首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Since the lineage of investigative journalism is most directly traceable to the progressive era of the early 1900’s, it is not s
Since the lineage of investigative journalism is most directly traceable to the progressive era of the early 1900’s, it is not s
admin
2015-01-09
34
问题
Since the lineage of investigative journalism is most directly traceable to the progressive era of the early 1900’s, it is not surprising that the President of the United States at the time was among the first to articulate its political dimensions. Theodore Roosevelt called investigative reporters "muckrakers", after a character from John Bunyan’s Pilgrim’s Progress who humbly cleaned "the filth off the floor". Despite the misgivings implied by the comparison, Roosevelt saw the muckrakers as "often indispensable to the well-being of society".
There are in the body politic, economic and social, many and grave evils, and there is urgent necessity for the sternest war upon them. There should be relentless exposure of and attack upon every evil man, whether politician or businessman.
Roosevelt recognized the value-laden character of investigative journalism. He perceived correctly that investigative reporters are committed to unearthing wrongdoing. For these journalists, disclosures of morally outrageous conduct maximize the opportunity for the forces of "good" to recognize and do battle with the forces of "evil".
So, the current folklore surrounding investigative reporting closely resembles the American ideal of popular democracy. Partly a product of its muckraking roots, this idealized perspective is also an outgrowth of the commonly perceived effects of exposes published in the early 1970’ s. The most celebrated of these exposes were the news stories that linked top White House officials to Watergate crimes. These stories were widely held responsible for the public’ s loss of confidence in the Nixon administration, ultimately forcing the President’s resignation.
Roosevelt’s comparison of investigative reporters to"muckrakers" shows his view that these reporters____
选项
A、were treated lowly in the society
B、reduced journalism to a humble job
C、should be praised highly for their contributions to the society
D、did unpleasant but necessary work
答案
D
解析
本题应选D。在文章第一段最后一句提到,Roosevelt认为那些揭露丑闻的新闻记者对于社会的安宁来说通常也是必不可少的,原话是“Roosevelt saw the muckrakers as‘often indispensable to the well-being of society’”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VXLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Consumersandproducersobviouslymakedecisionsthatmoldtheeconomy,butthereisathirdmajor【1】toconsidertheroleofgov
IntheUnitedStatesandinmanyothercountriesaroundtheworld,therearefourmainwaysforpeopletobe【1】aboutdevelopment
Hesawuniversityasacommunityofscholars,wherestudentswere______byteachersintoanappreciationofdifferentphilosophic
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsurvivalintheopen.Theyhadneitherthepowerfult
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsurvivalintheopen.Theyhadneitherthepowerfult
Theamazingsuccessofhumansasa【1】istheresultoftheevolutionarydevelopmentofourbrainswhichhasled,amongotherthin
IadmitIhavemadeamistake,______Idenytheseriousconsequenceitmayhave.
Sciencealwayspaysattentiontopracticality.Itinvolvestheconscientiousquestfortruthandpermitsofnodeceit;what’smor
Evenifalmostnothingisknownabouttheneuroanatomyofsymboling,agreatdealisknownabouttheevolutionofmind(or"mind
【31】,opticalillusioncancuthighwaycrashes.Japanisacase【32】.Ithasreducedautomobilecrashesonsomeroads【33】nearly
随机试题
家里有个小侄女,哥哥很是喜欢,所以常常教小侄女背诵儿歌。可是,很无奈,哥哥每次都是想尽办法,累得满头大汗,小侄女还是不能完全背会儿歌。但是小侄女对电视中有关儿童食品的广告,只看过一两次,就能完整而熟练地背下来,而且惟妙惟肖,真是让人不可理解。根据此案例,
关于早期食管癌X线钡餐造影的描述不正确的是
A.机械性肠梗阻B.痉挛性肠梗阻C.绞窄性肠梗阻D.麻痹性肠梗阻E.闭袢性肠梗阻结肠癌
患者,女,18岁。乏力、疲倦、面色苍白3个月。查:WBC4.5×109/L,Hb72g/L,RBC3.5×1012/L,Plt145×109/L,MCV62fl,MCHC28%,MCH26pg。血清铁降低,血清铁蛋白降低,转铁蛋白饱和度下降,总
监理工程师对工程项目质量的控制属于( )的控制。
电子邮件的特点有()。
导游人员未经旅行社委派,私自承揽或者以其他方式直接承揽导游业务进行导游活动的,由旅游行政管理部门责令改正,处()罚款。
如图23所示,AB为水平地面,O为一水平放置的平面镜M上的一点,平面镜离地面的高度为H,SO为一条沿竖直方向射向O点的很细的激光束。现在使平面镜以O点为轴沿顺时针方向匀速转动,已知转动的角速度ω。试求:当平面镜由图示位置转过30~角的瞬间,反射光束在地面上
Completetheformbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSAND~ORANUMBERforeachanswer.APPLICATIONFORMTypeofI.D.:
Todaymanypeoplearepayingmoreattentionto(reduce)________stressintheirlives.
最新回复
(
0
)