首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The Secret of a Happy Life. B、The Secret of a Long Life. C、Hunzas of the Himalayas and Their Long Lives. D、The Importance of a
A、The Secret of a Happy Life. B、The Secret of a Long Life. C、Hunzas of the Himalayas and Their Long Lives. D、The Importance of a
admin
2012-10-30
49
问题
Why do so many people live to a healthy old age in certain parts of the world? [31] What is the secret of their long lives? Three things seem to be very important: [29] fresh air, fresh food and a simple way of life. People work near their homes in the clean, mountain air instead of traveling long distances to work by car, bus or train. They do not sit all day in busy offices or factories, but work hard outdoors in the fields. They take more exercise and eat less food than people in the cities of the West. For years the Hunzas of the Himalayas did not need policemen, lawyers or doctors. There was no crime, no divorce and not much illness in their society. [30] They were a happy, peaceful people, famous all over India for their long, healthy lives.
选项
A、The Secret of a Happy Life.
B、The Secret of a Long Life.
C、Hunzas of the Himalayas and Their Long Lives.
D、The Importance of a Simple Way of Life.
答案
B
解析
题目询问文章的标题可以是什么。此题考查对整体的理解,根据29、30题的选项,可判断选项B(长寿的秘诀)正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Tp57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Childrenunder16B、Menbetween20and33yearsoldC、WomenD、OldpeoplewithseriousdiseasesC细节题,文中明确出现原句“Thetargetgroup
ForAmericans,timeismoney.Theysay,"Youonlygetsomuchtimeinthislife;you’dbetteruseitwisely."The【B1】______will
A、Becausehewantstobuysouvenirsforhisfriends.B、Becausehewantstobuychinawareforhisfriends.C、Becausehewantsto
TenKeystoSuccessWhatisitthatmakespeoplesuccessfulandImeanreallysuccessfulcomparedtoyouorme?Aretheysma
Wehavebeengettingalongin30yearsofcooperation,andwewillcontinueto______ourpromises.
Themaidwasexecutedafterbeingconvicted______murderthoughherguilthadnotbeencompletelyestablished.
Theirdiplomaticprinciplescompletelylaidbaretheir______forworldconquest.
A、Hereadthenewspaper.B、Hereadthecabinetreport.C、Helistenedtoaradioreport.D、Hissecretarytelephonedhim.A对话中女士问男
Infuturetradethekeydevelopmenttowatchistherelationshipbetweentheindustrializedandthedevelopingnations.TheThir
Infuturetradethekeydevelopmenttowatchistherelationshipbetweentheindustrializedandthedevelopingnations.TheThir
随机试题
该病人在来院前的做法错误的是要明确诊断,最需做的检查是
对由于业主原因所导致的目标偏差,可能成为首选措施的是( )。
禁止从英国、法国等国家进口牛及牛制品是为了防止“疯牛病”即“牛海绵状脑病”进入我国。( )
信用最基本的特征是()。
小组工作结束后,其跟进聚会通常安排在小组结束后的()。
已知(3x—1)10=a0+a1x+a2x2+…+a10x10,求:2a0+a1+5a2+7a3+17a4+31a5+65a6+127a7+257a8+511a9+1025a10的值.
毛泽东在《矛盾沦》中指出:矛盾问题的精髓是()。
下列命题正确的是().
某带链队列的初始状态为front=rear=NULL。经过一系列正常的入队与出队操作后,front=10,rear=5。该队列中的元素个数为()。
FashionWiththeprogressionofthehumansociety,peopleareincreasinglydemandingtheirclothestobebeautifulaswellas
最新回复
(
0
)