首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Millions of Americans lack health insurance and, with the economy floundering, that is likely to increase, the National Academy
Millions of Americans lack health insurance and, with the economy floundering, that is likely to increase, the National Academy
admin
2017-04-21
82
问题
Millions of Americans lack health insurance and, with the economy floundering, that is likely to increase, the National Academy of Sciences reported Thursday. "Unless health insurance is made more affordable, the number of uninsured Americans is likely to continue growing over time," said Mary Sue Coleman, co-chairwoman of the committee that wrote the report. The report is the first of six planned by the Institute of Medicine over two years. The series is planned to find out who lacks health insurance and why, determine what the consequences are and provide the groundwork for debate on how to correct the problem. The institute is part of the academy, a private organization charactered by Congress to advise the government of scientific matters.
This first report seeks to draw a picture of the millions who lack insurance. It does not offer any recommendations. "Much of what Americans think they know about the uninsured is wrong," said Dr. Arthur Kellermann, a public health professor at Emory University School of Medicine in Atlanta, who also worked on the report. The Census Bureau reported last month that 38. 7 million Americans went without coverage for all of 2000, compared with 39. 3 million the year before, thanks to the booming economy. Experts say the trend is likely to reverse this year, given that the economy was slowing even before the Sept. 11 terrorist attacks. "Unfortunately, the recent economic slowdown might have reversed the modest gains in coverage for shorter periods. "
The report said that with insurance costs rising, more employers and individuals may conclude they are unable to afford coverage. Premium increases were often absorbed by employers in the strong economy of the 1990s, but that may not continue as the economy softens, the report said. The panel found that about 13.6 million of the uninsured work for employers that do not offer health insurance. Individually purchased coverage may be prohibitively costly. In the case of such public insurance programs as Medicaid and the State Children’s Health Insurance Program, the report said that stringent eligibility requirements and enrollment processes can make coverage difficult to obtain and hard to keep.
It is implied in the last paragraph that ______.
选项
A、eligibility for public insurance programs should be made stringent
B、individuals should not be prohibited from buying their own health insurance
C、27% of the families have lost their insurance coverage due to economic slowdown
D、public insurance programs can do little to correct the present situation
答案
D
解析
本题是推断题。文章最后一段最后一句提到,就Medicaid和联邦儿童健康保险项目这样的公共保险项目而言,由于资格要求和加入程序比较严格,这些保险可能让人难以企及,其暗含之意也就是,公共保险项目对当前健康保险所面临的严峻形势于事无补。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/V39d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
HereisanadvertisementaboutaBusinessBookClub.Readtheadvertisementandcompletethegiveninformationform.Wri
HereisaletterfromColoradoStateUniversitytoinformtheapplicantMr.LithathehasbeenadmittedtoCognitivePsychology
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
Readthefollowingarticleandanswerquestions9~18onthenextpage.Happy75thBirthday,SocialSecurit
Imagineaworldwithoutbrands.【R1】______Noraucousadvertising,nouglybillboards,andnoMcDonald’s.Yet,givenachanceand
1.ItisbecauseofhisplaysthatShakespeareisnowconsideredthegreatestEnglishwriterinhistory.Theerainwhichheliv
1.Thefilmisnotwithoutitsdrawbacks.Disappointment,failure,selfdoubt,regretsoveropportunities,missedormisusedthe
TheplaceisalovelymeadowsurroundedbydeepwoodsonahilltopoverlookingabeautifullakeintheCatskillMountains120mi
Insectsthriveallover,fromthehottestdesertstothesnow-cladpeaksofloftymountains.
Lastwinter,sheboughtapairofbeautifulboots.
随机试题
关于血细胞生理下列哪项说法是错误的
A.牙槽嵴组B.斜行组C.水平组D.根尖组E.根间组位于多根牙的根分叉之间,防止牙根向牙冠方向移动的是
脱机建设电子档案(载体)应在符合保管条件的环境中存放,一式2套,一套封存保管、一套提供利用。()
某企业有供水和供电两个辅助生产车间,主要为本企业基本生产车间和行政管理部门等部门服务,采用交互分配法分配辅助生产车间费用。供水车间本月发生费用为4085元,供电车间本月发生费用为9020元。各辅助生产车间供应劳务数量见下表。 要求:根据上述资
(2010年卷二第36题)根据行政复议法及相关规定,在其他法律对于行政复议的申请期限没有特殊规定的情况下,下列说法哪些是正确的?
以制度化实现了的在学校中实施的课程属于__________。
根据以下资料,回答以下问题。中非贸易额2008年突破了1000亿美元,其中中国对非洲出口508亿美元,自非洲进口560亿美元。2000年至2008年,中非贸易占中国对外贸易总额的比重由2.2%升至4.2%,2009年,中非贸易额910.7亿美元。
某日,陈某因生活琐事将肖某打伤。当地公安局询问了双方和现场目击者并做了笔录,但未做处理。两年后,该公安局对陈某作出了拘留10日的处罚。陈某申诉,上一级公安局维持了原处罚决定。陈某提起诉讼。法官甲认为该公安局违反了《人民警察法》关于对公民报警案件应当及时查处
为了使每秒钟发生一次计时器事件,可以将其Interval属性设置为( )。
Americansstillfollowmanyoftheoldways.Youngpeoplestillgetmarried.Ofcourse,manydogetdivorced,butthey【S1】_____
最新回复
(
0
)