首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A new poll shows that people believe that computers and the Internet have made life better for Americans, but people also see so
A new poll shows that people believe that computers and the Internet have made life better for Americans, but people also see so
admin
2014-10-30
53
问题
A new poll shows that people believe that computers and the Internet have made life better for Americans, but people also see some dangers in the trend toward computerization.
The poll found that the public favors some government protection from cyber-problems(网络问题), but in general people are not especially concerned about issues such as information overload or the never-ending flow of phone calls, faxes and e-mails. A separate survey of children aged 10-17 shows that they have a more positive attitude about computers than adults do, and most have made use of up-to-date technology in their schools.
The survey found that enthusiasm for computers and the Internet is found in all income groups, all regions of the country, all races, and most age groups. However, people over 60 and those towards the lower end of the income rank tend to show lower rates of computer ownership and Internet usage. The survey shows that "some kind of gap has been crossed: Computers are part of everyday life for most Americans, and the Internet is close behind."
The first paragraph shows that ______.
选项
A、the new poll about computers and the Internet is helpful
B、people should explore the dangers of computerization
C、people can not do without computers and the Internet
D、computerization has its advantages and disadvantages
答案
D
解析
推理判断题。本题询问第一段表明什么。根据文章第一段的民意调查显示,电脑使美国人的生活变得更加美好,但是电脑化趋势也存在一些危险,由此可知电脑化既有其优点也有其缺点,故选项D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UoiK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Companiesarelegallyrequired(keep)______recordsofalltheirfinancialtransactions.
TheVisaOffice,EnclosedismycompletedapplicationformforanentryvisatoenableProfessorSmith,theheadofthedele
DearMr.Weidner,Thankyouforyourletterof20November2009.WearedisappointedtohearthatourpriceforFlamecigare
Directions:Thefollowingisapatent.Afterreadingit,youshouldgivebriefanswerstothe5questions(No.56throughNo.60
Thefollowingisaweatherreport.Afterreadingit,youshouldgivebriefanswerstothe5questions(No.56throughNo.60)th
Aftercareful(consider)______,thecompanydecidedtoopenanotherchainshopinthecity.
Unlikemanyscientistswhoworkwithmicroscopes,telescopesorsomekindoflaboratoryequipmenttoperformexperimentsinorde
MINUTESOFTHEMEETINGHELDINCONFERENCEROOMNO.8May
Whatistheauthor’sattitudetowardsthe"popularbelief"mentionedinPara.1?Teachersencouragetheearlyuseofdictionarie
Asabiologistandecologist,heis______allformsofhunting.
随机试题
异基因造血干细胞移植成活的标志不包括
5岁女孩,平时常“感冒”,易患肺炎。体检时发现胸骨左缘第3、4肋间可闻及Ⅳ级粗糙全收缩期杂音,诊断考虑
某工程项目,建设单位通过公开招标方式确定某施工单位为中标人,双方签订了工程承包合同,合同工期3个月。合同中有关工程价款及其支付的条款如下:(1)分项工程清单中含有两个分项工程,工程量分别为甲项4500m3,乙项31000m3,清单报价中,甲项综合单位为2
【2015年山东济南】下列造成学生伤害事故的情形中,学校应当承担相应责任的是()。
A大学思想解放、思路活跃、务虚能力较强,喜欢坐而论道,往往想法多,办法少,醒得早,起得晚。B大学则严谨务实,虽然想法不如A大学多,但办法比A大学多,想得到也能办得成。如果能把A大学的“想法”和B大学的“办法”结合起来,势必如虎添翼。下列不属于这段话的
下列四个图形面积相等,则周长最小的是?()
“晕轮效应”是指人们在评价一样事物时,受事物的某种突出特征影响而产生的以点代面、以偏概全的心理效应。下面能体现这种效应的是()。
诉讼时效期间适用1年期限的情形是()。
国家主席习近平于2020年9月22日在第七十五届联合国大会一般性辩论上发表重要讲话,指出人类社会发展史是一部不断战胜各种挑战和困难的历史。新冠肺炎疫情全球大流行和世界百年未有之大变局相互影响,但和平与发展的时代主题没有变,各国人民和平发展合作共赢的期待更加
NewDiscoveriesofPublicTransportA)AnewstudyconductedfortheWorldBankbyMurdochUniversity’sInstituteforSciencean
最新回复
(
0
)