首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Cellphones Aloft:The Inevitable Is Closer The day may finally be coming when you will be allowed to make calls on your own c
Cellphones Aloft:The Inevitable Is Closer The day may finally be coming when you will be allowed to make calls on your own c
admin
2013-07-11
48
问题
Cellphones Aloft:The Inevitable Is Closer
The day may finally be coming when you will be allowed to make calls on your own cellphone from an airliner. Trouble is, so will the passengers sitting on either side of you, and in front and in back of you, as well.
Federal regulators plan next week to begin considering rules that would end the official ban on cellphone use on commercial flights. Technical challenges and safety questions remain. But if the ban is lifted, one of the last protections of relative social silence would disappear, forcing strangers to work out the rough manners of involuntary eavesdropping in a confined space.
"For some people, the idea of being able to pick up their phone is going to be liberating; for some it’s going to drive them crazy," said Addison Schonland, a travel industry consultant at the Innovation Analysis Group in La Jolla, California. "Can you imagine 200 people having a conversation at once? There’s going to be a big market for noise-canceling headphones."
The always-on-the-road business travelers may become the worst offenders, predicted Roger Entner, a telecommunications analyst with the Yankee Group and a frequent flier. "Businessmen will now compete with kids for the title of most annoying in the airplane," Mr. Entner said.
It may be years before cellphones become widely used in the skies Conventional cellphones, besides raising concerns about interfering with cockpit communications, typically do not work at altitudes above 10,000 feet or so.
But some airlines have already begun their own tests of technology meant to make cellphone use feasible at 35,000 feet. They know that the seatback phones they now oiler, costing $ 1.99 a minute or more, have never really caught on.
The airlines also know that, while illegal, surreptitious cellphone use at lower altitudes is already common. Airline attendants have caught some passengers using cellphones in airplane lavatories, and others have been spotted huddled in their seats, whispering into their cupped hands.
A major federal effort to revisit the rules will begin next Wednesday at a Federal Communications Commission meeting, where the agency is expected to approve two measures. One, an order that is expected to be adopted, would try to introduce more price competition among phone companies to offer telephone and high-speed Internet services from the seatback and end-of-aisle phones that are now on many planes. The second measure will begin the regulatory process of considering whether there are technical solutions to some of the current obstacles to passengers’ using their own mobile phones on planes.
"Involuntary eavesdropping" might become a widely concerned problem because______.
选项
A、business travelers have no habit of keeping social silence
B、everybody will be talking using their cellphones
C、there is no recognized etiquette concerning this issue
D、the space is small and the number of passengers is large
答案
B
解析
本题考查推理引申。文章开篇指出:很快,你就可以在飞机上使用手机了.但问题是,周围的人同样也会如此。第二段接着指出:但是,如果禁令解除,相对礼节性肃静最后的茧[指代束缚]就消失了,强迫陌生人形成在狭小的空间内被迫偷听的粗鲁的礼节。因此可以得出,禁令解除后,大家都可以毫无顾忌地使用手机,这必然会导致被迫偷听。因此,正确答案为[B]选项。[A]选项中提到的“商务旅行者”在下文第四段提到,这类人是否保持礼节性沉默关键还是取决于手机禁令是否解除。文中根本不涉及“被迫偷听”的公认礼节的内容,排除[C]。[D]选项可能是造成“被迫偷听"的原因,但却不是本文强调的内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Sq4O777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
OncefoundalmostentirelyinthewesternUnitedStatesandinAsia,dinosaurfossilsarenowbeingdiscoveredonallsevencont
AlicewasaB-plusstudentthroughherfirstthreeyearsatcollege.Duringthewinterholidaysinhersenioryear,whileshe
DawnaWalterisoneoftheauthorsleadingthewayinBritainwithherbookthatattemptstohowevenatidy【M1】______so
DawnaWalterisoneoftheauthorsleadingthewayinBritainwithherbookthatattemptstohowevenatidy【M1】______so
WilliamFaulknerwasborninOxford,Miss.Hehad【1】education,thenhejoinedtheBritishRoyalAirForceinCanadabecausehew
ThenationalChristianChurchinScotlandis______whichwasnotfinallyestablishedasuntil1690.
Duringtheearlyyearsofthiscentury,wheatwasseenastheverylifebloodofWesternCanada.Peopleoncitystreetswatched
CriticalThinking&InnovativeWritingI.Heateddiscussionaboutthe(1)_____ofEng-lishteachingandlearning.1)bottle-nec
NewEducationalTechnology:ChallengesandPotentialI.Thecriticismofcomputersandmultimediatechnology—A(1)_____ofunders
Outsidethemedicalprofession,therearevariouseffortstocutmedicinedowntosize:notonlywidespreadmalpracticelitigati
随机试题
基金托管业务包括()。
早期动脉粥样硬化病变,最早进入动脉内膜的细胞是
该国有独资公司董事会的组成在哪些方面违反了《公司法》的规定?并简要说明理由。索相与仁达学校的合同是否有效?
政府出让土地使用权的方式有()。
地下水污染物的防治措施有()。
《唐律疏议?名例律》规定:“诸二罪以上俱发,以重者论;等者,从一。若一罪先发.已经论决,余罪后发,其轻罪若等,勿论;重者更论之,通计前罪,以充后数。”该段文字的基本含义是什么?
绝大多数受过良好教育的父母是负责任的父母,当然,一些未受过良好教育的父母也是负责任的父母。然而,所有负责任的父母都有一个共同特征,那就是他们都善于和孩子沟通。如果上述陈述都是正确的,那么下列陈述中也必然正确的是()。
Congratulations,ItWillBeABoy!Untiljustafewyearsago,makingababyboyoragirlwasprettymuchahit-or-missaff
Howlongwilltheadultsandteenagersinthisprogramlivetogether?
A、Themusiccontainedstrongpoliticalmessages.B、Themusichadasteadybeatthatpeoplecoulddanceto.C、Themusicincluded
最新回复
(
0
)