首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many people are surprised to learn that Antarctica is nearly twice the size of the United States. The name Antarctica was coined
Many people are surprised to learn that Antarctica is nearly twice the size of the United States. The name Antarctica was coined
admin
2014-01-09
65
问题
Many people are surprised to learn that Antarctica is nearly twice the size of the United States. The name Antarctica was coined to mean "opposite to the Arctic. " It is just that in many ways. Antarctica is a high, ice-covered landmass. In the Arctic the landmasses are grouped around the ice-covered Arctic Ocean.
Largely because of this difference, the climate of the two areas is very different. Antarctica is the coldest area in the world. On the average it is about 30 degrees colder than the Arctic. At the South Pole, nearly 10,000 feet high, monthly mean temperatures run well below zero. Only in coastal regions do temperatures sometimes rise above freezing in the summer(December to March). In contrast, near the North Pole monthly mean temperatures often rise above freezing.
At both poles, daily temperatures may drop far below the monthly mean. At the American South Pole Station, winter temperatures sometimes fall below-100 degrees Fahrenheit. Elsewhere, on higher parts of the south polar plateau, even lower temperatures are recorded. A temperature of-127 degrees Fahrenheit was measured in August 1960. It is the world’s record low temperature.
Partly because of this climatic difference, the land animals and plants of the two regions are very different. On the continent of Antarctica, there are very few plants. In the Arctic there are many plants. In some of the few ice-free areas of Antarctica, mosses, lichens, and algae are found. Penguins populate Antarctic coastlines but do not exist in the Arctic. The land animals of the Arctic are foxes, bears, reindeer, and lemmings. These animals are unknown in the Antarctic. Old rock layers show that this "oppositeness" between north and south extends far back into the early chapters of earth history.
Ice is the great feature of Antarctica. More than 4. 5 million square miles of ice sheet cover the area. Great rivers of ice, called glaciers, push down the mountains. Antarctica is the storehouse of about 85 percent of the total world supply of ice.
The icecap is very thick, averaging nearly 8,000 feet. At one spot, scientists have found the distance from the surface to the rock underneath the ice to be more than 13,000 feet.
If this great volume of ice were to melt, the volume of the world oceans would increase, and sea level would rise, and there would be a threat to coastal areas. Extreme atmospheric changes would have to take place for this to happen.
According to the passage , if Antarctica’s ice melted,______.
选项
A、coastal areas of the world would be flooded
B、ocean currents would shift their direction
C、climate would change drastically everywhere
D、the few species of animals and plants would die out
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TacO777K
本试题收录于:
NAETI中级口译笔试题库外语翻译证书(NAETI)分类
0
NAETI中级口译笔试
外语翻译证书(NAETI)
相关试题推荐
Scientistshaveclaimsthatthereisa______ofwildlifeintheAmazonRainForest,andthatspecieswhichhavenotlivedinthe
AGreatFriendshipThomasJeffersonandJamesMadisonmetin1776.Couldithavebeenanyotheryear?Theyworkedtogetherst
TostudyEnglishwell,hehabituatedhimselftotalkingwithforeigners.
Chinaisthetopsourcecountryofinternationalstudentsintheworld.Recentstatisticshaveshowna【C1】______trendforChine
Whenthegoatsarefull,they______inthesuntodigestanddehydratebeforecontinuingtheirwork.
Thekitchenstaffhavetocaterforalldietsfromvegantodiabetic,andfromMuslimtoJewish.Religiousfestivalsarealways
下面你将听到一段题为“说聪明”的论述。聪明的人,智力发达、记忆和理解能力也强。聪明是好事,是财富,应好好利用,用于进步,用于获取知识,用于为祖国为人民做好事,为大家也为自己好。应该承认,人和人不一样,有的人就是聪明。周恩来就是一个聪明的人,早在年
A、Indifferent.B、Intimate.C、Cooperative.D、Disappointing.C根据题干要求在原文中找寻关于公园与毗邻的土地所有者之间关系的信息。原文第二段第四句有明确说法“Voluntaryactionbyl
A、Theyheldprotestsagainstthegovernmentonthestreet.B、Theybecameindependentcanefarmers.C、Theywerecompensatedwith
A、Three.B、Two.C、One.D、Halfayear.A
随机试题
甲县工商局对汤山纺织厂作山罚款200万元的处罚决定,并且立即执行。汤山纺织厂向市工商局申请复议,市工商局维持了处罚决定,纺织厂随后向法院提起诉讼,一审法院判决维持该处罚决定。汤山纺织厂提出上诉,在二审中才提出损害赔偿的要求,二审法院认定县工商局作出的处
依其控制的内容,经营者控制的可分为【】
酚妥拉明:
撤销权在性质上属于()。
由具有专业知识和经验的工程技术人员对资产的实体各主要部位进行观察,以判断确定被评估建筑物的损耗率的方法称为( )。
阅读《珍珠鸟》教学实录(片段),按照要求答题。师:(看图)在作者眼里,鸟是幸福的,作者也是幸福的。这是多么美好的意境呀!你能给书上的插图起个名字吗?(学生思考片刻,纷纷举手)生:“幸福人家”。生:“友谊地久天长”。
在一种网络游戏中,如果一位玩家在A地拥有一家旅馆,他就必须同时拥有A地和B地。如果他在C花园拥有一家旅馆,他就必须拥有C花园以及A地和B地两者之一。如果他拥有B地,他还拥有C花园。假如该玩家不拥有B地,可以推出下面哪一个结论?
若函数f(x)=(x-1)(x-2)(x-3)(x-4),则f’(x)的零点的个数为()。
America—thegreat"meltingpot"—hasalwaysbeenarichblendofculturaltraditionsfromallovertheworld.ManyAmericanfamil
Holdthereceiverasclosetoyourearaspossibleandtakedowneverywordofthemessage.
最新回复
(
0
)