首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
To the people of ancient Egypt, life on earth was short. Life after death, however, was e-ternal. Therefore they built tombs of
To the people of ancient Egypt, life on earth was short. Life after death, however, was e-ternal. Therefore they built tombs of
admin
2013-01-05
69
问题
To the people of ancient Egypt, life on earth was short. Life after death, however, was e-ternal. Therefore they built tombs of stone and they took their possessions with them into another world.
The more important the people, the greater the tomb. The Pharaohs were the rulers of the country and when they died they became gods. Many of their tombs remain, and some have become a wonder of the world.
These are the pyramids.
The purpose of these stone mountains was to protect the burial chamber from the weather and from thieves who might try to steal the gold, jewels and precious possessions placed there to accompany the dead ruler into eternal life.
Their shape, with four triangular sides spreading from a single point, represented the rays of the sun. Their position on the west bank of the River Nile was where the sun set every day and where they believed it began its journey into the other world. All the burial grounds in ancient Egypt were on the west bank of the river.
Where were these pyramids located ?________
选项
A、Along the both banks of the Nile.
B、In another word.
C、Near the place where they lived.
D、On the west bank of the River Nile.
答案
D
解析
同样是一道考察细节的题型。文章最后一段“Their shape,with four triangular sides spreading from a single point.represented the rays of the sun.Their position on the west bank of the River Nile was where the sun set every day and where they believed it began its journey into the other world.All the burial grounds in ancient Egypt were on the west bank of the river.”中文意思主要讲:石墓位于尼罗河西岸,那里是每天日落的地方,也是他们认为死者开始他们极乐世界人生旅程的开始。所有古埃及的墓地都在尼罗河的西岸。所以得出正确答案是选项D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Skna777K
本试题收录于:
艺术硕士(艺术基础)题库专业硕士分类
0
艺术硕士(艺术基础)
专业硕士
相关试题推荐
IntheUnitedStates,itisimportanttobeontime,orpunctual,foranappointment,aclass,ameeting,etc.However,thismay
IntheUnitedStates,itisimportanttobeontime,orpunctual,foranappointment,aclass,ameeting,etc.However,thismay
Inpreviousgeneration,youngpeoplewereundertheirparents’control;nowtheteenagechildrenoftheWest’srichestgeneration
Thefactthatblindpeoplecan"see"thingsusingotherpartsoftheirbodiesapartfromtheireyesmayhelpustounderstando
Thefactthatblindpeoplecan"see"thingsusingotherpartsoftheirbodiesapartfromtheireyesmayhelpustounderstando
Thefactthatblindpeoplecan"see"thingsusingotherpartsoftheirbodiesapartfromtheireyesmayhelpustounderstando
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandarelesslikelytofallchronicallyillwhentheyareolder,acc
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandarelesslikelytofallchronicallyillwhentheyareolder,acc
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandarelesslikelytofallchronicallyillwhentheyareolder,acc
随机试题
决定资本主义社会中劳动力价值的因素中对各因素都有影响和渗透作用的因素是()
风寒表证兼有湿邪者,可选用下列哪种祛风湿药
A.清热生津,益气和胃B.清热泻火,生津除烦C.清热解毒,疏风散邪D.泻火解毒,清上泄下E.泻火养阴,退热除蒸
患者,男,40岁。间断颜面及下肢水肿2年,晨起时明显,双下肢轻度水肿,尿少,乏力,无恶心、呕吐、黄疸,既往体健。BP:150/90mini-Ig,24小时尿蛋白定量:887.6mg。血常规:Hb101g/L。尿常规:尿蛋白(++),RBC10~24/H
患者,男性,74岁,患高血压20余年。突然剧烈头痛伴呕吐,继而昏迷,出现脑疝症状。在通知医生的同时,首先要做好的准备是
渗流流速v与水力坡度J的关系是:
关于木材的强度,下列说法错误的是()。
作为科委副主任,你要做一个怎样的课题研究招标。来为北京的社会公共安全提供支持?
和平共处
【S1】【S10】
最新回复
(
0
)