首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The early retirement of experienced workers is seriously harming the U.S. economy, according to a new report from the Hudson Ins
The early retirement of experienced workers is seriously harming the U.S. economy, according to a new report from the Hudson Ins
admin
2011-03-11
67
问题
The early retirement of experienced workers is seriously harming the U.S. economy, according to a new report from the Hudson Institute, a public policy research organization. Currently, many older experienced workers retire at an early age. According to the recently issued statistics, 79 percent of qualified workers begin collecting retirement benefits at age 62; if that trend continues, there will be a labor shortage that will hinder the economic growth in the twenty-first century.
Older Americans constitute an increasing proportion of the population, according to the U.S. Census Bureau, and the population of those over age 65 will grow by 60% between 2001 and 2020. During the same period, the group aged 18 to 44 will increase by only 4%. Keeping older skilled workers employed, even part time, would increase U.S. economic output and strengthen the tax base; but without significant policy reforms, massive early retirement among baby boomers seems more likely.
Retirement at age 62 is an economically rational decision today. Social Security and Medicaid earnings limits and tax penalties subject our most experienced workers to marginal tax rates as high as 67%. Social Security formulas encourage early retirement. Although incomes usually rise with additional years of work, any pay increases after the 35-year mark result in higher social Security taxes but only small increases in benefits.
Hudson Institute researchers believe that federal tax and benefit policies are at fault and reforms are urgently needed, but they disagree with the popular proposal that much older Americans will have to work because Social Security will not support them and that baby boomers are not saving enough for retirement. According to the increase in 401 (k) and Keogh retirement plans, the ongoing stock market on Wall Street, and the likelihood of large inheritances, there is evidence that baby boomers will reach age 65 with greater financial assets than previous generations.
The Hudson Institute advocates reforming government policies that now discourage work and savings, especially for older worker. Among the report’ s recommendations. Tax half of all Social Security benefits, regardless of other income; provide 80% larger benefits for each year beyond 65; and permit workers nearing retirement to negotiate compensation packages that may include a lower salary but with greater healthcare benefits. However, it may take real and fruitful planning to find the right solution to the early retirement of older experienced workers; any measures taken must be allowed to prolong the serviceability of older experienced workers.
Towards the issue, what the writer is most concerned about will be______.
选项
A、to advocate radically reforming government policies
B、to take into account the benefits upon retirement
C、to put in practice what Hudson researchers believe in
D、to prolong the practicability of older experienced employees
答案
D
解析
题干中提到的“the issue”是指文中提到的中心话题即解决年纪大的、有经验的工人提前退休这一问题,因此解答本题应定位到文中末段末句,该句正是在讨论作者最认可、最关注的解决办法,即“采取的任何措施都必须允许延长年纪大的、有经验的工人的作用”,由此可知D选项符合文意为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TIp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thefirstmassiveelectroniccomputerswere______Theword"idiot"(Para.1)probablymeans______
Accordingtothepassage,"thingsformerlyjudgedtobebestleftunsaid"(Para.1)probablyrefersto______Theauthorisof
OneofgoalssetbytheEuropeanUnion’sLisbonsummitisTheword"weaklings"(Paragraph2)mostprobablymeans
Difficultiesininterculturalcommunicationarisewhenthereislittleornoawarenessofdivergentculturalvaluesandbeliefs.
Difficultiesininterculturalcommunicationarisewhenthereislittleornoawarenessofdivergentculturalvaluesandbeliefs.
Itcarrieswhitebloodcellsanddisease-fightingchemicalscalledantibodiestoplaceswhereforeigninvaderssuchasbacteria
EducationhasbeencalledAmerican’sreligion.Todaymorethan56millionAmericansareattendingschool.Thewidelydifferent
Theplanet’swildcreaturesfaceanewthreatfromyuppies,emptynesters,singletonsandoneparentfamilies.Biologistsstudyi
(46)Thesteadilygrowingnumberofsingle-personhouseholdsinBritainhasraisedplentyoftroublingissues—howtobuildenough
随机试题
我国加入WTO以后,民族工业受到来自发达国家竞争对手的巨大冲击,各企业积极寻找应对措施。部分大型企业与中小型企业为了生存和发展,选择联合发展的道路,以应对强大的竞争对手,从而实现双赢。企业选择这种联合发展的道路体现出的经营战略特征是()
骨髓位于_______和_______内,分为_______和_______两类。
张某于2016年某大学药学专科毕业,毕业后选择到甲省乙药品批发企业,从事药品质量管理工作。张某可以参加哪一年的国家执业药师资格考试()
甲股份有限公司(以下简称“甲公司”)拟自建一条生产线,与该生产线建造相关的情况如下:(1)2020年1月2日,甲公司发行公司债券,专门用于筹集生产线建设资金。该公司债券为3年期分期付息、到期还本债券,面值为3000万元,票面年利率为5%,发行价格为306
尽管全球90%以上的节能灯在我国生产,但由于节能灯的价格是白炽灯的数倍,我国居民节能灯的使用率却不到20%,这不利于缓解我国电力供应紧张的局面。从材料看,缓解我国电力供应紧张局面需要()。①居民树立正确的消费理念②节能灯生产企业降低成本③政府倡导
下列激素属于HRF的是
刘女士在餐厅就餐时,左脸不幸被火锅烫伤。刘女士向餐厅索赔无果,遂提起民事诉讼。除要求餐厅赔偿治疗费外,她还主张精神损害赔偿。关于本案,下列说法正确的是()。(2014法单8)
Male-FemaleExpectationaboutMarriageThedifferencesbetweenmenandwomenclarifywhytheyhavedifferentexpectationsab
[A]Whattimeisitnow?[B]Howistheweathertoday?[C]WhatdoyouthinkofChina?[D]I’msure.[E]Ilikereadingbooks.[F]
Iaminchargeofwelcomingthe______.
最新回复
(
0
)