首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
As the Beatles represent the most important English contribution to rock in the 1960’s, Bob Dylan is the most important American
As the Beatles represent the most important English contribution to rock in the 1960’s, Bob Dylan is the most important American
admin
2015-08-19
32
问题
As the Beatles represent the most important English contribution to rock in the 1960’s, Bob Dylan is the most important American contributor. It is true in spite of the fact that he has never reached the top sale list of the record industry in the way the Beatles have.
Bob Dylan emerged from the popular folk movement during 1962 and 1963. His first two records, " Bob Dylan" and " the Freewheelin’ Bob Dylan, " appeared in those years and established his national reputation. This reputation grew slowly, and was helped by his appearance around New York City and at college concerts. As early as 1962, Dylan became known for the quality and quantity of his song-writing. And Dylan’s material has reflected a social awareness and has always involved protest against injustice. It has aroused a broad trend of similar songs in the present-day market. These elements, in combination with Dylan’s particular sound, have made him one of the most remarkable figures in the history of rock.
Compared with the Beatles, Bob Dylan______.
选项
A、has more influence on rock music
B、has sold fewer records of his songs
C、is more important in English
D、is less important in American rock
答案
B
解析
文章第一段第二行It is true in spite of the fact…说明Bob的专辑销量不及the Beatles。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/U3YC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
IwaswonderingthroughthestreetwhenIcaughtsightofastrangestore;therewasn’tanythingbutemptyshelvesatoneendof
IwaswonderingthroughthestreetwhenIcaughtsightofastrangestore;therewasn’tanythingbutemptyshelvesatoneendof
Itwas_______latetocatchabusaftertheparty;thereforewecalledataxi.
Morethan6,000childrenwereexpelled(开除)fromUSschoollastyearforbringinggunsandbombstoschool,theUSDepartmentof
Notlongago,Ihadmyfirston-linechat.Ithoughtitwouldbe【56】because.Ihaveheardsomanypeople【57】itinthatway.But
ArecentstudyshowsthatmoreandmoreAmericansarechoosingtoworkathome.Thereareseveralreasonsforthechange.On
FromMondayuntilFridaymostpeoplearebusy【21】,butintheeveningsandonweekendstheyarefreeandenjoythemselves.Some
ManypeoplebelievethatAmericanslovetheircarsalmostmorethananythingelse.Theyare【21】aboutcars.Notonlyisthecart
Youngpeoplewhodrinkorusedrugsaremainlyinfluencedbyboththeirparentsandpeerpressure.Otherreasonstheytaket
Was______thatIsawlastnightattheconcert?
随机试题
关于动态DSA成像的叙述,正确的是
男性,65岁,四肢活动障碍进行性加重半年。既往无慢性疾病史。体检:表情呆滞,双上肢可见静止性震颤,四肢呈齿轮样肌张力增高,慌张步态,双手指鼻试验正常。头颅MRI无异常发现应最可能的发病机制是
丹痧的特征是()
某工厂坐落于城市中心区域,有厂房数幢,土地使用权性质为划拨的国有建设用地使用权,用途为工业用地。最新城市规划将该地块调整为商业用地,政府现对该地块进行收购储备,委托某房地产估价机构进行有关估价。评估该宗熟地出让价格时,如何界定土地用途?适宜选用哪些估价
《工程建设施工企业质量管理规范》规定,施工企业应制定质量方针,并且质量方针应与施工企业的()相适应。
接触网按悬挂类型可分为()。
一般会计人员办理会计工作交接手续时,负责监交的人员应当是()。
下列法律事实中,属于法律事件的是()。
某公司于:1997年1月8日在工商部门注册登记成立,具有法人资格,2月18日正式营业,2002年3月1日被撤销,关于该公司的权利能力和行为能力,下列表述中正确的是()。
WhatkindofoverviewdoesthebookintendtogiveaboutAmericansociety?
最新回复
(
0
)