首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The Internet can make the news more democratic, giving the public a chance to ask questions and seek out facts behind stories an
The Internet can make the news more democratic, giving the public a chance to ask questions and seek out facts behind stories an
admin
2019-03-03
52
问题
The Internet can make the news more democratic, giving the public a chance to ask questions and seek out facts behind stories and candidates, according to the head of the largest U. S. online service.
"But the greatest potential for public participation is still in the future," Steven Case, Chairman of America Online, told a recent meeting on Journalism and the Internet sponsored by the Freedom Forum(讨论会). However, some other experts often say the new technology of computers is changing the face of journalism, giving reporters access to more information and their readers a chance to ask questions and turn to different sources.
"You don’t have to buy a newspaper and be confined to the four corners of that paper any more," Sam Meddis, online technology editor at USA Today, observed about the variety of information available to computer users.
But the experts noted the easy access to the Internet also means anyone can post information for others to see. "Anyone can say anything they want, whether it’s right or wrong," said Case. Readers have to determine for themselves who to trust. " In a world of almost infinite voices, respected journalists and respected brand names will probably become more important, not less," Case said.
" The Internet today is about where radio was 80 years ago, or television 50 years ago or cable 25 years ago," he said. But it is growing rapidly because it provides people fast access to news and a chance to comment on it.
It can be inferred from this passage that the fact that______may NOT be regarded as an advantage of the Internet.
选项
A、the news can be made more democratic
B、the public can turn to different sources
C、the public can get a chance to ask questions
D、anything can be posted on the Internet for others to see
答案
D
解析
细节题。根据第四段第二、三句“‘Anyone can say anything they want,whether it’s rightor wrong,’said Case.Readers have to determine for themselves who to trust.”可知,“每个人都能在互联网上说他们想说的,不管对错”,这不是优势。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VBGi777K
0
在职申硕(同等学力)英语
相关试题推荐
Hehastroubleunderstandingthatotherpeoplejudgehimbyhissocialskillsandconduct.
Astheglobalvillagecontinuestoshrinkandculturescollide,itisessentialforallofustobecomemoresensitive,moreawa
Today,Guinnessisthe(world’s)widelydistributedbeerproducedin(over)40countriesand(sell)inaround(130).
Atienzatookashort-termjobmainlybecause______Whatdoestheword"trade-offs"inParagraph5mean?
Neverbefore(Ihave)seenanyone(whohas)theskill(Johnhas)whenhe(repairs)cars.
AccesswhetheronA.givingreporters(61)______tomoreinformationandtheirreadersachanceB.itprovidespeoplefast(62)__
(Writing)inaclearandtersestyle,thebook(describes)the(author’s)childhoodexperiencesinasmalltown(justbefore)th
Excerpt1Doyourememberallthoseyearswhenscientistsarguedthatsmokingwouldkillusbutthedoubtersinsistedthatw
A.wantedB.brandC.aswellasA.【T7】______playingmusicandvideosB.Asthe【T8】______grewC.whatisthemost【T9】______high-t
Believeitornot,opticalillusion(错觉)cancuthighwaycrashes.Japanisacaseinpoint.Ithasreducedautomobilecrasheson
随机试题
阳光公司现已拥有资金总额1000万元,其中股本200万元(每股面值l元、发行价格3.5元/股)、长期债券300万元(按面值发行,5年期。年利率为8%,每年年末付息一次)。阳光公司为生产丁产品,急需购置一台价值为350万元的w型设备。该设备购入后即可投入生产
在FSH作用下,排卵前卵泡的颗粒细胞内出现了
狂病的主要病机是:
社会保险经办机构和定点医疗机构签订协议的有效期为参保人员多长时间后可提出变更定点医疗机构申请
模拟屏按钢质屏面考虑,若采用马赛克屏面则预算定额乘以系数()。
()适用于在车间厂房内和其他难以采用自行式起重机吊装的场合。焊接后,气压强度试验用气体为介质进行强度试验,试验压力为设计压力的()倍。
资产评估机构和评估人员应当与委托方就资产评估目的达成明确、清晰的共识,并尽可能细化资产评估目的。( )
信息化规划是信息系统设计和实施的前提与依据,是信息化过程中首先要考虑和解决的问题,如直接进人具体功能的实施,将大大增加实施的风险性,难以保证实施信息化的最终效果甚至导致整个项目失败。在信息化规划过程中要贯彻()等原则。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
A、 B、 C、 A
最新回复
(
0
)