首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Challenges for Artificial Intelligence in Agriculture A) A group of corn farmers stands huddled around an agronomist (农学家
The Challenges for Artificial Intelligence in Agriculture A) A group of corn farmers stands huddled around an agronomist (农学家
admin
2021-01-08
47
问题
The Challenges for Artificial Intelligence in Agriculture
A) A group of corn farmers stands huddled around an agronomist (农学家) and his computer on the side of an irrigation machine in central South Africa. The agronomist has just flown over the field with a hybrid unmanned aerial vehicle (UAV) that takes off and lands using propellers yet maintains distance and speed for scanning vast hectares of land through the use of its fixed wings.
B) The UAV is fitted with a four spectral band precision sensor that conducts onboard processing immediately after the flight, allowing farmers and field staff to address, almost immediately, any crop abnormalities that the sensor may have recorded, making the data collection truly real-time.
C) In this instance, the farmers and agronomist are looking to specialized software to give them an accurate plant population count. It’s been 10 days since the corn emerged and the farmer wants to determine if there are any parts of the field that require replanting due to a lack of emergence or wind damage, which can be severe in the early stages of the summer rainy season.
D) At this growth stage of the plant’s development, the farmer has another 10 days to conduct any replanting before the majority of his fertilizer and chemical applications need to occur. Once these have been applied, it becomes economically unviable to take corrective action, making any further collected data historical and useful only to inform future practices for the season to come.
E) The software completes its processing in under 15 minutes producing a plant population count map. It’s difficult to grasp just how impressive this is, without understanding that just over a year ago it would have taken three to five days to process the exact same data set, illustrating the advancements that have been achieved in precision agriculture and remote sensing in recent years. With the software having been developed in the United States on the same variety of crops in seemingly similar conditions, the agronomist feels confident that the software will produce a near accurate result.
F) As the map appears on the screen, the agronomist’s face begins to drop. Having walked through the planted rows before the flight to gain a physical understanding of the situation on the ground, he knows the instant he sees the data on his screen that the plant count is not correct, and so do the farmers, even with their limited understanding of how to read remote sensing maps.
G) Hypothetically, it is possible for machines to learn to solve any problem on earth relating to the physical interaction of all things within a defined or contained environment by using artificial intelligence and machine learning.
H) Remote sensors enable algorithms (算法) to interpret a field’s environment as statistical data that can be understood and useful to farmers for decision-making. Algorithms process the data, adapting and learning based on the data received. The more inputs and statistical information collected, the better the algorithm will be at predicting a range of outcomes. And the aim is that farmers can use this artificial intelligence to achieve their goal of a better harvest through making better decisions in the field.
I) In 2011, IBM, through its R&D Headquarters in Haifa, Israel, launched an agricultural cloud-computing project. The project, in collaboration with a number of specialized IT and agricultural partners, had one goal in mind—to take a variety of academic and physical data sources from an agricultural environment and turn these into automatic predictive solutions for farmers that would assist them in making real-time decisions in the field.
J) Interviews with some of the IBM project team members at the time revealed that the team believed it was entirely possible to "algorithm" agriculture, meaning that algorithms could solve any problem in the world. Earlier that year, IBM’s cognitive learning system, Watson, competed in the game Jeopardy against former winners Brad Rutter and Ken Jennings with astonishing results. Several years later, Watson went on to produce ground-breaking achievements in the field of medicine.
K) So why did the project have such success in medicine but not agriculture? Because it is one of the most difficult fields to contain for the purpose of statistical quantification. Even within a single field, conditions are always changing from one section to the next. There’s unpredictable weather, changes in soil quality, and the ever-present possibility that pests and diseases may pay a visit. Growers may feel their prospects are good for an upcoming harvest, but until that day arrives, the outcome will always be uncertain.
L) By comparison, our bodies are a contained environment. Agriculture takes place in nature, among ecosystems of interacting organisms and activity, and crop production takes place within that ecosystem environment. But these ecosystems are not contained. They are subject to climatic occurrences such as weather systems, which impact upon hemispheres as a whole, and from continent to continent. Therefore, understanding how to manage an agricultural environment means taking literally many hundreds if not thousands of factors into account.
M) What may occur with the same seed and fertilizer program in the United States’ Midwest region is almost certainly unrelated to what may occur with the same seed and fertilizer program in Australia or South Africa. A few factors that could impact on variation would typically include the measurement of rain per unit of a crop planted, soil type, patterns of soil degradation, daylight hours, temperature and so forth.
N) So the problem with deploying machine learning and artificial intelligence in agriculture is not that scientists lack the capacity to develop programs and protocols to begin to address the biggest of growers’ concerns; the problem is that in most cases, no two environments will be exactly alike, which makes the testing, validation and successful rollout of such technologies much more laborious than in most other industries.
