首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Organic agriculture is a relatively untapped resource for feeding the Earth’s population, especially in the face of climate chan
Organic agriculture is a relatively untapped resource for feeding the Earth’s population, especially in the face of climate chan
admin
2021-01-08
76
问题
Organic agriculture is a relatively untapped resource for feeding the Earth’s population, especially in the face of climate change and other global challenges. That’s the conclusion I reached in reviewing 40 years of science comparing the long-term prospects of organic and conventional farming.
The review study, "Organic Agriculture in the 21st Century," is featured as the cover story for the February issue of the journal Nature Plants. It is the first to compare organic and conventional agriculture across the main goals of sustainability identified by the National Academy of Sciences: productivity, economics, and environment.
Critics have long argued that organic agriculture is inefficient, requiring more land to yield the same amount of food. It’s true that organic farming produces lower yields, averaging 10 to 20 percent less than conventional. Advocates contend that the environmental advantages of organic agriculture far outweigh the lower yields, and that increasing research and breeding resources for organic systems would reduce the yield gap. Sometimes excluded from these arguments is the fact that we already produce enough food to more than feed the world’s 7.4 billion people but do not provide adequate access to all individuals.
In some cases, organic yields can be higher than conventional. For example, in severe drought conditions, which are expected to increase with climate change in many areas, organic farms can produce as good, if not better, yields because of the higher water-holding capacity of organically farmed soils.
What science does tell us is that mainstream conventional farming systems have provided growing supplies of food and other products but often at the expense of other sustainability goals.
Conventional agriculture may produce more food, but it often comes at a cost to the environment. Biodiversity loss, environmental degradation, and severe impacts on ecosystem services have not only accompanied conventional farming systems but have often extended well beyond their field boundaries. With organic agriculture, environmental costs tend to be lower and the benefits greater.
Overall, organic farms tend to store more soil carbon, have better soil quality, and reduce soil erosion compared to their conventional counterparts. Organic agriculture also creates less soil and water pollution and lower greenhouse gas emissions. And it’s more energy-efficient because it doesn’t rely on synthetic fertilizers or pesticides.
Organic agriculture is also associated with greater biodiversity of plants, animals, insects and microorganisms as well as genetic diversity. Biodiversity increases the services that nature provides and improves the ability of farming systems to adapt to changing conditions.
Despite lower yields, organic agriculture is more profitable for farmers because consumers are willing to pay more. Higher prices, called price premiums, can be justified as a way to compensate farmers for providing ecosystem services and avoiding environmental damage or external costs.
What does the author think should be taken into account in arguing about organic farming?
选项
A、Growth in world population.
B、Deterioration in soil fertility.
C、Inequality in food distribution.
D、Advance in farming technology.
答案
C
解析
推理判断题。第三段前两句提到,批评人士认为有机农业低产。第三句指出,支持者认为有机农业的环境优势远超低产。定位句提到,有时被排除在这些争论之外的事实是;我们已经生产了足够的粮食来养活全世界74亿人口,但却未向所有个人提供获得粮食的适当途径。由此可见,作者认为这个被排除在讨论之外的事实应被纳入考虑,而未向所有个人提供获得粮食的适当途径表明粮食分配并不平等,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TYP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
UsingdatafromaresearchstudythattookplaceintheU.K.whichaskedfamiliestoreportontheirdiets,theteamfoundthat
A、Theyfocusoninterpersonalrelationships.B、Theyteachpeoplehowtobesuccessful.C、Theyemphasizetheimportanceofsucces
A、Itisawasteoftime.B、Itisawasteofenergy.C、Itdoesharmtoone’seyesight.D、Itpreventsonefrombeingactive.D
A、Wecanonlyovercomedifficultieswithfriends’help.B、Ourbreathingwillbedeepandregular.C、Ourstresslevelswillrise.
A、Napsmayhelptoimproveworkefficiency.B、Napsmayhelpworkersworkforlongerhours.C、Napsmaystopworkersdevelopinghe
Scatteredaroundtheglobearemorethan100smallregionsofisolatedvolcanicactivityknowntogeologistsashotspots.Unlik
5WeekstoaStress-FreeLife[A]Whowillyoubethisyear?Willyoubeabetter,wiserversionofyourselfbythetimethe
Memoryappearstobestoredinseveralpartsofthelimbic(边缘的)systemofthebrain,andanyconditionthatinterfereswiththef
A、Changingourhabitatstoruralareas.B、Conductingmoreresearchesonbirds.C、Plantingmoretreesandkeepoutcats.D、Provid
随机试题
A.非甾类抗炎药B.合成雌激素代用品C.孕激素类药物D.雄激素类药物E.肾上腺皮质激素类药物黄体酮属于
贮藏中易泛油的药材有
A.腹痛B.黑便C.皮炎D.性功能减退E.便秘枸橼酸铋钾所致的主要不良反应是()。
【背景资料】某群体工程,主楼地下2层,地上8层,总建筑面积26800m2,现浇钢筋混凝土框架结构,建设单位分别与施工单位、监理单位按照《建设工程施工合同(示范文本)》(GF一2013—0201)、《建设工程监理合同(示范文本)》(GF一20
财政直接支付的中请由一级预算单位汇总,填写《财政直接支付申清书》,报财政部同库支付执行机构。()
某酒厂2016年1月份生产一种新的粮食白酒,广告样品使用0.4吨,已知该种白酒无同类产品出厂价,生产成本为每吨42000元,成本利润率为10%,白酒定额税率为每500克0.5元,比例税率为20%。该酒厂当月应缴纳的消费税为()元。
最早提出“什么知识具有价值”的是()。
民法典的编纂模式主要有
已知函数f(x)=在x=0处连续,求未知参数a的值。
Whatisthemainideaofthenewsitem?
最新回复
(
0
)