首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Read the following text and answer questions by finding information from the right column that corresponds to each of the marked
Read the following text and answer questions by finding information from the right column that corresponds to each of the marked
admin
2012-11-11
118
问题
Read the following text and answer questions by finding information from the right column that corresponds to each of the marked details given in the left column. There are two extra choices in the left column.
For centuries, explorers have risked their lives venturing into the unknown for reasons that were to varying degrees economic and nationalistic. Columbus went west to look for better trade routes to the Orient and to promote the greater glory of Spain, Lewis and Clark journeyed into the American wilderness to find out what the US had acquired when it purchased Louisiana, and the Apollo astronauts rocketed to the moon in a dramatic show of technological muscle during the cold war.
Although their missions blended commercial and political-military imperatives, the explorers involved all accomplished some significant science by going where no scientists had gone before.
Today Mars looms (隐约出现) as humanity’s next great terra incognita (未探明之地). And with doubtful prospects for a short-term financial return, with the cold war a rapidly fading memory and amid a growing emphasis on international cooperation in large space ventures, it is clear that imperatives other than profits or nationalism will have to compel human beings to leave their tracks on the planet’s reddish surface. Could it be that sciences which has long played a minor role in exploration, is at last destined to take a leading role? The question naturally invites a couple of others: Are there experiment that only human could do on Mars? Could those experiments provide insights profound enough to justify the expense of sending people across interplanetary space?
With Mars the scientific stakes are arguably higher than they have ever been. The issue of whether life ever existed on the planet, and whether it persists to this day, has been highlighted by mounting evidence that the Red Planet once had abundant stable, liquid water and by the continuing controversy over suggestions that bacterial fossils rode to Earth on a meteorite (陨石) from Mars. A more conclusive answer about life on Mars, past or present, would give researchers invaluable data about the range of conditions under which a planet can generate the complex chemistry that leads to life. If it could be established that life arose independently on Mars and Earth, the finding would provide the first concrete clues in one of the deepest mysteries in all of science: the prevalence of life in the Universe.
A. bacterial fossils rode to Earth on a meteorite from Mars
B. their explorations were driven by commercial and political-military interests
C. promote the greater glory of Spain
D. demonstrate the powerful development of technology achieved by Americans
E. complex chemistry come into existence which lead to life
F. liquid water existed abundantly on Mars.
G. believe that’s a signify cantcommitment
If it is proved that life indeed existed on Mars,researchers would get invaluable data about the conditions under which ______.
选项
答案
E
解析
首先,这道题的题干要求从选项中寻找一个能与which搭配的定语从句,那么只有B、E、F可以满足。而且选项是与Mars有关的,因此在选项中只能寻找与Mars有关的信息,只有E、F可以满足。通过E、F我们回原文锁定,原文第四段中描述的“would give researchers invaluable data about the range of conditions under which a planet can generate the complex chemistry that leads to life”,这里面的关键词chemistry与选项E是对应的,因此我们应选E。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VNe4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Whichofthefollowingcanbethebesttitleofthispassage?Accordingtothepassage,whydoesadrinkbringseriousresults
Accordingtothepassage,thefactthatyoungpeopleseemtobelosinginterestinscience______.Whichofthefollowingstate
Theauthorbelievesinthepassagethat______.AllofthefollowingarestepsinvolvedintruecloningEXCEPT______.
WhichofthefollowingbestdescribestheAmerica’seconomicsituation?Howdoesmonetarypolicyofferhelpforweakeconomica
WhichofthefollowingbestdescribestheAmerica’seconomicsituation?Whatdoesthefigure0.2%inParagraph1indicate?
Asia’srealboat-rockerisagrowingChina,notJapan,aseniorAmericaneconomistobserved.Thereissomuchnoisesurround
Supposeyouhavefoundsomethingwrongwiththeelectronicdictionarythatyoubough!fromanonlinestoretheotherday.Write
Beautyhasalwaysbeenregardedassomethingpraiseworthy.Almosteveryonethinksattractivepeoplearehappierandhealthier,h
随机试题
总图中标注的标高应为_______,如标注_______,则应注明两者之间的换算关系。
WhenIwas16yearsold,ImademyfirstvisittotheUnitedStates.Itwasn’tthefirsttimeIhadbeen【C1】______LikemostEng
A.1次/年B.1次/2年C.1次/3年D.1次11—2年E.1次11—3年为了早期发现宫颈癌,对一切有性生活的妇女进行脱落细胞涂片检查的频率是
被告人李某,出租车司机,因受单位领导批评,为发泄不满驾车驶入闹市区冲向密集人群,当场撞死5人,撞伤20人。李某的行为构成何罪?()
随着经济发展中技术的进步、分工的细化和市场的完善,工程建设中的( )也会越来越多,商品交换会更加频繁,工程价格的种类和形式也会更为丰富。
2014年初A居民企业以实物资产500万元直接投资于B居民企业(非上市企业),取得B企业30%的股权。2014年11月,A企业将持有B企业的股权全部转让,取得收入600万元,转让时B企业在A企业投资期间形成的未分配利润为400万元。关于A企业该项投资业务的
《细菌》一节是人教版初中生物学八年级上册第五单元第四章《细菌和真菌》的第二节内容。教材从细菌的发现、形态结构和生殖三个方面介绍细菌。首先通过了解列文虎克和巴斯德带领学生慢慢揭开细菌的“面纱”,而后介绍了细菌的形态。通过“观察与思考”,学生在认识植物细胞和动
“少了就买,多了就卖”“用板子在火上一盖,火就灭了”这属于学习认知策略中的()。
在“职工”表中有姓名、性别、生日等3个字段,要查询男职工中年龄最大的记录,显示最大年龄,正确的SQL命令是
HowcanMarkspeakBussiannow?
最新回复
(
0
)