首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
• Read the article below about training. • Choose the best word to fill each gap from A, B, C or D on the opposite page. • For e
• Read the article below about training. • Choose the best word to fill each gap from A, B, C or D on the opposite page. • For e
admin
2010-01-22
54
问题
• Read the article below about training.
• Choose the best word to fill each gap from A, B, C or D on the opposite page.
• For each question (19-33), mark one letter (A, B, C or D) on your Answer Sheet.
Who Benefits Most from Company Training?
According to recent research, the better educated and the higher up the socio-economic scale you are, the more likely you are to be offered workplace training. And, incidentally, the more likely you are to then turn (19) the offer, pleading family and personal commitments or (20) of work. Less qualified staff, on the other hand, are offered fewer training opportunities, but are more eager to (21) them up. In fact, people with few or no educational qualifications are three times more likely to accept training when it is offered.
In the majority of companies, more (22) are allocated to management training than to other areas. Employers (23) their better qualified staff as more important to the business, so they pay them accordingly and invest more in them in (24) of training. This is (25) by the fact that organisations are dependent on properly (26) managers making the right decisions. But this (27) may mean that companies are (28) other parts of the workforce down.
The researchers found a growing demand for training among the lower-skilled. Unfortunately this demand is not being (29) by employers, even though there are strong indications that companies would benefit from doing so. They also discovered that, despite the substantial (30) between the training provided for managers and that offered to other staff, there was still widespread endorsement of training.
For the purposes of the research, training was defined as any (31) of planned instruction or tuition provided by an employer with the aim of helping employees do their work better. It therefore included a wide variety of approaches. On-the-job and classroom training (32) to be used equally by employers. But learning on the job, which involved observing a certain procedure and then practising it, was easily the most popular method for all categories of employee. While many felt that learning from colleagues was best, very few (33) the internet as an effective way to train.
选项
A、rated
B、thought
C、marked
D、believed
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SvsO777K
本试题收录于:
BEC中级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC中级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
Readthehealthandsafetyguidelines.ChoosethebestsentencefromA-Htofillineachofthegaps.Foreachgap1-6,markon
Readthehealthandsafetyguidelines.ChoosethebestsentencefromA-Htofillineachofthegaps.Foreachgap1-6,markon
Readthearticlebelowabouteffectivenegotiating.Foreachquestion1-10,writeoneword.Wearealwaysnegotiating,not
Readthearticlebelowabouteffectivenegotiating.Foreachquestion1-10,writeoneword.Wearealwaysnegotiating,not
Readthearticlebelowabouteffectivenegotiating.Foreachquestion1-10,writeoneword.Wearealwaysnegotiating,not
Readthefollowingextractfromabookonmarketingmanagement.Forquestions15-20,markoneletterA,B,CorDonyourAnswer
Readthearticlebelowaboutplayinggamesatwork.Foreachquestion31-40writeonewordinthespaceonyourAnswerSheet.Th
Readthearticlebelowaboutplayinggamesatwork.Foreachquestion31-40writeonewordinthespaceonyourAnswerSheet.Th
Readthearticlebelowaboutplayinggamesatwork.Foreachquestion31-40writeonewordinthespaceonyourAnswerSheet.Th
Readthearticlebelowaboutplayinggamesatwork.Foreachquestion31-40writeonewordinthespaceonyourAnswerSheet.Th
随机试题
内部审计有助于推行()。
银翘散与桑菊饮组成中均含有的药物是
高先生,64岁,患有风湿性心脏瓣膜病,房颤4年,几分钟前突然感到左胸剧烈疼痛,伴咳嗽气急,血压100/60mmHg,心率62次/分。首先应该考虑发生了
已知某钢筋混凝土梁中某受力钢筋外包尺寸为4480mm,钢筋两端弯钩增长值共计156mm,钢筋中间部位弯折的量度差值为36mm,则此钢筋的下料长度为()。
根据《国务院关于加强食品等产品安全监督管理的特别规定》,生产经营者只负责产品的生产、销售,产品安全须由监督管理部门负责。( )
某社会福利机构引进了一位刚毕业的社会工作者,于是安排一位督导对其进行短期训练,3个月之后,新进的社会工作者回到自己的部门接受部门主管的领导。这种组织机构是( )。
行政处罚适用于有违法失职行为的国家公务员。()
让大学生学有所用、学有所得、自食其力,不仅关乎这些大学生的生存发展,更关乎社会稳定。大学生就业难原因众多,既有“结构性困难”——比如,到基层的少,一些高校的学科和专业设置不合理;还有当下国际金融危机蔓延,造成岗位需求减少等。从长远来说,高校应把大学生就业放
认真阅读下面一则材料,写一篇700字左右的作文。可以写记叙文,也可以写议论文,自拟标题,不能与原文标题相同。一则寓言动物园里,小骆驼问妈妈:“妈妈,为什么我们的睫毛那么长啊?”骆驼妈妈说:“当风沙来的时候,长长的睫毛可以让我们在风暴
中国美学史上,_______在《论教育的宗旨》中认为教育应包括体育与心育两个方面,而“心育”包括德、智、美三育,只有“德、智、体、美”四育并举,才能造就“完全之人物”。
最新回复
(
0
)