首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In Kuala Lumpur cranes stretch outward among the gleaming towers in a perpetual construction boom powered by foreign investment.
In Kuala Lumpur cranes stretch outward among the gleaming towers in a perpetual construction boom powered by foreign investment.
admin
2020-01-09
41
问题
In Kuala Lumpur cranes stretch outward among the gleaming towers in a perpetual construction boom powered by foreign investment. The streets are spotless and well policed, the water is clean, and the politics are relatively stable. Consumers around the world benefit from products like mobile devices, circuit boards, and LED screens.
At the heart of this economic success are migrant workers. From Bangladesh, Nepal, the Philippines , Indonesia, and India, they arrive at Kuala Lumpur International Airport by the scoreful, papers in hand, hoping for a better life. Estimates of the number of foreign workers in Malaysia vary widely, from the government’s count of almost 1. 8 million to perhaps twice as many, which would amount to a quarter of the country’s workforce. Migrant-worker advocates estimate one-third of those workers are undocumented. Many foreign workers believe "Malaysia is the land of milk and honey," said Joseph Paul Maliamauv, of Tenaganita, a workers’-rights organization, when I met him at the group’s office in Petaling Jaya, a suburb on the outskirts of Kuala Lumpur. " They come out there, and think the streets are paved with gold. "
But upon arrival, migrants find this paradise doesn’t extend to them. Malaysia is "a booming economy and one of the most developed economies, multicultural and multinational, with a huge amount of foreign investment," said David Welsh of the Solidarity Center, an affiliate of the labor group AFL-CIO, when I met him in Kuala Lumpur. " But in a region plagued with human-rights abuses and labor abuses, Malaysia is in many ways transparently the regional leader. "
Malaysia provides a window: a flow of humans that shapes lives, creates the world’s things, and is built on the availability of a massive, inexpensive, and flexible labor supply. In Malaysia, it’s possible to see what maintains that flow; the recruitment strategies that bring workers to factories, the government policies that are so ineffective at protecting workers, the struggle to improve working conditions up and down supply chains, and the global political and economic realities that sustain the demand for cheap work.
In 2014, the watchdog organization Verite released a study on migrant workers in the electronics sector in Malaysia. Among a sample of more than 400 foreign electronics workers, at least 32 percent were, by Verite’s definition, forced to work against their will. According to the report, "these results suggest that
forced labor is present in the Malaysian electronics industry in more than isolated incidents
, and can indeed be characterized as widespread. "
Which of the following is NOT what you can see in Malaysia?
选项
A、The government policies that can’t protect workers.
B、A paradise with streets paved with gold.
C、The global economic realities demanding for cheap work.
D、The struggle to improve working conditions along supply chains.
答案
B
解析
细节题。根据题干和选项可以定位到第四段后半部分。[A]“政府的政策不能保护工人”提到了;[C]“全球经济需要廉价劳动力的现实”也提到了;[D]“改善供应链上下工作条件的斗争”也提到了,是对于原文内容的改写。只有[B]“街道都是用金子铺就的”是工人自己的想象,不是真实可以在马来西亚看到的,因此答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VKe4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【1】thatbusinesseswerestill
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【1】thatbusinesseswerestill
MillionsofAmericansandforeignersseeG.I.Joeasamindlesswartoy,thesymbolofAmericanmilitaryadventurism,butthat’
Readthefollowingtextandanswerquestionsbyfindinginformationfromtherightcolumnthatcorrespondstoeachofthemarked
BritainmightstillbepartofFranceifitweren’t______adisastrousflood200,000yearsago,accordingtoscientistsfromImpe
Manufacturersofeverythingfromrunningshoestodeodorants,asubstancetoremoveunpleasantodors,designproductsspecifical
Thereweresomeconsistentpatternsamongtheheavierreaders:Fortheyoungerchildren—ages6to11—beingreadaloudtoregula
Thereweresomeconsistentpatternsamongtheheavierreaders:Fortheyoungerchildren—ages6to11—beingreadaloudtoregula
Gentz,a34-year-oldGermanwhoisaco-founderofZalando—aEuropeancloneofZappos,theonlineUSshoesandfashionretailer
Aneweconomicspaperhassomeold-fashionedadviceforpeoplenavigatingthestressesoflife:Findaspousewhoisalsoyourb
随机试题
收益率曲线反映了市场的利率期限结构,对于收益率曲线不同形状的解释产生了不同的期限结构理论,主要包括()
根据下列材料回答问题。2013年末全国共有群众文化机构44260个,比上年末增加384个,其中乡镇文化站34343个,增加242个。年末群众文化机构从业人员164355人,比上年末增加8127人。群众文化机构实际使用房屋建筑面积3389.4万平方米,比上
在中国境内两处或两处以上取得工资、薪金所得的纳税人,其纳税地点为__________。
下列对出租的住宅概念表述正确的是()。
环境保护措施落实情况调查应包括()
在某工程网络计划中,工作M的最早开始时间和最迟开始时间分别为第15天和第18天。其持续时间为7天。工作M有两项紧后工作,它们的最早开始时间分别为第24天和第26天,则工作M的总时差和自由时差( )。
某企业月末编制试算平衡表时,因“现金”账户的余额计算不正确,导致试算平衡中月末借方余额合计为168000元,而全部账户月末贷方余额合计为:160000元。则“现金”账户()。
若a、b、c为等比数列,且公比不为1,a、2b、3c成等差数列,则=_________.
“学生表”中有“学号”、“姓名”、“性别”和“入学成绩”等字段。执行如下SQL命令后的结果是:Selectavg(入学成绩)From学生表Groupby性别
WhenItellpeoplethatI’maprofessorofcommunication,theyoftenareconfused【C1】______whattheterm"communication"means.
最新回复
(
0
)