首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Fear and its companion pain are two of the most useful things that men and animals possess, if they are properly used.If fire di
Fear and its companion pain are two of the most useful things that men and animals possess, if they are properly used.If fire di
admin
2015-05-29
67
问题
Fear and its companion pain are two of the most useful things that men and animals possess, if they are properly used.If fire did not hurt when it burnt, children would play it until their hands were burnt away.Similarly, if pain existed but fear did not, a child would burn itself again and again, because fear would not warn it to keep away from the fire that had burnt it before.A really fearless soldier— and some do exist— is not a good soldier because he is soon killed; and a dead soldier is of no use to his army.Fear and pain are therefore two guards without which men and animals might soon die out.
In our first sentence we suggested that fear ought to be properly used.If, for example, you never go out of your house because of the danger of being knocked down and killed in the street by a car, you are letting fear rule you too much.Even in your house you are not absolutely safe: an airplane may crash on your house, or ants may eat away some of the beams in your roof so that the latter falls on you, or you may get cancer!
The important thing is not to let fear rule you, but instead to use fear as your servant and guide.Fear will warn you of dangers; then you have to decide what action to take.In many cases, you can take quick and successful action to avoid the danger.For example, you see a car coming straight towards you; fear warns you, you jump out of the way, and all is well.
In some cases, however, you decide that there is nothing that you can do to avoid the danger.For example, you cannot prevent an airplane crashing onto your house.In this case, fear has given you its warning; you have examined it and decided on your course of action, so fear of this particular danger is no longer of any use to you, and you have to try to overcome it.
Which of the following statements is implied but not stated?
选项
A、Fear is always something helpful.
B、Too much fear is harmful.
C、Fear ought to be used as a servant and guide.
D、Fear is something unprofitable.
答案
B
解析
综观全文,只有B项是文章隐含的意思,为本题正确答案。A项中有always这个副词,使该项所表达的意思走向极端,与原文“如果能正确对待恐惧的话”意思不符。C项是文章直接表达的思想,而不是隐含的意思。D项与文章的中心思想相反。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UqLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
IsittruethattheAmericanintellectualisrejectedandconsideredofnoaccountinhissociety?Iamgoingtosuggestthatit
Mostpeoplewouldbe【71】bythehighqualityofmedicine【72】tomostAmericans.Thereisalotofspecialization,agreatdealof【
Potentiallyofferingapowerfulnewtoolagainstterrorism,researchershavefoundanovelwaytodetectdeception:intheliar’
Anewbiotechnologyprocedurethatcouldbecomecommerciallyavailableinaslittleastwotofouryearsis"transgenosis",whic
Manyobjectsindailyusehaveclearlybeeninfluencedbyscience,buttheirformandfunction,theirdimensionsandappearance
FewpeoplewoulddefendtheVictorianattitudetochildren,butifyouwereaparentinthosedays,atleastyouknewwhereyou
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
InMicrosoft’slatestattempttoreachouttobloggers,thecompanyrecentlygaveawayexpensivelaptopsloaded【C1】_____itsnew
Obviously,thepercapitaincomeofacountrydependsonmanythings,andanystatisticaltestthatdoesnottakeaccountofall
Mostofustelloneortwoliesaday,accordingtoscientistswhostudythesethings.Andwerarelygetcaught,becausethelie
随机试题
鉴别是否为呕血的内容有
根据合穴或下合穴的理论,其病最可能出现反应的穴位是:取阴郄治疗薛某之病,其意义主要在于:
初孕妇,28岁,规律性子宫收缩10h,宫口开大8cm,胎心140/min,胎膜未破,首选的护理措施是
图1-2-9表示的是()。
银行的优秀管理者是银行的核心竞争力。()
下图为中国某河干流区不同土地利用类型的日蒸发量和日蒸发总量(各类用地面积与其日蒸发量的乘积)。读图完成下题。该河最有可能是()。
新民主主义革命时期,党领导的统一战线,先后经历了第一次国共合作的统一战线、工农民主统一战线、抗日民族统一战线、人民民主统一战线等几个时期,积累了丰富的经验,其中最根本的经验是()
TheBrownsandtheSmithsareneighbours.Mr.Brown’snameisAllen.Butwhenhisneighbourstalkabouthim,theycallhim"Mr.
HotSpotsinCrossCulturalCommunicationI.【T1】______Conversations【T1】______—Modesofaddress—【T2】_____【T2】______—Levelso
A、Everyonehastriedtoloseweightatsometimeinourlife.B、Manyoccupationstodayrequirevigorousphysicalactivity.C、Exc
最新回复
(
0
)