
A、Tomappliedforajob.B、Tomwaspreferredtoothers.C、Tomwantedotherjob.D、Tomwastoounlucky.B此题为推断题。女士第一句提到她不明白为什么那么多
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
TravelwithUs!Areyouinterestedintakingavacationtoanexcitinglocation?Doyouwanttotraveltoabeautiful,relax
(71)Developmentsintwomaterials--ironandconcrete--formedthetechnologicalbasisformuchmodernarchitecture.In1779Engli
Sheis______farthemostactivememberinourgroup.
Notonlythestudentsbutalsotheirteacher(have)______participatedinthatfootballgame.
随机试题
高边坡、陡崖现浇混凝土护栏施工,作业人员应采取()措施。
糖蛋白中的N-糖链通常含有的单糖单位数(长度)是
下列不属于经导管栓塞术临床应用范畴的是
霍乱流行期间的快速诊断方法为
建造3层的商铺.若层高由3.6m增至4.2m,则土建造价约增加:[2009年第16题]
命名流程的第三个步骤是()。
房屋及设施设备维修养护计划的编制依据为()。
大量出汗引起氯化钠丢失过多,导致肌肉兴奋性升高,从而发生肌肉疼痛或肌肉痉挛。这是运动中暑中的哪一类型?()
Distinctivesoundrefersto______.
Indiaistheworld’sbiggestgoldconsumer,butthecountry’spassionfortheyellowmetaliswaning(逐渐减弱),Recordhighpricesa
最新回复
(
0
)