首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In both China and Denmark children are【S1】______and they receive a great deal of attention.However,the way children are raised a
In both China and Denmark children are【S1】______and they receive a great deal of attention.However,the way children are raised a
admin
2013-06-17
61
问题
In both China and Denmark children are【S1】______and they receive a great deal of attention.However,the way children are raised and,consequently,how they behave are quite different in the two societies.As an anthropologist by profession,I have done research on family【S2】______,with special emphasis on children,in urban Beijing.From my research,I find that the biggest difference between children in China and Denmark lies not in the number of children。but rather in how parents【S3】______their children.
I believe it is a grave mistake to【S4】______a child of free,unorganized time in which it can do absolutely as it likes;such time is linked to the growth of true creativity.As anyone can see from the large number of overweight children here,Chinese children aren’t getting enough exercise.They also lack the basic【S5】______skills-how to cook,clean,sew and keep house-that all Danish children,boys and girls alike,learn at home or in special classes at school.What is worse is how poor Chinese kids are at【S6】______.They often have bad manners and depend on adults to guide them in relating to other people.
Danish children are broad-minded and【S7】______.They are encouraged to do all kinds of work,【S8】______,creative and practical.They get a lot of exercise in the course of unorganized running which Danish adults do not at all regard as a waste of time.On the other hand,Danish children are often rather unfocused in their pursuit of their interests.I believe that Danish parents put too little stress on【S9】______and persistence once their children have started exploring an area of interest,whatever it might be.In this respect,Chinese children are without doubt superior.
In fact I believe that a contented child can learn more and much more easily than a child under a lot of strain.Chinese parents must 1earn the【S10】______of unfettered imagination,play and wide experience if their children are to become healthy,happy and creative adults.
A)value B)treasured C)original D)issues
E)discipline F)pleasure G)handle H)intellectual
I)separates J)deprive K)flexible L)unique
M)domestic N)gracefully O)socializing
【S10】
选项
答案
A
解析
名词。这句话的意思是“中国父母若想让孩子变得健康、快乐而有创造性,就应该知道自由想象、游戏和丰富的经历所具有的价值。”
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TPM7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Hisstudent.B、Hiscolleague.C、Hispartner.D、Hisboss.D根据选项,推测问题会与判断对话双方的身份相关,根据对话中人物的话语、口气可以判断student,colleague,partner都不太
Although"liedetectors"arewidelyusedbygovernments,policedepartmentsandbusinesses,theresultsarenotalwaysaccurate.
A、Itmeansthetrainingofthecharacter.B、Itmeansteachingfactsintheclassroom.C、Itshouldbegoodbothforthebodyand
MostparentsIsupposehavehadtheexperienceofreadingabedtimestorytotheirchildren.Andtheymusthaverealizedhowdif
ScientistsinIndiahavediscoveredawaytomakebambooplantsproduceflowersinlaboratory.TheBritish【B1】______Naturerecen
ScientistsinIndiahavediscoveredawaytomakebambooplantsproduceflowersinlaboratory.TheBritish【B1】______Naturerecen
A、Sendlargeandfancycardstofriends.B、Makevalentinesforparentsandteachers.C、Holdabigfeastwithfamilymembers.D、S
Beautyhasalwaysbeenregardedassomethingpraiseworthy.Almosteveryonethinksattractivepeoplearehappierandhealthier,h
A、Beingaproblemtothesociety.B、Beingsquashed.C、Takingdrugs.D、Becominganorange.B事实细节题。本题关键句为“she’sconvinced…shewon’
A、Four.B、Eight.C、Three.D、Five.C信息明示题。文章第二段指出…mustalsospendthreeweeks…由此可知C正确。
随机试题
合同台账主要有()。
关于饰面板(砖)工程材料技术要求的说法,正确的有()。
牛腿设计的主要内容是什么?
利多卡因与普鲁卡因比较不具有以下哪个特点
采用(),坝块浇筑的先后程序须受一定的限制,必须是上游块先浇,下游块后浇。
关闭一个活动的应用程序窗口,可以使用快捷键()。
过境的不需要办理检疫审批和过境检疫手续。()
农村信用社改革的三大目标是()。
LanguageContextandEnglishTeachingI.Themeaningsoflanguagecontext1.Generallyspeaking:itcanbedividedintosituati
Pleasepardon______you.
最新回复
(
0
)