O) Practically, to say that AI and Machine Learning can be developed to solve all problems related to our physical environment is to basically say that we have a complete understanding of all aspects of the interaction of physical or material activity on the planet. After all, it is only through our understanding of ’the nature of things’ that protocols and processes are designed for the rational capabilities of cognitive systems to take place. And, although AI and Machine Learning are teaching us many things about how to understand our environment, we are still far from being able to predict critical outcomes in fields like agriculture purely through the cognitive ability of machines.
P) Backed by the venture capital community, which is now investing billions of dollars in the sector, most agricultural technology startups today are pushed to complete development as quickly as possible and then encouraged to flood the market as quickly as possible with their products.
Q) This usually results in a failure of a product, which leads to skepticism from the market and delivers a blow to the integrity of Machine Learning technology. In most cases, the problem is not that the technology does not work, the problem is that industry has not taken the time to respect that agriculture is one of the most uncontained environments to manage. For technology to truly make an impact on agriculture, more effort, skills, and funding is needed to test these technologies in farmers’ fields.
R) There is huge potential for artificial intelligence and machine learning to revolutionize agriculture by integrating these technologies into critical markets on a global scale. Only then can it make a difference to the grower, where it really counts.
The application of artificial intelligence to agriculture is much more challenging than to most other industries.
选项
答案
N
解析
细节归纳题。定位段分号后内容提到,问题在于,在大多数情况下,没有两个环境会完全相同,这使此类技术的测试、验证和成功推出比在其他大多数行业更费力。由第一个分句可知,the problem是指农业运用机器学习和人工智能的问题,因此题干中的The application of artificial intelligence to agriculture对应定位句中的deploying machine learning and artificial intelligence in agriculture,也是对定位句中the testing,validation and successful rollout of such technologies的概括归纳。题干中的much more challenging对应定位句中的much more laborious,故答案为N)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VYP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Peopleatthelowerendoftheincomescaletakemorepleasureintheirrelationshipsandenjoycaringforandconnectingwitho
UsingdatafromaresearchstudythattookplaceintheU.K.whichaskedfamiliestoreportontheirdiets,theteamfoundthat
A、Wepaylittleattentiontoadpresentations.B、Wedon’tknowthetargetcustomerswell.C、Weexaggeratetheeffectivenessofp
A、Writinghelpsrelievestress.B、Cancercanbecured.C、Writingimprovestreatment.D、Writershardlyhavecancer.A
5WeekstoaStress-FreeLife[A]Whowillyoubethisyear?Willyoubeabetter,wiserversionofyourselfbythetimethe
Internationaltradefairshavebecomeextremelyimportantvenuesforconductingbusiness,yetveryfewdomesticallybasedsales
InthefirstyearorsoofWebbusiness,mostoftheactionhasrevolvedaroundeffortstotaptheconsumermarket.Morerecentl
Internationalairlineshaverediscoveredthebusinesstravelers,themanorwomanwhoregularlyjetsfromcountrytocountryas
可持续发展是20世纪80年代提出的一种新的发展观。这种模式要求在保护环境的条件下发展经济,既要满足当代的需求,又不能损害后代人的利益。它的核心思想是确保经济、资源和环境的协调发展,目的是让子孙后代享受充分的资源和良好的环境。可持续发展是中国的一项基本国策。
随机试题
市公安机关于2009年1月4日对冯某(男,24周岁)、张某(男,21周岁)持刀抢劫致人重伤一案立案侦查。经侦查查明,冯某、张某实施抢劫,犯罪事实清楚,依法应当追究刑事责任。冯某、张某抢劫案于2009年3月30日侦查终结,移送市人民检察院审查起诉。市人民检
生产经营单位的从业人员是指该单位从事生产经营活动各项工作的所有人员,包括()。
在建筑工程定额的编制中,国家应( )。
某工业制造公司设备先进,产品市场较广阔,技术人员与生产工人素质较高,但生产积极性未充分调动起来,经过细致分析,公司认识到主要是薪酬分配的激励性不够,于是准备调整和完善奖金制度,使其在绩效与薪酬间建立起密切的联系,从而引导员工行为,以实现企业的战略发展目标。
准时制生产方式总目标下的配套目标是()。
杭州城市的标志是()和钱塘江大桥。
在网页中最为常用的两种图像格式是()。
我走进_______的临时教室,眼前的一幕让我感动不已。面对大地震,中国下一代最_______的回答,是朗朗书声。填入划横线部分最恰当的一项是()。
休眠效果(南京师大2019年研;华东师大2018年研;陕西师大2018年研;上海理工2017年研;中山大学2014年研;中国传媒大学2011年研;电子科大2011年研;清华大学2010年研;华中师大2008年研;厦门大学2007年研)、休眠效应(西北大学2
IP协议是把互联网看成一种互相连接在一起的虚拟网络,各网络在网络层都采用IP协议,按IP地址通信,由(17)把它们连接起来。
最新回复
(
0
)