首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The reduction of ______ UN peace-keeping troops within 3 months from Rwanda is authorized.
The reduction of ______ UN peace-keeping troops within 3 months from Rwanda is authorized.
admin
2009-02-10
59
问题
The reduction of ______ UN peace-keeping troops within 3 months from Rwanda is authorized.
The UN Security Council has unanimously adopted a resolution renewing the UN peace-keeping force in Rwanda for another 6 months while reducing its size by more than half.
The UN resolution authorizes the reduction of the UN assistance mission in Rwanda from 5 ,SO0 troops to 2,300 troops within three months and to 1,800 troops within four months. The resolution is a compromise between a proposal by UN Sec rotary General to cut the UN force in half and Rwandans’ wish for an even larger reduction. Rwandan authorities say they have assumed responsibility for national security following last year’s Hutu-led genocide, reducing the need for UN peace keeping. The UN force will also help with the Training of the national police force and with the delivery of humanitarian aid.
选项
A、fleeing of Rwandan refugees.
B、the delivery of humanitarian aid.
C、the safe return of Rwandan refugees.
D、the training of Rwanda’s police force.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WJ6K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
EthicsinCompaniesI.TheimportanceofethicsA.【T1】______enablescompaniestoexploitthe【T1】______economicadvantages,w
A、Socialinteraction.B、Humansociety.C、Cross-countryrelationship.D、Economicrelationship.A细节题。当谈到社会学的基本概念时,受访者说:Socialinte
OscarWildesaidthatworkistherefugeofpeoplewhohavenothingbettertodo.Ifso,Americansarenowamongtheworld’ssa
AccordingtoOxfordEnglishDictionary,bookis""awrittenorprintedtreatiseorseriesoftreatises,occupyingseveralsheet
Duringthepastquartercenturythepowerformantoalterthenatureofhisworldhasnotonlybeenincreasedtooneofdisturb
ButthetrompcardistheAndesmountainrange.Thereareanumberofexcellentskiresortswithinonehour’sdriveofthecapi
ButthetrompcardistheAndesmountainrange.Thereareanumberofexcellentskiresortswithinonehour’sdriveofthecapi
Womenfromthemid-30stothemid-50sarelesslikelythanAmericansoverallbeveryhappy,andmanyarerackedbyworriesabout
(1)WhenoutsourcingcompanyKeaneInc.hiredJyotiTaneja10monthsagotoworkinitsGurgaon,India,offices,herparentswere
What’sthematterwiththeman?
随机试题
A.纤溶系统异常活跃,FDP增多B.继发性纤溶系统激活,血中凝血因子和血小板减少C.纤溶系统异常活跃,血中凝血因子和血小板增多D.凝血系统被激活,血中凝血酶增多E.凝血系统被激活,FDP增多
A、 B、 C、 D、 E、 B
急性心肌梗死24小时内主要死亡原因为()。
患者,女性,76岁,高血压病,为其测量血压时正确的做法是
水泥稳定基层材料的集料最大粒径不大于(),底基层材料的集料最大粒径不大于()。
某银行基本上稳健,但存在一些可以在正常业务经营中改正、性质不严重的弱点。该银行具有良好的抵御经营环境起伏变化的能力,但是存在的弱点继续发展可能产生较大问题。在CAMELs综合评级中,该银行应属于()。
下列关于税收法律关系的表述中,正确的是()。
球队的主要队员的平均薪水很高,因为他们代表了这一职业的精华,是每年这一国家成千上万球员中最好的。他们的薪水不能与一般的商人、医生或律师相比,必须与商业巨头、最好的外科医生和主要的律师事务所的合伙人相比。作者要说明的观点是()。
气候正义是环境正义在气候变化领域的具体发展和体现。2000年前后,一些非政府组织承袭环境正义运动的精神,开始对气候变化的影响进行伦理审视,气候正义便应运而生。气候正义关注的核心主要是在气候容量有限的前提下,如何——各方的权利和义务。主要表现为一种社会正义或
有区别词的语音形式的作用的音高变化,叫作(),它是一种非音质音位。
最新回复
(
0
)